Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
"Kanion92
A Békés Megyei Kormányhivatal Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztályára érkezett kérdésére tájékoztatom, hogy a foglalkoztatást helyettesítő támogatás postai állományok utalása 2018. november 30-án, a banki állományok utalása 2018. december 04-én történik.
Az ügyfelek részére - a posta általi kifizetés - az utalást követő harmadik munkanapon várható (2018.12.05). Banki utalás esetén az összeg bankszámlára érkezésére az utalást követő napon (2018.12.05.) lehet számítani."
Van egy kiskapu ha nagyon ki van a kassza otthon alkalmanként lehet a postai kifizetésél kérni az önkormányzat részéről egy kiállított papírt, amivel a posta kifizeti előbb az összeget.Pontos tartalmát nem ismerem,de tényleg van.
Az ügyintézőm korrekt, és van egy hölgy aki szívvel és lélekkel segített a papírokat összeszedni, telefonált is.Vannak még angyalok.
Remélem tudtam segíteni.
Szép levázolás. Tényleg nem szép dolog tőle de még van mit tanulnia. Pozitív értelemben.
14 éves korom óta a másik rendszerben dolgoztam gépolajzó-géptisztítóként 87-ben.Van a tartalom,mint mindenkinek. Békés, mosolygós és barátságos vagyok,a megadatott időt pozitívan élem,de olykor szükséges,hogy segítsek verbálisan a helyes útra irányítani a letérőket.
Békés, szép estét! :)
Nem kérdezem a faji hovatartozásod,nem kérdezem ponosan miből élsz, és azt sem,hogy egyáltalán érint-e a segély bármilyen formában is.Az alpári stílust a fiókban kell hagyni,nem nekünk adni ,beteg de értelmes emberek vagyunk.
27 év van mögöttem,sok olyan dolgot átéltem,amit te szerintem csak híradóban láttál.Nekem nem nagy az arcom, hanem intelligens a felfogásom és a kommunikáció is remekül megy és sok másnak akik itt vannak.
Üdvözlettel:White Rose
Szép estét!
Igen, sajnos volt, hogy 7-8 . Tapasztalat.Az aktuális kifizető pontos,a bank és a posta a hunyó.
Értem!
Akkor ez a minden hónap 5.éig, csak egy duma ha postai útról van szó?
Szia!
Amikor legelőször kaptam, akkor velem is ezt csinálták, hiába írtam, hogy számlára kérem kiküldték postán, majd bementem, és a következő hónapban már kaptam is számlára.
Általában 2-3 nappal később, mint a számlások.
Megvan a határozatod, így már a TB-d is érvényes.
Biztos kellemes, hiszen 100 ezerért nem mennél el melózni. Na mindegy, nem érdekel. A te életed, te vagy a szerencséd vagy szerencsétlenséged kovácsa. Mindenki maga dönti el, hogy mit és hogyan csinál. Bocs, de az alpáriságodra nem vagyok kíváncsi, azt otthon a családodnak add elő. Részemről ennyi.
U.I:Ne válaszolj, mert hidegen hagy a véleményed.
Hászázezeréfősekelek, dikk'...
Ha semmire nincs pénz,az felénk ösztönzőleg hat a munkavállalásra, érdekes.
Szép napot!
ZALA MEGYE
Hívtam a kormányhivatalt, már csak kíváncsiságból, azertis, de sajna nem vették fel háromból egyszer sem. Mondjuk semmiképp nem vártam a hétre, azert csak néztem itt vmelyik nap, mit tobzódnak ennyire az emberek, mikor simán jovo hét lesz majd csak az aktuális. Hol van még ötödike, te jó isten :D
Persze hogy várom én is, de sajnos ha megfeszülök, sem kapom előbb egy rohadt nappal sem.
Újabb hülyeség...
Még csak most jött meg postai úton a határozat (a döntés maga már 16.án megszületett) amiben, mint kiderült postán szeretnék ide hozni a támogatást...
Ezek szerint viccből lett két helyen is megadva a számlaszámom az igénylő papíron?
Holnap mehetek megint a járási hivatalba. Vagy ne menjek inkább?
Mennyi idő még ezek képes ezt feldolgozni aggyal?
Nem akarok lecsúszni a december eleji kifizetésekről is...
Még az októberivel is taroznak...
Postán sokkal később kapjáka pénzt mint számlára?
Remélem azóta a TB-s rendszer is frissült, mert holnap orvoshoz is mennem kell.
Nem tört pálcát,csak reálisan gondolkozik.
Sok oldala van ennek az egész dolognak,de én speciel ha engednék akkor 100.000 Ft ért dolgoznék, dehát a genetikai oldal is szerepet játszik.Nagyon sok mindenre elég ha kicsi álmokkal éljük az otthonunk melegét.Minden ember egy külön lexikon, két egyforma nincs.Az optimista mosolyog,a pesszimista örök bosszankodó.Felesleges másban keresni a hibát.Tényleg tiszta szívből írom.
Legyen szép napod!
Sziasztok!!
Azt szeretném kérdezni, hogy mi most akartuk beadni de januártól lesz a férjemnek munkája.Akkor gondolom nem érdemes beadni, mert gondolom munka mellett nem jár neki. 4 órában lesz bejelentve. Köszönöm a válaszokat.
A Békés Megyei Kormányhivatal Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztályára érkezett kérdésére tájékoztatom, hogy a foglalkoztatást helyettesítő támogatás postai állományok utalása 2018. november 30-án, a banki állományok utalása 2018. december 04-én történik.
Az ügyfelek részére - a posta általi kifizetés - az utalást követő harmadik munkanapon várható (2018.12.05). Banki utalás esetén az összeg bankszámlára érkezésére az utalást követő napon (2018.12.05.) lehet számítani.
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?