Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Tisztelet? Te sértegetsz,minősítesz nem csak engem,hanem anyukákat,embertársaidat. Milyen tiszteletről beszélsz azokkal szemben,akiknek ez a kevés pénz igen is sokat jelenthet,amikor már nincsen? Jól mondtad,hogy nagy az isten állatkerje....Ha egy anyukának van 1000 forint a zsebében 27.-ig,akkor szerinted a tisztelettel foglalkozik? Jól mondtad azt is,hogy ismeretlen emberek vagyunk egymásnak! Az első hozzászólásom nem neked szólt...akkor minek is kötözködsz velem? Ismersz talán?:XD Búj el inkább az informálatlan világban,mert neked a hoxa a világod...se tv,se újság,se internet...kérdezd a szomszédodat,hátha informálisabb,mint a híradások :XD.
Na pá! Keress mást akivel kötekedhetsz....
Hol van már a tavalyi hó... :D Ez egy nyilvános fórum...! :D Szerencse,hogy ennyire megjegyezted...Részemről nem belekötés volt,csak reagáltam egy nyilvános fórumon egy számomra valószínűleg ismeretlen ember,másik embernek szóló lekicsinylő hozzászólásához!Részemről ennyi! :) Szép napot Neked is!
Valakinél egyre sötétebb van... Istenem nagy az Isten állatkertje...! :D Inkább ez a nagyobb baj!Nálunk mindenki látástól,vakulásig dolgozik,nincs idő tévézésre,nekem nem párom,hanem a férjemnek sem!Az előbbi hozzászólásomnak a másik ember iránti tiszteletadás volt a lényege...Szerencsés ember vagy,hogy téged a tévé és az internet informál...Ezzel csak az a baj,hogy egyre kevesebb az igazi emberi értérendhez való műsor! Ezért nem érted az igazi TISZTELET fogalmát...
Barbi kedves. Érdekes,hogy 2,5 hónapja is belém kötöttél és most megint...Látom jó sport neked ez. Inkább megyek a gyerekeimmel játszani,mint sem vitázok a semmiről,senkivel...
Ha valaki egész nap dolgozik,akkor nem feltétlen regizik ide,mert nem égetően szükséges a családi.Ja ha valaki dolgozik,akkor nem néz tv-?:D
Gratula. Párom is dolgozik,de tisztában van a körülöttünk lévő eseményekkel.Jó duma:dolgozik,ezért informálatlan :XD
Köszi,hogy kiírtad.Idáig csak pletyka szinten hallottam róla!
Mit jelent a nyitott szem?Az,hogy vannak emberek,akik nem lógnak a neten egész nap,nincs idejük tévézni,hanem dolgoznak?Szerintem a nyitott szem a másik iránti tisztelettel való hozzáállást is jelenti. Láthatóan ezt a fajta intelligenciát és látásmódot nem mindenkinek sikerült elsajátítani...Elég ha egy jól informált ember kinyitja a száját,mégis lerí róla a sötétség egy része! Persze tisztelet a Kivételnek!
Sziasztok,csak egy kérdésem volna.ugye az újonnan igényelt gyes cs.p.az megjöhet köztes időben is,tehát nem az aktuális kiutalási napon az adott hónapban?!
Ez a baj,hogy sokaknak csak ez létezik és nem járnak nyitott szemmel a világban.(tisztelet a kivételnek!)
Már korábban is kiírtam... Nem most jöttem rá!
Csak gondoltam, kiírom még egyszer azoknak is, akik mégsem tudják.
Szerencse,hogy Te az elsők között voltál aki megtudtad! :D Én nem nézek tévét,sőt rádiót sem hallgatok! :)
Én meg csak a " HA " miatt írtam. :)
Most jössz rá,hogy hamarabb lesz családi? 2 hete elmondták a hírekben,a rádiókban,több vezető beosztású ember nyilatkozott,hogy a családok megsegítése érdekében hamarabb kiutalják...Bár kérdéses,hogy ez mennyire segítség,hiszen utána 5,5hétre utalják a következőt....
Hó végén jön a szeptemberi családi! :)
[link]
Gyes úgy tudom,alanyi jogon jár 3 éves korig.
Ezt tudtam csak azt nem hogy jár e még! Azért írtam azt hogy ha lesz!
Tovább pontosítok:
""Az óvodáztatási támogatásra vonatkozó rendelkezések a kötelező óvodáztatás bevezetésével összefüggésben 2015. szeptember 1-jével hatályon kívül helyezésre kerülnek a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló törvényből.
Kérelmet 2015. június 4-e után nem lehet benyújtani.
A 2015. június 5-én folyamatban lévő ügyben a támogatást a 2015. október 31-ig terjedő időtartamra kell megállapítani.
A 2015. június 5-ét megelőzően megállapított támogatást 2015. október 31-ével meg kell szüntetni.
Az utolsó folyósításra 2015 júniusában kerül sor.""
Az óvodáztatási támogatás 2015. szeptember 01-től megszűnik.
Sziasztok!erdeklodni szeretnek hog a gyes alanyi jogon 2-3 evig jar? Egy ev folyamatos kozmunkan dolgoztam az iskolaban.elore is koazi a segitseget
Bocs,ez nem ide akart íródni :)
óvodáztatásit még ne várj az csak decemberben lesz! Ha lesz!
igen, egyetértünk. Szégyen vagy.
Ez így van.De szerintem ezt nem egyszere osztják ki mert az őszi Erzsébet utalványokat is majd egy hét különbséggel lehetett át venni.Nálunk állítólag 18-án lehet az önkormányzatnál át venni de ki írást sehol sem láttam róla úgy hogy ez csak nálunk is a falú száján van. :)
Erre a kérdésre mala89, hiteles választ itt nem fogsz kapni senkitől :)
Én is ezzel így vagyok.Elnézést az előbbi komentem
félre írtam.
Ez így igaz én is vagyok de nincs hitelünk hála isten de ezzel az összegel igy sem lehet nagyon flancolni teljesen igazad van.
Nem tudja valaki mikor hordja a postás a gyermekvédelmit? Az óvodáztatási támogatás azzal együtt jön?
Már bocsánat de ez a pénz épp ugy nem ér semmit mint másé.Rezsi hitel 3 gyerek.Azért mert a béka segge felett vagyunk kicsivel akkor már van mit a tejbe apritanunk?Mi az hogy itt azok vannak akiknek nem igen van mit tejbe apritani?Ne is haragudj de 250 ezer családival gyessel az már jó módu nálad 5 emberre?Marha nagy tévedésbe élsz.
További ajánlott fórumok: