Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
Én eddig kb 8000 Ft-ot(nem elírás)költöttem,mert sokminden van tavalyról,meg olcsóbb cuccost vettem mindenből. 1 fiam hatodikos lesz,egy meg szakmás,utóbbinak tavaly szintén sok füzet megmaradt,így már csak némi ruhaféle kell nekik,amit meg megoldok a munkahelytől kapott 6-6000 Ft utalványból.A családi most is,mint mindig,fizetnivalóra fog menni,a maga idejében.
Nem tartom jónak,hogy hamarabb jön,meg lehet kövezni ezért.
Ezt akkor is meg kell tudni oldani,ha nem kapnánk hamarabb....
Oké..sokan örülnek,hogy előbb jön a csp..de,hogy én is megértsem miért küldik most előbb....kinek mi hiányzik még az iskolakezdéshez....?
esetleg ha nem titok ki mennyit költött eddig vagy összesen és hány gyerekre....
Ha csak ez a pénz van mi lesz októberig?
Nem vitát szítanék,de na....
És hogy én is válaszoljak...2 gyerek lett beiskolázva a nagy 6-ba megy a kicsi elsőbe,összvissz 20ezerből megoldottuk...
Sziasztok.
a ràdió azt mondta,26 ig mindenki kézhez kapja a csalàdit legyen posta vagy utalàs.
Augusztus 27-ig a cspt mindenkinek meg kell állítólag kapni,a postai úton is. A számlások aznap tudják levenni,a postaiak pedig legkésőbb aznap megkapják,postíi úton24.-én indítják el a pénzt. :)
Szép napot!
RGYT hír:
Ma az önkormányzati képviselő (Kecskemét) azt mondta,hogy bár az önkormányzat állapítja meg,a boríték központilag érkezik. Állítása szerint a kézbesítők augusztus 15-től a hónap végéig hordják,tehát bármikor érkezhet,pontosabbat talán a postán mondanak.
Szép napot,szóljatok,ha jött valakinek :)
Akkor nekem szólt? Mire alapozod, hogy "most jöttem rá"?
Ha visszaolvasnád, már aug. 11-én is kiírtam. Sőt, azelőtt is tudtam, csak nyaralás alatt nem voltam netközelben.
Nem neked szólt a linkem, hanem azoknak, akik nem tudnak róla.
Sziasztok!
Tudja valaki hogy kb.mikor kapjuk postan az rendszeres gyermekv.mi mellé az erzsébet utalvanyt?