Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Egyetértünk. De te sem vagy rendész, szögezzük le :)
Szia kőszi én takarékos vagyok
Szívesen.Még nem voltam az automatànàl,mert főzök előbb.De biztosan levehető,àprilisban is rajta volt.
Nekem csak hétfőn lesz mert kh vagyok de ez nekem is jó hír mert tudom hogy elindult köszi.
MKB NAGYKANIZSA CSP. RAJTA VAN! :)
jó reggelt Kazincbarcika mkb bank csp rajta van
FHB semmi...
Majd hétfőn..
Jó reggelt!Kecskemét mkb bank családi a számlán!Szép napot!
Bács-Kiskun megye mkb családi rajta a számlán!!
Tatabánya Mkb rajta a családi
Ilyen korán nem is lesz.. de szerintem amúgy sem. Majd hétfőn.
fhb netbank nincs jóváírás
De abban egyetértünk, hogy nem vagy rendész itt a fórumon?
Mindenki elmondta a magáét, és ennyi.
Ebben nem értünk egyet de mindegy.
Alja módon én nem szóltam le senkit. Nem az én stílusom.
Rá is ugyanúgy vonatkozik. Alja módon szól itt le mindenkit, közben mit tudunk egymásról? Kb semmit..nem élünk egyforma életet, mindenkinek más a megszokott, a normális. Neked a 8 óra munka, ő gyesmami. És? Gondolom attól függetlenül megvan a magad kis hétköznapi gondjai, neki is.
És ezért regisztráltál hogy ezt elmond? A MÁK még mindig Giro1 rendszerben utal, ami azt jelenti hogy a bank a következő munkanapon ír jóvá. Nem 4 óra múlva, nem délután. Másnap!
Nem kell ahhoz plàzacicànak lenni,hogy valakinek műkörme legyen.Engem a férjem minden hónapban küld a fodràszhoz,műkörmöshöz.Csak kisebb,de ízléses körmeim vannak.Ez a mai vilàgban màr nem luxus.Ahogy a mosógép és mosogatógép sem az.Hitelünk nincsen,kellene a villàmnak.Viszont nekünk autónk sincs,az lenne szàmunkra luxus.Mindent megoldunk gyalog,biciklivel,helyi jàrattal.
Pont nem ő gúnyolódott :)
De most miért kell gúnyolódni? Ezért tartunk ott, ahol..mindenkinek más a módi. Lehet, hogy más véleményen vagyunk de anyák lennénk. Mindenkinek megvan a maga problémája, tök felesleges egymást gúnyolni vagy megszólni. Komolyan, nem is értem..
Legalàbb megtanuljàk időben ha dolgozunk van,ha nem melózunk nincs.Az én fizetésemből mennek a szàmlàk,egyéb havi kiadàsok.A férjeméből élünkm
Stb. költsége mennyi.Azért mert szültem 4 gyereket igenis egy anyànak is kell egy kis àpoltság.Fodràsz,stb... Ez mind az igényektől függ.A gyerekeimet is fodràszhoz hordom hiszen ezért dolgozunk a férjemmel együtt.
Csp gyes 14:33- kor kartyan az Erstenel
8 óràban vagyok hétköznaponként.Sokan vannak így még anyàk akik dolgozni jàrnak úgy,mint én.Segélyből nem lehet megélni.Azért megnézném a férjemnek mennyit kellene még dolgoznia,hogy még az én fizetésemet is behozza.Ki lehet szàmolni bàtran,hogy egy öttagú csalàd rezsi stb...
Ne, ne azért adja be a bölibe. De akinek hónap végén kölcsön kell kérnie, az nem azért van otthon, mert megteheti ;)
Soha nem voltam műkörmösnél és fitness terembe sem. Az sem fontos, hogy a motor tankolva legyen. De a lényeg, hogy legyen KAJA a gyereknek. És hónap végén ne kelljen kuncsorogni.
Igen, remegek érte, pont mint te. :D
Nekem speciál ma eszembe sem jutott, hogy utalnak. Munkatársam kérdezte, hogy mikor jön a pénz ;)
És képzeld még kölcsön se kellett kérnem. Durva mi? ;)
és kiegészítés: meggyőződésem, hogy a gyereknek 2 éves kora körül már szüksége van gyerektársaságra és a szülőkön kívül más mintára/példára/vezetésre/irányításra, szabályokra, rendszerre.
Veled értek egyet.
A GYES-nek (mint hosszútávú otthonmaradási lehetőségnek) anno (1967) meg egyáltalán nem pszichológiai okai voltak! Sokkal inkább politikai-gazdasági okokra vezethető vissza a bevezetése.
Csak azóta valahogy "benne ragadt" Magyarország ebben, pedig az anyák ilyen hosszú parkolópályán tartása egyik országra sem jellemző.
Remek dolog, ha valaki otthon tud maradni és érdemben foglalkozni tud a gyermekével. De nem mindenkinek ez az életcélja, nem mindenki bírja a prüntyögést 3 évig.
És vállalom, kövezzetek meg nyugodtan: de azt hiszem, minél magasabban kvalifikált valaki, annál inkább jellemző az, hogy visszamegy dolgozni, de annál tartalmasabban akarja és tudja eltölteni a fennmaradó idejét a gyerekével.
Azért, mert vannak hozzád hasonlóak, még nem biztos, hogy te látod jól. De hidd azt, én nem bánom :)) Nekem ebből a néhány sorból is elég sok minden lejött: nem ez az egyetlen különbség köztünk, hogy te nem dolgozol, én meg igen.
További ajánlott fórumok: