Milyen az élet kis mellekkel? (beszélgetés)
Teljesen igazad van!
Ha valaki nincs megelégedve a melleivel és adottak a feltételek a változtatásra,akkor miért ne?Én nem ítélem el a mellpalsztikát,annak ellenére sem,hogy nekem nincs rá szükségem.Hál istennek tökéletesen meg vagyok velük elégedve és a párom is.:)
Így a fórum kérdésére a válasz:nem tudom.
Sziasztok!
Egy szóval:szar!!!!!
Nekem soha életemben nem okoztak örömet a kis melleim...Az ágyban egy görcs vagyok,mert annyira szégyellem a melleimet!
Ezért is jutottam arra az elhatározásra,hogy mellplasztikára adom a fejem :)
Dr. Gáspár Levente csinál nekem szépeket majd május 26-án az Istenhegyi Klinikán!
Hihetetlenül várom,mert tudom hogy az egész életem megváltozik majd :)
Úgyhogy azt gondolom,ha van rá lehetősége az embernek,van rá pénze,és neki ettől jobb...akkor nincs mire várni...lépni kell!
Bátran :) Mellekre fel!!!
Szerintem olyan nem létezik,hogy mellnövesztő kapszula,max. feszesíti a bőrt.18 évesen még én is kenegettem valami krémmel hátha csoda történik.Most kétszerannyi idősen megnőttek a melleim,na nem valamiféle krémtől,hanem a beültetett implantátumtól.
Egyszóval nem volt valami kellemes az élet kiscicikkel.
Próbáltál már valami krémet, kapszulát?
Kiváncsi lennék ha valami bevált.
Szia!
Engem a Beauty Breast kapszula és krém hatása érdekelne. Elég olcsón láttam egy hirdetésben, 10.990 Ft a 3 havi adag kapszula és egy krém.
Sziasztok!
Használt már, vagyis szedett már valaki Breast Succes mellnövesztő kapszulát? Ha igen, milyen hatással?
Bocsesz, nem akartam bunkó lenni, el tudom képzelni, hogy valakinek ez gátlást, kényelmetlen érzést okoz. Én örülnék neki, ha kicsi és formás lenne, nekem közepesen nagy, de ne tudjátok meg, hogy néz ki így közel a 30-hoz, terhesség, szoptatás után. :( Mint az üres tejeszacskó. :(( Csak jó melltartóban néz ki valahogy, de olyat nagyon nehéz kapni...
Csak éppen ez most nem kardinális kérdés az életemben, örülök, hogy tudtam szoptatni a kislányomat, és a leendő tesvéreit is szeretném. Boldog vagyok ezer más dolog miatt is.
A "gyerek-project" végeztével megműttetem és kész, kebelcsoda leszek, újra meghódítom a férjemet és elutazunk egy második nászútra! Asszem lottóznom kéne! ;)
Biztosan borzasztóóóóó! :D :D :D
Nekem mondjuk nagy, de az orrom, és fülem is, hajjaj...nem is értem, hogy lehetek boldog? Vajon milyen lehet az élet piszén??? Rohanok is a kés alá, ne keressetek!!!
A kicsiről nem tudok nyilatkozni,bár barátnőm váltik állítja,hogy az ő kicsi,tenyérméretű melleit semmiképpen sem cserélné le az én hatalmas cicijeimre,meg is értem.Nyár, bikinifelső...nem bírom sokáig,mert vágja a nyakam,mivel nem egyforma nagy,így a vállpántos bikini meg veszett ötlet.Mert bután áll.
Esküvőiruhapróba...álmaim esküvőiruhája túl kicsi cicben.
Sokat adtam volna kamaszkoromban,ha csak egy picit kisebb.Aztán rájöttem,hogy nem számít,hogy mekkora az ember melle,a fő hogy arányos legyen.Nekem nagyon nem tetszik a botsáska testalkat hatalmas dudákkal.Olyan természetellenes.Szerintem úgyanúgy lehet élni kicsi cicivel,mint naggyal.
Nem feküdtem le túl sok pasival ( 3 ) de én hetekig nem vetköztem le felülről.
Engem zavart. nem akartam illúzióromboló lenni.
A férfiakat egyébként szerintem nem annyira érdekli, hogy mekkora ha már oda jutottak:)
Én magamért akarom megcsináltatni már vagy 10 éve. A férjem ilyennek szeret - baromi személyiség lehetek. Nem hiszem azért szeretne majd jobban mert két méretes légpárnával közlekedek. Viszont lehet, hogy egy kis féltést- féltékenységet ki lehet majd csikarni belőle a strandon mert az jól esne.
Egyébként,hogy a kérdésre válaszoljak, nekem borzasztó és irigylem azokat akik elégedettek az alakjukkal akár mekkora is a mellük. Nekem salynos nem megy:(
Sziasztok! nekem közepesen kicsi cicim van :) Elég sok időbe került, míg el tudtam fogadni, de mostmár rendben :)
Akinek problémái vannak (lelki) azoknak mesélném el, hogy lettem túl rajta:
Először is fontos, hogy a testalkathoz képest legyen megfelelő a méret (sztem). Tehát ha megműttetném, sztem elég furin néznének rájuk :P én is sokkal jobban szeretem, ha a férfiak a szemembe néznek :) Nem szeretném, hogy olyan pasim legyen, aki a testemért szeret.
Azt tudom tenni, hogy elkezdek sportolni, és leadok a pocimból.. így nagyobbnak tűnhetnek :P :)
Én nem félek a cicikidobós felsőktől, nem takargatom. Ne lepődjön meg a párom, ha meztelenül lát! Nem nagyobb melltartókat veszek, hanem olyat, ami szépen mutat, és emel is :)
Nekem bevált ;)
Egyébként a nagymellű lányokra azért még mindig irígykedek néha :) De ez van... :)