Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
A legcsodálatosabb dolog benne van a mondatodban,az állapot". Az én állapotom sem fog javulni.Tudják pontosan mivel állnak szemben de utasításra dolgoznak, kvóta.A felülvizsgálatok során fél kézzel munkaképes státuszt adtak a betegnek.A leírt betegségek komoly százalékolást igenyelnének.Borzalom, és kitartást a rokonodnak.
Legalább valamilyen formában engednék a munkát legálisan,nem mintha fényes lenne a test ereje,de 27 év munkaviszony után 27.075 Ft.
Minden évért egy ezres a hűségpénz.Nem sajnáltatom magam,és sokan mások sem de ez méltatlan.
Szép napot Sorstársaim, és mindenkinek!
Sajnálom! Sajnos nagyon sok embernek kell tengődni (csúnya szóval mondva) 27 ezer forintból úgy, hogy nem tehet róla, és munkáról meg ne is álmodjon..
Ismerős a szitu, nálunk az egyik rokonom szív,tüdő, és májbeteg volt, nem százalékolták le véglegesen, hanem 3 évente kellett felülvizsgálatra menni de tudni lehetett hogy csak rosszabb lesz,jobb nem.. S így kapott 40 ezer forintot havonta úgy, hogy volt mellette 3 gyereke, és egyedül nevelte őket.. Szóval már akkor sem volt fényes a helyzet, most pedig még rosszabb lett.. tarthatatlan a helyzet..
Sziasztok!
FHT Somogy megye OTP-n!
Szép napot!
Szia! Szép reggelt!
A jogszabályok úgy vannak megcsinálta,hogy ne a betegnek kedvezően.2001 nem most volt,7 évig rokkantsági akkor 41.000 volt a nyugdíj, aztán a Rehabilitációs járadékkal elhitették,hogy 36 hó után felülvizsgálatok után újra kapjam.A lényeg új betegség kellene hozzá.Osszetett betegség mellé már nem szükséges.
Az Országban sok embert padlóra küldtek ezzel a Rehabbal. Szándékos, emberi méltóságot tipró tett.Milliárdokat spóroltak.
Végigjártam a létrákat, szerintem több tízezer embert érint. :(
Szép estét mindenkinek!
45 évesen EGT-t kapok (Egészségkárosítási támogatást.
Jóval többre lenne jogosultságom de mint oly sokaknak a Rokkantságit lefokozták Rehabilitációs járadékra,majd ha nem lett újabb betegséget azt is lefokozták 36 hó után.A bírósági fellebbezés 1,5 percig tartott.
Fájdalom amit művelnek az emberekkel.Az egészséges létet bár kaphatnám vissza de a genetikai vérvonalat nem lehet átkódolni.
Nos ami a jövedelmet illeti, Hó elején általában 5.Viszont tavaly sem volt szerintem dupla kézbesítés. Én postai szféra vagyok nem utalással.
A szégyen, hogy e jövedelem mellett dolgozni nem lehet.
27.075 Ft ...
A véglegesítés nem lehetséges mert túl fiatal vagyok.Szivesen átadom a 8 gyógyszer napi dózisát.Ebből megélni lehetetlen.
És ez indult egy mélyvénás trombózisssal.Tartom magam,de lélekben gondolok azokra akik velem együtt vegetálnak csak mert betegek merünk lenni.
Szép, és nyugodalmas éjt kívánok sorstársaim.
Kedves Kimi.
Hala istenek januarba lesz bejelntett munkam.
Nem leszek raszorulva a 22 ezere.
De akik itt vannak es osztjak az eszt azzok mert nem mennek el dolgozni????
Szamlas vagyok.
Elobb szoktam kapni
Hívtam az ugyintezot ma utaltak pest megye
Ezt honnan tudod.
Pest megye előbb kap minnnndig
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?