Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Sziasztok...
Lenne egy olyan kérdésem kapott valaki emelt gyedet? Vagy kamu volt az emelés mert én a szokásokat kaptam...
Köszönöm szépen...
Szép napot
Ismétlem. Nem válaszolok arra, honnan és miért hiteles az infó.
Nem véletlenül.
Ugye kitalálható, hogy miért nem mondok részleteket.
De igazából nekem teljesen mindegy ki hiszi el, vagy ki nem, nem ezért írtam. Csak infó volt.
Varga Mihály, Szentkirályi Alexandra, Rákai Philip írta ki.
Ez a facecsoportos hölgy posztja?
Aznap írja jóvá a bank a NAV-os utalásokat, nem másnap. De nem mindenki ma kapja.
Most olvastam én is..
Ezek szerint holnap pittyog a telefon.
Kormányzati hírek szerint ma kedil el utalni az adóvisszatérítést a számlásoknak.
A jöv.igazolással kapcsolatban igazad van. Mindenki kapott elméletileg M30-as igazolást, ott a levont adóelőleg összegét kell megnézni, max 809.000-,ft-ig kapnak vissza fejenként. Persze ez gyermek, jövedelem függő, meg még egy pár dolog. 😀
Nem, nem kapott mindenki. Miért kell ez az alázó stílus? Különben meg egy nagyon okos kormányos emberke nyilatkozta a nagyon okos tv-ben, hogy 14.-ig kiutalják.
Mindenki kapott, akinek családi pótlékra jogosult korú gyereke van.
Esetleg, ha ránéznél a jövedelemigazolásodra, amit a munkáltatódtól kaptál, akkor tudnád mi az az összeg, amire számíthatsz.
Meglepi lesz. Vagy pofára esés.
Hiteles?
A szomszédom sógorának az unokatestvérének van egy ismerőse a NAV-nál és ő mondta.
Nézzetek már rá a NAV honlapjára, mielőtt írjátok a hülyeségeket.
Vagy hétfőn, vagy kedden.
Február 15. a határidő.
Vagy hétfőn, vagy kedden.
Honnan tudjuk, hogy nem vagy hergelő?😉
Ès mit tudsz,mikor indítja?
Szumma szummárum, a legideálisabb esetben holnap "pittyen" az adóvisszatérítés, vagy pedig pénteken.
Na az jó.
😊 De majd örülünk ha tényleg számlán lesz.
Én ma kaptam levelet a Vikitől hogy kapok vissza persze nem tudom mennyit ,több munkahelyem volt neten nem tudtam megnézni.
Hát meglepi lesz
Elnézést kérek, rosszul fogalmaztam. Az aznapi jóváírásra gondoltam. AFP a nav felé lévő utalásokra vonatkozik.
Nem fogjuk elfelejteni!
Meg van az X helye!
Jó kis márciusi aranyeső :-)
Valaki azt írta már holnap 😂
Kíváncsi leszek erre a hitelességre😂
Én a helyükben csak választások előtt 1 héttel szórtam volna szét ezt a pénzt, hogy el ne felejtse a nép, hogy mit kapott és kitől. Így egy csomó embernek a választásokra már híre-hamva nem lesz ennek a pénznek.
Ezt a szellemet a palackból a kormány engedte ki azzal, hogy hamarabb teljesítenek. Vagy kellett volna pontosítani a bankszámlás turnust vagy nem mondani semmit, nyilván akkor is lenne zizgőfaktor, de lényegesen kevesebb.
Én el hiszen hogy nagyon kell a pénz hosszú volt a január sok embernek de minek kell hivogatni a nav ott a munkáltatót
is hívjátok mindig hogy mikor lesz fizetés ha az mondták 14 akkor 14 nem tudom itt senki nem kap fizetést hogy mindenki erre a pénzre vár ,,tisztelet a kivételnek,,
Nem igazán értem a "milyen munkakörű" kérdést.
Szerintem érthető, ha azt mondom, hogy nem válaszolok.
Valóban GIRO2-ben utal a NAV, ami nem egyenlő az azonnali utalásos AFR rendszerrel. Utóbbiba nem lehet csoportos utalást beküldeni, ezért a NAV-os utalások napközben, de nem azonnal teljesülnek. Jellemzően 2 órán belül jóváírják a bankok.
További ajánlott fórumok: