Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Ja-ezt elfelejtettem
Én immunológián voltam, egy hétre kaptam időpontot, vért vettek, van amiért fizetni is kellett, mert az OEP nem támogatja, de az eredményre még várnunk kell 3 hetet-amúgy 2,5 hónapot. Háziorvos írt beutalót.
A genetika is hasonlóan működik, de ott még nem jártam, pedig lombik előtt nagyon szeretném azt is megcsináltatni.
Nem mondott pedig semmit...
Csak tudnám hova lett az 5 frankó töszőm?
Meglátjuk holnap mit mondanak... Kíváncsi leszek :(
Bár ha magamba nézek, már elengedtem ezt a hónapot...
a 14 mm-es nyh. már talán túl jó is :(
hallottam már én is ilyenről, hogy eltűnnek, de fogalmam sincs, miért szívódnak fel. talán nem tudnak megrepedni, és azért? abban az esetben gondolom az A verzió az, hogy tovább nőnek, végül ciszták lesznek, a B verzió meg az, hogy megállnak a növésben, de nem repednek, hanem elsorvadnak. de ez csak az én teóriám.
Kb. ugyanezt hallottam én is. Az első konzi 20.000 lesz, de ahhoz a dokihoz megynk, Aki a SÁgiéknak is csinálta a gyereket (nem Őt kértem, csak hozzá írtak be).
Róbert Karcsin 19.000 az első konzi, a Kaáliba 15.000. Meghallgatom, hol mit mondanak. A Kaáli mindenképp játszik, mert oda államira akarok felíratkozni, ami mint tudjuk hónapok. Addig lehet bevállalunk egy fizetőset, családi segítséggel.
Nem tudom, gondolom igen. Tegnap szúrkált is a hasam, válheten megrepedt mind, vagy felszívódott, vagy nem tudom. Életemben nem hallottam még ilyet....
Bánatomban bejelentkeztem 3 helyre lombikra. Azgusztusban és szeptemberben is megyek.
Attól tartok, felesleges lenne az inszem 1 petével az átjárhatatlan petevezetékemben....
Sziasztok Lányok,
most jövök UH-ról. Képzeljétek, nincsenek jó hírek odabenn. A jobb oldalam, ami átjárható, és amibe kedden még 5 tüszöm volt, most üres (konkrétan ez van a lapon: 10 mm feletti tüsző nem látható. A bal oldalam, ami nem átjárható, és ahol korábban 2 volt, most egy darab van, ez 20 mm-es. A nyálkahártyám 14 mm-es, ez még nem jó.
Holnap újabb UH, és kiderül, hogy lesz-e inszem egyáltalán. Ha igen, akkor szombaton.
Várom a véleményeket :(! Lécci írjatok, ha időtök engedi!
nem, nem ezekre gondoltam
igen, a PCT-n már túl vagyunk, én ilyen immunológiai (anya-apa) vagy genetikai összeférhetetlenségre gondolok, vérből ezek szerint ez megállapítható valahogyan
Nekünk volt PCT teszt, de ez állítólag inszemnél mindegy, mert a spermák nem kerülnek össze a savas hüvelyváladékkal, hiszen egyből helyre lövik őket.
Ez abból áll, hogy viszitek a srácokat, tőled meg helyben vesznek le hüvelyváladékot. Mikroszkóp alatt kiderül, hogy nem öli-e meg a srácokat a savas kenet. Ha nem, akkor szuper, ha igen, akkor sem param mert lehet gyógyszerrel segíteni rajta. De mondom, inszemnél ez tökre nem játszik.
Szia!
Amiről én tudok, az első és az alap a PCT-teszt, de erről már biztosan tudsz mindent.Van még immunológiai ok, ez nem tudom, hogy összeférhetetlenség e, ami sok mindent vizsgál, de itt derülhet pl. fény arra, hogy az anya szervezete idegen anyagként foglya fel a babát-idegen testnek és kilöki. És nem tudom, de szerintem van genetikai is, de sajnos erről nem tudok egyenlőre többet.
Ha nem ezekre gondoltál, bocsi
Ha megjön, akkor kell telefonálnom időpontért a hogyan továbbal kapcsolatban. Elvileg még egy inszem lesz, és ha az sem sikerül, akkor lombik.
Kicsit már olyan érzésem van, h tudjuk le, és haladjunk...Persze biztos van, akinek a 3.-4. inszeme sikerült....
Nálad mi a helyzet?
oké, rajtam nem múlik :)
viszont felötlött bennem valami: létezik olyan, hogy összeférhetetlenség? azt hogyan kell vizsgáltatni? tudtok erről valamit?
gondolod?
köszi!
16. nap, ciklus 28. nap. Ma abbahagytam az utrot. Szerintetek mikor fog megjönni ha amúgy a ciklusaim 27-28 naposak?
Tesztelek még holnap reggel.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?