Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Nekem nagyon gyanús hogy nem is lesz az kiutalva csak az utolsó napokban.Én mondjuk nem kaptam róla határozatot sem.
Nem tudom hova húzzák ezt a kis pénzt (SZJA)
Köszönöm. Valamit nagyon félreértettem tuti🤣 Nagyon írják hogy jaj most milyen nagyon emelik a gyedet.196ra voltam lejelentve de 200ra emelik a minimálbért és ahhoz a bérhez nem nagy az emelés de nem is értek hozzá .de Köszönöm 😊
Szia! Nem a minimàlbéré hanem a fizetés 70%-a.
Sziasztok
Esetleg tudja valaki most a gyed mennyi? Minimálbérnek a 70%?-a ha kevesebb a bér akkor a minimálra emelik? Köszönöm
Sziasztok én erste bankos vagyok és még nem kaptam semmit a navtol
Sziasztok
Kapott ma valaki utalást a Nav-tol?
sziaztok valaki kapot visza szja számlán ?k&h bank
Az csak egy tájékoztató levél, sokan nem is kaptak. Köztük én sem. Sok ismerős sem, aki postán kapta. Nem jelent semmit.
Bocsanat elirtam.jar helyett azt irtam veletlen h kar
En csak a levelet kaptam ma h kar ado vissza.gondolom holnap szamlan.vagy nem tom mikor
Számlára kapot már valaki adó visszatéritést?
Sziasztok! CSED-et kapott már az aki postán kapja? Mindig ilyen “későn” jön? Múlt hónapban is 10.-e után kaptam meg. Köszönöm
Utánanéztem a netbankba és ez tényleg a tavalyi utalás volt, a mostanit nem mutatja még.
Sziasztok.ma jott a level h kapok vissza ado penzt.azt holnapra varhatom szamlara?
Sziasztok!
Kaptt ma valaki vissza postàn adó pénzt?
A vàlaszokat elöre is köszi.
Nem,ez azt mutatja, hogy 2021-ben volt bevallás beküldve (tehát ez a 2020-as év adója volt), és a kifizetés a NAV részéről is 2021-ben volt.
az idei, azaz a mostani csak akkor lesz látható, amikor kiutalja majd a NAV, vagy előfordul, hogy csak napokkal azután, mert le vannak ilyenkor az adminisztrátorok is terhelve.
Nekem is azt mutatja itt amit tavaly kaptunk vissza mint családi adokedvezmeny. Az az összeg szerepel ott. Én sem értem igy :)
De azt mutatja hogy ez a 2021 év akkor hogyan?
Szia,
ahogy látom, ez a tavalyi, tehát 2020-as évről készített adóbevallásod, és az abból visszajáró pénz kiutalása volt.
Tehát ez a múlt.
Sziasztok. Még tavaly benyújtottam a papírt, el is fogadták, a munkáltató által kiadott papíron a 65.sorban van összeg, de viszont nav oldalán lekérdeztem ott pedig 0 látok. Itt a kép róla : kepkuldes.com/image/JVlU0Q
Most akkor kapok vissza?
Én is így vagyok hogy másra jön a családi mint a GYED
Szép napot! Én is megnéztem itt az adatokat köszönöm a segítséget. Annyi lenne a kérdésem, hogy van olyan hogy kifizetés+ az mit jelent? Ami + ba van összeg az járna vissza? Befizetés a súlyadó az autómra arra - mutat be van fizetve. Elnézést kérek ha buta a kérdés. Választ előre is köszönöm.
December 29ig kellett volna akkor csak májusban kapod vissza
Szia.Úgy gondolom arra amelyikre a csp-t kaptad.
Syasztok!1 kérdésem volna.Másik számlára kaptam a fizetésemet,mint a csp.Melyik számlára utalják ki a SzJa ?
Köszönöm válaszod megnyugodtam mert én azt hallottam hogy aki postai úton kapják azok csak 4 dikeig
További ajánlott fórumok: