Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
Meg nem jott sms neken.
Pest megye
Akkor ezekre a támogatásokra más vonatkozik! :) Köszönöm!
Az aktív korúak ellátása két fajta lehet.
-Foglalkoztatás helyettesítő
és
-Egészség károsodás és gyermek felügyeleti támogatás
Ez a havi 22.800ft
Ugye nálam ez okozta a zavart az erőben, hogy az a címe ennek a topiknak, hogy aktív korúak ellátása, de itt vannak az álláskeresői támogatást várok és mindenki akinek jár valamilyen más támogatás! :) Akarva, akaratlanul is azt hittem itt mindenki arra vár és ezt kapja hamarabb mint mások.
Az rendben van, de ez hogy lehetséges?
Ha szabad megkérdeznem milyen támogatásban részesülsz?
Szóval még le sem telik az adott hónap, de már lebérszámfejtik előre és kifizetik még abban a hónapban azokat a napokat is amik még el sem teltek a hónapból? Hogy működik ez?
Az még rendben van, hogy decemberben kétszer utalnak az ünneppek és úgy általában az évközben bent ragadt szabadságok miatt.
Én vagy 2 éve kaptam utoljára foglalkoztatás helyettesítő támogatást, de azt mindig 5.ig kellett kapni és ezen az oldalon:
Leírt dátumok rendszerint helyesek voltak.
Ha megnézzük vagy megnézi az aki eddig kapta itt miket írtak, mikor jött sms elég pontos. Annak ellenére, hogy csak tájékoztató jellegű adatok vannak benne.
Akkor hogy lehet az, hogy itt valaki még az előtt megkapja, hogy letelt volna a hónap?
Én postán kapom.:)
Régen úgy volt hogy hozta a januárit is decemberben,
most ezt nem tudom hogy van..
Sziasztok!
Régebben bevett szokás volt hogy a decemberit,és a januárit egybe megkaptuk decemberben..
Ez most is így van? :)
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?