Milyen az élet kis mellekkel? (beszélgetés)
Hálát rebegek a push-up melltartóért :) (pedig annyira nem is kicsi, de inkább kicsi, mint nagy ...
Sajna nekem is kicsi.3-om gyereket szoptattam,összesen 3,és fél évig,úgyhogy el lehet képzelni.Most kezd zavarni hiszen nem vagyok még 30-sem,és már most olyan mint egy 60-évesnek.Lelkiekben már felkészültem hogy megcsináltatom,most gyűjtöm hozzá az anyagiakat.:)
Teljesen egyetértek veled!
Azt egyszer én is kipróbálnám! :))))
Milyen az élet kis mellekkel? - Hát ez úgy hangzik, mintha egy betegség, vagy fogyatékosság lenne!! Szerintem erre az alkati tényzőre is az igaz, hogy ahogyan Te állsz magadhoz, úgy fognak mások is tekinteni Rád. Szóval nekem kifejezetten kicsik, asszem nincsen olyan barátnőm, aki alul tudna múlni ebben, de soha nem éreztem, hogy emiatt nem tudnék kapcsolatokat teremteni. A pasik ugyan úgy megnéznek az utcán, annyi minden van egy nőn, ami szép és figyelemfelkeltő lehet! Volt hogy a külsőm miatt előnyökre tettem szert, nem a melleimmel, de könyörgöm, nem csak ezzel lehet mérni egy embert! Hiába a nagy mell, ha az alak aránytalan, de még ez sem egészen igaz, a kisugárzás a lényeg. És még valami a kismellű társaimnak:D Komolyan gondolom, hogy ez egy szerencsés "adottság" egy frankó "szűrő". Nekem olyan pasi nem kell, aki a melleim miatt figyelt fel rám, vagy aki e-miatt nem akar megismerni. Lehet, hogy az ún. szexi toppok nem úgy állnak rajtam, ahogyan az elvárt, de gondoljatok bele, hogy miért nincsenek molett nők még mindíg a kifutókon? (Persze ezzel nem a csontsovány manökeneket akarom éltetni!) Hát azért, mert (és nézzetek utánna, ha nem hiszitek) egy jól szabott ruhadarab formája jobban érvényesül egy kisebb mellű, mint egy kifejezetten nagy mellű nőn. De ezzel persze nem akarok senkit sem megbántani, mert vannak barátnőim, akik kifejezetten "Jól hordják" a nagy melleiket. Szóval a lényeg mindebből: Önbizalom és Kisugárzás, lááányok!!!
Szerintem ugyanolyan mint nagy mellekkel,csak minket nem bamulnak annyira meg az utcan a pasik.
En meg vagyok veluk,akinek meg nem tetszik,az tehet egy szivesseget...
Senki kedveert nem mutetnem meg magam,nem szeretem a mu Dolgokat.
Én örülnék, ha nagyobb lenne, mert a legkisebb méretű melltartót hordom, és ha kicsit is fogyom, még az is nagy lesz rám. Egy normál méret tök jó lenne, és állítólag úgy is lehet hason aludni, annyira nem méretfüggő, meg néha engem is zavar, még ez a méret is, ha hasra fekszem.
Az a rossz, hogy csak kitömött melltartót tudok hordani, és még úgy is kicsinek néz ki a mellem, de azoknak meg olyan keményebb az anyaguk, már elgondolkodtam rajta, hogy lehet-e látni, hogy az melltartó, nem én vagyok.
Meg strandon végképp látszik, csak háromszögeset tudok hordani, mert a többihez kicsi, de abban meg ugye...
Az jó, hogy nem két mellnek néznek a férfiak, de hogy egynek sem...
Rémálmom idegenek előtt levetkőzni, még kórházban, öltözőben is.
Nem tudom!Nagyokkal áldott meg a sors!
