Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Mindenkinek hétfőn lesz felkéne fogni végre.
Elég bizonytalan sz-tem mikor lessz csp.2 helyen azt olvastam agusztus 2.-a ês 26.-a.Ha azt nézzük 2.-ân számlán volt.Akkor lehet hogy holnap.Ugyanis azt nem irták hogy 26.-a az utalás napja.Ha igen akkor hétfön.Nállunk a postára tegnap megjöttek a szelvènyek.
Sziasztok!Csak olvasom itt a bejegyzéseket és nem értem komolyan,mi sem vagyunk eleresztve anyagilag ezért apránként vettem meg mindent a sulira (hozzáteszem jó minőségben)2 gyerkőcnek!Tudom ,hogy nagy a szegénység de ha sokan ebből veszik meg a sulis dolgokat azok mit fognak okt.4-6 -ig csinálni?Apránként is belehet vásárolni mert gondolom senki sem augusztusba tudta meg,hogy a gyerkőc suliba megy szeptemberbe!
Bocsi ,ha valakit is megbántottam ezzel!
Számlásoknak a holnapi napon fognak utalni, és hétfőn lehet levenni a számláról. A MÁK-ra nem vonatkozik a 4 órás utalás.
Azonban aki MKB bankos az szombaton le tudja venni a számláról a pénzt, mert a bank hétvégén is jóváír.
Azért ne légy ideges,tegnap te is megkérdezted, h "ma lesz ?"
Vegre egy okos ertelmes aki felfogta
Itt is volt de ma nincs postan. Szerintem legkesobb hetfon
SZIASZTOK! URISTEN EZ A KAVARAS, H MIKIR LESSZ MEG HOGYAN!
TISZTAN LE VAN IRVA POSTASOJNAK 24 E
SZAMLASOKNAK 26
EZEN MIT NEM LEHET ERTENI
Ma biztos nem jön postára nálam volt reggel és nem hozzá de nem is tud rola hogy a héten hozná ugyhogy mindenki törödjön bele hogy talán hétfő
Sziasztok . postan elöbb lesz családi mint számlán?
Az otp nél sem érkezik meg
Így van ahogy anya írja csak nem a családi pótlék!
Google a jó barátunk, annyi infot ir arrol, hogy mennyi idő mire az utalás a személyhez megérkezik..... Szerintem, pl az OTP ahogy megérkezik a penzike, ugy utalja is... Hiszen az oldalán megtalálhat ez az informácio """délután 16 óráig adott utalási megbízások még aznap megérkeznek a címzettekhez"""
Akkor nyitottam számlát a fiamnak.
nem tudom mi igaz ma azt mondta a szomszèdom hogy tegnap betelefonáltak ès azt mondták nekik hogy holnap lesz családipótlèk számlásoknak
Régebben én is jártam igy akko még budapest bankos voltam de bementem szóltam ők föltelefonáltak a központba és már hozzá is fértem a pénzhez de ez nem most volt nem tudom azóta hogy van viszont azt tudom aki igy volt és otps annak nem segített az otp .
meg tudja valaki mondani mikor lesz csp?
Hát èn nem tudom de èn mikkor volt ilyen be mentem a bankba mondtam hogy ez családi azt mondták ez öket nem èrdekli abol is lé vetèk 96000böl 28000ft fizetek ki
Én nem tudom, mit nem lehet azon megérteni hogy ha 26-án utalnak, akkor 29-én lesz a számlán, ebből melyik szó nem érthető egyébként? A kormány azt mondta, hogy 27-éig mindenki megkapja. Ők elutalják, kipostázzák 27-éig, többi nem rajtuk múlik.Mivel 26-a péntek, és nem érvényes náluk a 4 órási utalási rend, így értelemszerűen következő banki munkanapon, hétfőn írják jóvá. Két bank kivételével ahol szombaton is nyitva tartanak.
Sziasztok!Holnap lesz családi?
sziasztok
érdeklödni szeretnék hogy a számlán akkor családi potlék mikor lesz ha azt irják hogy 26-án utalnak?
Köszi válaszotokat
Rém3lem ki lehet bogozni amit irtam a telom néha önnálo életre kel és ojan betűket ir amiket nem kellene;))))
Sziasztok elég a saját bankodba bemenni és kérnek rá feloldást.A gyermekgondozási pénzek védettek ebböl hiteltartozást nem lehet levonni.Tehát a bankodba feloldják az inkasszot.
Sziasztok INKASSZOVAL KAPCSOLATBA NEM VEHETIK RL A CSALÁDIT UGYHOGY AKINEK IJEN PRPBLÉMÁJA VAN A SZÁMLÁJÁVAL ELÖSSZÖR MENJEN Be aVÉGREHAJTOHOZ ÉS JELEZZE EZT A DOLGOT Tudom mert már jártam ogy és ha beviszed a bankszámládat hogy mi én kutatások mennek rá akkor őnrki kutya kötelessége leálitani az inkasszot Viszont ha azt is teheted hogy bemész a bankodba és ott jelzés ezt elvileg ha normálisak akkor foglalkoznak a dologgal és pár órán belül a jogosan járó pénzt kifizetik ezt is tapasztalatból tudom én 3 éve jártam igy
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek az információkat!! Sokat segítettetek!
Szia igen levonják 35napon belül minden jövedelemből az is megoldás hogy nyitól a gyerek nevère egy számlát ahoz nem nyúlnak az otp nèl már azt hiszem. 6èves kortól lehet nyitni
További ajánlott fórumok: