Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Szoval azt mondtak a bankban,hogy hiaba jott meg a penz szombaton,csak hetfon ferek hozza.... evek ota itt van szamlam eddig nem volt ilyen gond. Penztar pedig nincs hetvegen. Jart igy valaki meg esetleg?
Sziasztok. a citibankba megjott a csaladi,gyes,de kartyaval nem tudom levenni,mert azt mondtak a bankban
Göngyi az nem nadzolás egyáltalán ,énis igy vagyok négy fiam van én 20 éve vagyok ithon és husz évalst ugy egy éve megyek kozmetikushot fodrászhoz három havonta ,igaz három után kapok csak pénzt már énis elálnék dolgozni de nem tudok a legkisebik sajna tartos beteg ,én dganatos vagyok nálam a férjem keres hála nem panaszkodhatok mert jol keres hála .aki meg azt mondja lugszus az ojan hogy fodrász kozmetikus azt nem értem miért vansk olyan emberkék hogy a gyereknek nincs mit eni de müköröm meg tétko satöbi dukál othon a gyerek meg sir ,ismerek párat meg kocsma .itt szabolcsban ienek sokan vanak sajna tisztelet a kivétel,.
Bocsánat!
Mindenkinek válaszolnék egyben:
MKB bank, Szabolcs Megye
Igen, így van. Mindenkinek más a normális. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy 3 évig otthon legyen, illetve vannak olyan gyerekek, akik 2 éves koruktól igénylik más gyermekek társaságát, közösséget. Az együtt töltött időben a minőség többet számít, mint a mennyiség.
Na igen. Hisz a szeretettel jól lehet lakni. És fő a kényelem ugyebár
az fhb-nál csak hétfön lesz rajta.múltkor is így volt azt csak hétfön korán reggel lehetet levenni a gyerekek pénzét.
Sziasztok!Van itt olyan Raiffeisen-es akinek rajta van a csp? Vâlaszt köszi.
Vivo44 megirnàd melyik banknàl vagy????
Köszi
Azért az túlzás hogy el kell venni a gyereket. Mindenkinek más a normális. Van akinek ez. Én semmiért nem adnám a gyerekeim első 3 évét. De ez én vagyok. Van aki muszájból megy vissza dolgozni és pl van olyan aki azért van Gyes-en mert mondjuk a munkahelye nem vette vissza. Nem ismerjük az okokat de abban szerintem egyetértünk hogy mindenki a legjobbat akarja a gyerekének.
Egyetértek :)
Mit mond, ha a gyerekei ennének egy fagyit, vagy kimennének a strandra ebben a hőségben? Bocs, de nem jött meg a csp.? Fürdőzzetek a szeretetemben! :)
Az olyanoktól vennéd el a gyereket, aki hajlandó reggel felkelni és elmenni dolgozni?
Én azoktól venném el, akik annyira kényelmesek, hogy csak otthon ülnek és várják remegve a csp-t, mert a munka büdös. Azt hónap végén már nincs mit ennie a gyereknek.
Akinek nem inge...
Szia neked hol van számlád?
Egy kvalifikált hozzászólás! A muszáj pontos jé! Kit is kéne sajnálni? XD!
Sziasztok!
Csp rajta a számlán.
Szia Zebracsikó! 3-évet, te hosszútávú otthonmaradásnak nevezel? Ez idő alatt a legfontosabb a gyermeknek a szülői kötödés! Kérdi majd a gyerek nagyobb korában, hogy mi volt az első szavam? Akkor majd mondjuk neki, hogy kérdezze meg a bölcsödébe, vagy a babysittertől! Ismerek olyat, akinél az apa külföldön dolgozik az anya meg szintén elment dolgozni a gyerek 1-éves korában! Én az ilyenektől, el is venném a gyereket! Pénzéhes senkik az ilyenek! Aki 3-évig nem bírja a prüntyögést, az meg egész egyszerűen nincs felkészülve a gyermekvállalásra! Kvalifikált... Köze nincs az ilyen nőknek a Kvalifikáltsághoz!! Pénzéhes! Én így nevezném az ilyet! De hadjuk! Erröl ennyit!
Sziasztok!
Most néztem a net bankot (OTP) sajnos nincs rajta...majd hétfőn
A muszáj pontos jé.
A további ítélkezés előtt olvasd vissza és próbáld megérteni, hogy min kezdtél el pattogni. Jót tenne neked, ha értő módon lennél képes olvasni.
Mit képzelek valójában magamról?
Ne pattogj, nem áll jól. Amiket leírtam, azok tények. Te pedig nem tudnál rosszabb képet festeni magadról, mint így, hogy sorozatosan leírod, hogy a mindenki, akinek nem pálya a hónap végi kölcsönkérés, azt te "megveted", meg azt is, aki nincs otthon 3 évet a gyerekével.
1, Remélem, a férjed is megveted! Hiszen valakinek keresnie is kell a hónap végi kölcsönkérésig nálatok is....
2, Bocs, nem mindenki ezt a modellt akarja örökíteni.
3, Tulajdonképpen eléggé sajnállak is.
Hát, az, hogy te "nem hiszel" valamit, attól még az tény ...
Igaz, hogy azt sem értetted meg, hogy miről szóltak a hozzászólások, sajnos, kedves "értelmiségi apuka és anyuka"
sziasztok mindenki! :)
Amolyan csendes fórumozó vagyok, felnézek amikor infóra van szükségem! Elolvastam itt a vita részt és borzasztóan izgatja a fantáziámat egy kérdés, hogy így fogalmazzak! 😁
Vagytok itt egy páran akiknek több gyermekük van és írjátok hogy főztök meg ilyesmi...kérdezem én hogy mikor van időtök a gyerekekre és mikor csináljátok ezeket a dolgokat? Mert hogy egy néhányan egész nap azon vitatkoztak hogy ki? Mikor? Minek? Merre? Miből megy fodrászhoz körmöshöz stb...nekem nem megy 3 gyerek mellett! 😁
Most lehet fujjogni meg megkövezni de ez engem komolyan érdekelne!
Csak keresitek ma is a pénzt. Hétfőn tudjuk levenni (én is otp-s vagyok, nekem is jól jött volna a pénz hétvégére), tényleg nem tudnak egyesek szöveget értelmezni? Szuperanyuk....
Én is otp és vagyok nekem sincs rajta sajna
További ajánlott fórumok: