Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
Folytasd csak...Jobb ez mint a Gálvölgyi show:-)
Egyre nevetségesebbé válsz. Folytasd kérlek:-)
Kedves Dominika!
Az én felkészületlenségem a "ti" kritikátok (nem rád értem) Remélem érted
Még a végén te leszel megsértődve hogy hülyeséget írsz! Már mindenkinek feltűnt hogy minden hónapban csak te kapsz hamarabb és az idelátogatók nagy része már tudja hogy nem írsz igazat de legalább mostmár ott a bizonyíték! Nevetséges tárgyává váltál!
Mindegy is.. Legközelebb figyelj az apróságokra! 😁 😁 😁
kedves Vivo atyánk ( mert úgy óvsz itt minket és atyáskodsz felettünk , mintha megkértünk volna rá , pedig nem :D ) próbálsz itt mérleget játszani .
Te úgy írkálsz itt, mintha minden kedves fórumozónak bele látnál az életébe , beavattak volna én nem tudhatom, hogy ő elszórja e a pénzét, de te tudhatod hogy igenis beosztja tisztességesen ugye :d aki itt a megmondóember szerepét játsza az nem én vagyok , hanem te kedves barátom kedves vivo atyánk kicsit úgy érzem magam mintha te szeretnél itt lenni a nagy kim jong un, próbálsz itt atyáskodni mindenki felett mit kompenzálsz ezzel ? az ilyen típusú emberek kezébe nem szabad soha hatalmat adni :D
Egyenlőre te beszélsz a magas lóról sületlenségeket.
Beregiztél egy oldalra, ahol bolondítani próbálsz embereket a hazugságaiddal. Ezen nem nagyon van mit megmagyaráznod.
Írkálsz, mint ha te lennél a megmondó ember, holott ez nem az a fórum. Eltévesztetted talán a címet.
További sok sikert a pénzügyi szektorodban:-))))
jó hagyjuk már ezt a süket dumát hogy minden embernek éppen 40 ezer forintja van boldogulni egy hónapban van ebből is meg abból is.......... van bivalybasznádi aki tényleg ki kell centiznie és felelősen osztja be meg van aki több nap mint kolbász...... azt is elmondtam van kivétel de akinek nem inge nem veszi magára.......
Bróker cégnél dolgozom meglepődnél hogy a legtöbb magyarnak bármikor van pénze befektetni akárcsak 100 ezer forint....... a postás nénitől a konyhás nénit beleértve a takarítónőig, (nem lenézve senkit, de tudjuk nem ebben az ágazatban visznek haza komoly fizetéseket)
Igaz!
Hála a jó istennek nem sok érdeklődő olvasta a butaságát most, de nagyon jó volt visszaolvasni és megmosolyogni az emberkét:-)
Csak van egy másik oldala az éremnek, aki mondjuk most várja először ezt a fajta támogatást, az simán elhiszi, mert még nincsen annyira benne.
Egyedül te vagy az aki elhiszem...egyik szavaddal ütöd a másikat!
😁
Nem kell ahhoz pénzügyi szektorban dolgozni, hogy tudd mit teszel, mit írsz egy ilyen oldalon:-)
Tudod elég szánalmas magyarázat bizonygatnod, hogy előbb ezért meg azért, utóbb pedig másért írsz butaságokat.
De gondolom, te biztosan tudod, hogy "Bivalybasznádon" a 3 gyermekes anyuka, aki egyedül él, hogyan is osztja be a családit és a csp-t.....
akinek tetszik ez a kis görbe tükör teszik, akinek nem meg nem .....
NEM zörög a haraszt, ha a szél nem fújja..
ki az a hülye aki elhiszi, hogy 24.-én vagy akár 28.-án kap az ember minden hónapban Gyest?
aki elhiszi emberek az meg erdemli..... pláne , hogy általában ezek az emberek nem az első meg nem a 10. támogatást várják.
Egészen véletlenül éppen azt másoltam ki amiben neked válaszolt.Véletlen!
Csak azt akartam jelezni ezzel, hogy nem kíváncsiságból írta, hogy ő megkapta a családit, hanem mert mint minden hónapban próbálja az anyukákat bolondítani és másokban reményt kelteni.
Ezt most nem értem, róla?
Emlékszem hogy ő minden hónapban ' hamarabb ' kapja! 😁
67595. davyd13 2016-08-01 17:58
Igen elozo honapban is en kaptam ezek szerint vhol kivetelezhetnek velunk, elozo honapban es most is egyszerre kaptunk a szomszeddal. Bp. 6. Ker.
(válasz dominika 0908 67594. hozzászólására) Válasz erre Privát üzenet
Azért ez sokat elárul az emberkéről....
Nos ebben számodra melyik a bunkó megnyilvánulás?
Csak megjegyeztem, hogy felesleges volt olyan információ tudatában telefonálnod, amikre itt már választ kaptál. Ha számodra ez sértő, akkor sértődj meg nyugodtan, bár szerintem ebben nincsen semmi bántó dolog. Maximum le tudnád vonni a következtetést, hogy az oldalon aki neked válaszolt, attól a jövőben is számíthatsz korrekt válaszra és igaz infóra.
68257. vivo44 2016-08-25 11:23
Ezért kár volt telefonálnod, hiszen ezt itt is mondták neked 2 napja folyamatosan.
(válasz ezvan100 68256. hozzászólására)
Tudod kedves van egy olyan opció, hogy kinek és milyen hozzászólására válaszol az ember. Ha elolvasod, akkor látod, hogy nem a te neved és nem a te hozzászólásodról van éppen szó.
Neked tegnap is segítettünk.