Lánykoromban nagyobb mellem volt, mint most két gyerek után. Lefogytam a mellem is lejjebb ment. Nem lóg, de sokkal kisebb. Zavar néha, hogy csak nagymellű nőknek csinálnak push up-os fürdőruhát és hogy magamnak nem találok, de ha találok is, akkor egyből kettőt veszek. Már megszoktam. Soha nem feküdnék azért kés alá, hogy mű melleim legyenek.
Tinédzser koromban nagyobb mellem volt mint most.Lefogytam és a mellemből is lement.ém örülök neki.Utáltam.Nekem semmi bajom a kis mellemmel.Könnyebb futni.Szerintem szebb 1 kicsi,formás mell,mint 1 tejcsarnok.Pláne ezek a műmellek!
Sajnálom, akit csak ez foglalkoztat. Egyáltalán nem létkérdés. Láttam már kis mellekkel boldog embert, és naggyal boldogtalant. A szerelem, a szeretet, a boldogság nem a mellek nagyságától függ. Szerintem ez egy mánia, gazdag nőknek.
Szerintem is elég vicces ez a kérdés - így nagyobbítás után...
ahogy nézem az adatlapodon, te már megoldottad a magad részéről a kérdést
Nincsenek önértékelési problémáim, nincs mit "megélni" a mellméretemen, egyedül melltartóvásárláskor foglalkoztat a méretkérdés.
azért mert kicsi.
És azért nem műtetném meg,mert már elfogadtam, sőt kezdem megszeretni.Ha nem így lenne,lehet műtét lenne a vége.
akár lehetne:) ki mondja meg, hogy miben ne indítsak témát?
de amúgy nem pont olyan, mint naggyal. igazolni, sőt cáfolni tudnám ezt.
nem a mellüktől függ az életünk, de azt nagyban meghatározhatja. én az extrém méretről beszéltem, ami már fizikailag, és pszichésen zavaró lehet.
akkor már a hason alvást is mondhatnánk:) tény, hogy ez a fizikai része. de van egy esztétikai és egy lelki oldala is, hogy a szexuálisról ne is beszéljünk.
jó neked:) nekem egy férfi( és nő sem) tudta elfogadtatni, hogy én így vagyok a legjobb, mármint kis cicivel. ez inkább azon múlik, mennyire vagy kibékülve te magaddal. persze a párunk az sokat segíthet ebben.
azért utáltad, mert kicsi, vagy másért?
és a műtét miért nem jöhet szóba?
Pont olyan,mint naggyal.
Miért a mellünktől függne az életünk?
Kicsi a mellem,de nagy a szám:DDDD
Lehetne a következő fórum témája "Milyen az élet nagy szájjal????"
Hát,pedig ez a futáss dolog nagyon igaz.
Nekem sincsenek nagyok.Hát,még a megbarátkozós idősszakomnál vagyok,de nem nagyon sikerül.
Szerintem ha ez így marad,akkor meg fogom műtetni,de csak olyan normál méretűre.
Én arról nyilatkozhatok hogy milyen volt megélni az ellenkezőjét:: nagy mellekkel. Nagyon sokáig zavart, kisebségi érzésem volt, szégyeltem...de jött az éeletembe egy férfi aki megtanított rá nem kell szégyelni...ő így és ezzel imád. Tehát kicsivel is ez van... van aki ezt imádja a nőben...szóval nem kell szágyenlősködni..az a szép ami van..és azt fogad el
eleinte, főleg tizenévesen utáltam.Mostmár megbarátkoztam vele,ez van ezt kell szeretni.Soha nem műttetném meg, vagy hasonló...
Ahogy anyum mondaná:a jóból kicsit adnak:)
én azért komolyabb hozzászólásokat várok
ugyanolyan mint naggyal, csak könnyebb futni vele
Arra lennék kíváncsi, ki hogyan éli vagy élte meg, hogy kis méretű cicikkel áldotta meg a sors?
További ajánlott fórumok: