Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Szia. Akik postai úton kérték, legkésőbb ezen a héten szerdáig mindenki megkapja.
Bocsánat félre irtam SzJat-visszatérítés akartam
Szia December 31 diken adtam be a Szijat adó vissaz térítés de pénteken nem kaptam még meg
Én meg nem majd szerintem csak csütörtökön vagy pénteken lessz
Szia mikor adtad be és mire kérted?
Sziaszok az lenne a kérdésem hogy én vissza igényeltek az adót ezt a Szijat és pénteken nen kaptam meg ma azt még meg kaphatóm vagy menjek be az adoba válaszokat előre is köszönöm
Szia.
Már többször olvastam ezt a 41 évet nálad. Ilyen kedvezmény nincs a vilagon. 4 gyerekem van. Mióta behoztak ezt a kedvezményt igénybe veszem és csak most leszek 41. Legalább hülyeséget ne terjessz 😊
Sziasztok kapott már valaki számlára szja-t?🙂
Én is úgy olvastam azért kérdeztem hátha számlán kapott már esetleg valaki és tudja mi a helyzet...
Köszönöm a választ
Sziasztok
Parom nm vette igénybe az adokedvezmenyt, fel eve dolgozik bejelentve, előtte közmunkan volt, kap vissza majd valamennyi SZJA-T? Papirt nm kapott
KÖSZI A VÁLASZT
Szia
Nem emelkedett … pedig mintha úgy olvastam volna hogy fog. De tévedtem
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem a minimálbér emelésével a gyed is emelkedett vagy az ilyenkor nem szokott emelkedni...
Köszönöm szépen a választ...
További szép napot mindenkinek...
Azt megkérdezhetem, hogy mit tartalmaz a levél?
Válaszra se méltatom inkább :) inkább csendes maradnék ha csak ilyeneket tudnék ideböfögni úgy hogy a valós dolgokról fogalmam sincs. Főleg a másik életével kapcsolatban. Semmi baj. Legyen neki szép napja. 😌
Mindenkinek van választása. Nagyon sok a munkahely Magyarországon jelenleg, több, mint amennyi ember dolgozni akar.
De nem ez a lényeg, hanem az, hogy ha valaki zsebbe kap pénzt, az után nem adózik, tehát abszolút a pénzénél van. Csak azt nem az államtól kapta, hanem a munkáltatójától.
Sziasztok!
Amellett,hogy ez egy rosszindulatú megjegyzés,még ha van is benne igazság,de nem biztos,hogy volt/van választása.... ;)
A többi pénzt viszont gondolom megkapta feketén.
Akkor nem reklamált.
Köszi... sajnálom lehetne több is..de jobb mint a semmi..én nem tudom még mennyit kapok vissza mert utalják
Maradjunk annyiban, hogy 200 alatt volt 😀 sajnos a párom csak 4 órára volt bejelentve tavaly, de nyilván nem annyit dolgozott, sajnos az alvállalkozóknál ez a divat...
Számlára kértem, akkor talán majd a jövő héten kapunk értesítést róla. Köszi☺
Szia és mennyit kaptál ha nem titok persze?!
Szia. Én postán kaptam meg ma az összeget, a levelet tegnap. :)
Mi még nem kaptunk... Mennyivel előtte küldik, tudod esetleg?
Persze, sokan.
Ez nem fūgg a gyermekek számátòl. Kiszámoltad hogy já-e? Ha postán kérted ma még jöhet. Utalás jovő héten lesz.
Sziasztok kapott visszadot valaki aki 2 gyerekes?köszike
Senki nem tudja. Sokan még postára sem kapták meg. Elég kusza. 14-ig bármikor. 🤷♀️
Mikor érkezik a számlára a visszaadó? Tudja valaki?
De pontosan tudom csak azt hittem ez már a 3 gyerekes élnek is jár de most néztem ès csak 4 gyerektől .De legyen neked igazad nyilván te jobban tudod te is ezt veszed igènybe
További ajánlott fórumok: