Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ó, tudom én :) amúgy nem az a baj ha nem ért vki hozzá. Kérjen segítséget, nem szégyen az.
Régen az otp-ben mesélték mentek be panaszkodni mi ez a sok levonás a számlárol. Kiderűlt a hülye ezressével külön külön tranzakciókkal vette le a családit.Egy ezrest levett kb 600ft vagy nemtom mennyi a kp felvét ára. És ezt így folytatta végig. Ilyen is van :)
Akkor ez a jelenség nem csak nálunk létezik :) én majdnem mindig kifogom az ilyet! A múltkor a kisfiammal mentem be,detto hogy egy ilyen embertárs tartotta fel a sort már jó 10 perce, ahogy előttem panaszkodtak. Levi pont sírt én meg amúgy is épp jó kedvemben voltam úgyhogy jól lebaszarintottam a nőt! El is ment, közben elküldött oda, ahova..de pont letojtam :) amúgy ha ért valaki ért hozzá, akkor legrosszabb esetben is fél perc a művelet.
Te most komolyan azokat a szülőket szólod le, akik dolgoznak azért, hogy eltartsák a gyereküket? Nem érzed magad attol sz*rul, hogy az állam meg az ismerős tartja el a gyereket?
Nem, nincs több pénzed, hisz az csak kölcsön, amit adgatsz vissza. Igy mindig kevesebbel kezded a hónapot. Te kinek szültél? Az államnak meg az ismerősnek? És ha az ismerős nem tud majd egyszer kölcsön adni, akkor éheztek? Ez az, igen, ta vagy a tökéletes anya. Erre aztán verheted itt a melled! Nem baj ha nincs kaja, de legalább a gyerekkel vagy...
Ekezzel mert megkaptam am meg ha boldogit nem volt ra szuksegem , ha ket het mulva kapom meg az sem erdekel ugyanis nem 1-2napra rendezkedek be nem centizem ki a napokat
Azonnal ki kell, h fizessenek!
Én úgy tudom 48 óra áll rendelkezésükre
Egyébként én azt utálom a legjobban, mikor vannak "ember társaink" akik az atm előtt kb 20 bankkártyával és pin kódjaikkal egy óráig lefoglalják a gépet. Nemtudom kinek ismerős-e ez a szitu. Azt nem mondaná hé vazeg gyere vedd ki gyorsan a pénzed, á nem, nem is zavartatják magukat. A fő okost aki épp tud olvasni és kitünik a többitől, elküldik pénzt levenni. A hülye aki meg ott áll mögöttük van egy gyereke és menne dolgozni szépen feltartják.Nekik ugysincs jobb dolguk ráérnek. Ez a magyar valóság.
Tudom nem ide tartozik de hatha tudja valaki ha felmondasz a cegnel es kesz a papirok berpapir minden mennyi ido mig a fizut ki fizetik?
Nem kell ide netbank vagy sms szolgáltatás, vagy hívni a mákot. Kilesel az atm-hez ha nem állnak ott huszan akkor nincs családi :D
A családinál nekem sem írják oda :o a gyed-nél igen...
De ettől függetlenül még En sem kaptam.
Régi fórum tagok már tudják, hogy mindig voltak és lesznek emberek, akik kamuznak.
Ha hétfön jön az üzi meg mutatom hogy oda irja majd jo otp vagyok huszéve kapom már és mindig oda van irva joban tudom.Meg a fiam ösztöndijáhozis oda van irva miaz hidel .ha csak te nem munkáltato által kapod seni nem kapot most családit csak te az jo örülök neki hogy te meg kaptad.
Akkor még jo hogy nem kamuzik!! :-) de fel van háborodva.....
Kedves csoport tago! Davyd 13-on kivül kapott ma valaki családit,gyest,anyaságit?
Nemrég született babám. A fizetésem után kapom a csed-et, ami nem rossz...! Biztos, h nem maradok otthon a 25.000Ft -ért. Éles váltás lenne a mostani összeghez képest.
Szia
Majd hetfön lesz a csp a szâmlân.
Sziasztok!
Én csak annyit szólnék hozzá, h ilyenkor már rajta szokott lenni a számlán. Most néztem a netbankot, nem érkezett rá.
Értem, igen ebben igazad van. Nekünk is van kert és igencsak jól jön 😊 a legnagyobb baj ott kezdődik hogy az emberek hajlamosak egymás zsebében és életében turkálni ahelyett, hogy a sajátjával foglalkozna. Kinek nem inge..
Ne haragudj nem akartam általánosítani,persze egyértelmű lehet váratlan dolog.Én is gyeden vagyok a párom egyszerű gyári munkás.Én sem mondom,hogy tele vagyok pénzel.Én falun élek,megtehetem,hogy kertem legyen,tyúkjaim,stb...Az olyan dolgok tudnak felbosszantani,mikor azt mondják,neked ott a kert könnyen tudsz főzni.....Mondja ezt olyan aki megtehetné,hogy legyen kertje,stb...De lusta,egyszerübb srozatokat nézni,hűselni a szobába.....Sajnos nálunk a faluba sok ilyen ember van.
:) Erre gondolj mindig, ha valaki, végtelen sötét ostobaságában, hülyeségeket kezd el mondogatni neked!
Sokan nem engedhetik meg maguknak vagy nem akarják az évekig otthonlét luxusát, mert ez egy luxus. Semmi baj nincs azzal, ahogy azokkal sem, akik megengedhetik maguknak ezt. De legyen valódi választás, ne kényszerpálya, és ne kelljen sem az anyának, sem az apának és a gyereknek sem nélkülöznie emiatt, érzelmileg sem és anyagilag sem.
Aki pedig a gyerek elhagyásáról vagy arról beszél, hogy aki nem ül odahaza, az nem maga neveli a gyerekét, az egyszerűen ahhoz is hülye, hogy megértse, miért az.
Ha nem lenne szabadnapjuk, akkor is csak hétfőn lenne.
Szuper írás!!! Köszönöm a hozzáállásod!!! Egy dolgozó nő
Szia! Ne haragudj, nálunk a férjem melózik, én gyedet kapok. Nem veszek meg mindent össze vissza, mégis előfordul hogy nem mindig sikerül hogy hó végére maradjon. Nem kell általánosítani. És sok család nem tud félre rakni. Nem mert nem akar hanem mert nincs miből. Elég egy váratlan kiadás.
Üdvözletem!
Július 01 . van,( KÖZTISZTVISELŐK NAPJA) államilag szabadnapot kaptak a köztisztviselők! Várhatjuk a CSP-t , de sanszos, hogy hétfőn lesz!
További ajánlott fórumok: