Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Csoda hogy még tudsz gondolkodni ennyi fura embertől.
Szia én is erstés vagyok de nekem NICS rajta.
És most 08.25 van!!.
Nem 07.24!!!
Te én most olyan jót nevettem .
sőt hülyeséget írok...nem 2016.07.24 van, hanem 2016.08.25 :D :D :D
nem baj, hogy nem 07.24 van, hanem 08.24? :D
Erste Szàmlaör Beérkezö utalàs 2016.07.24 08:12 +39.365 HUF Szàmla:000000-76718001 Egyenleg:84.175 HUF Küldö:Budapest Fövàros Kormànyh
Tessék károgók....
Mintha ezen múlna,hogy megtanuljon a kicsi írni,olvasni,számolni!
Hát én tegnap kétszer is azt hallottam hogy a héten elutalják a fő-fő asszony mondta de lehet hogy azóta változott.
Hàt ezen kàr vitatkozni hétfőn is jó lesz.
mindenhol màst irnak.én is most olvastam a fec oldalon .hogy szàmlàsok 26 àn kapjàk.
kàrtyàsok 29 én.
de mindenki vàrja hétfön .
Sziasztok ! Több tv csatorna is bemondta ma, hogy várhatóan a héten mindenki megkapja a csp-t, akkor már csak a holnapi nap van ezen a héten,.
Mivel tegnap küldtèk ki így nem lehetet postán tegnap.
Hogy lehetett néhol már tegnap bent ha nálunk még ma sincs ez azért érdekes.
Most hozta a postás az erzsit azt mondta hétfőn családi reggel még nem volt bent a csp.
és hétfőn fogják megkapni a szelvényeket, akkor is fogják kihordani :) holnap biztos, hogy nem, mivel 3 nap az átfutási idő egy szelvénynek :)
nem mindenki...ugyanis nem került tegnap a postákra a pénz, mert tegnap küldte ki a mák...a szelvényeken és a pénzen nem ülhet a posta,aznap amikor megkapják, ki is kell fizetniük :)
Ezt mindenki tudja.hogy 24 a postàra került a pénz.kérdés.hogy hétfőig ülnek rajra vagy holnap ki osszàk :)
nálunk is kiemelte a tanítónő, hogy kimondottan csak az ICO szinesceruzát és filctollat fogadja el :)
mindenhol úgy van...aznap érkezik meg az utalvány,amelyik nap hordják
Nem tudom ott hogy müködik de nálunk amikor ide èr a postára aznap hordják .
Nálunk konkrèt márka van fel tüntetve milyet kell venni de engem nem èrdekel olyat veszek amivel a gyerekeim szeretnék dolgozni
HIVATALOS KORMÁNYHIVATALI KÖZLEMÉNY!!!
"Tisztelt Ügyfeleink!
Az iskolakezdésre való tekintettel augusztusban utalásra kerül a családtámogatási és fogyatékossági támogatás.
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a 2016. augusztus hónapra járó családtámogatási és fogyatékossági támogatás ellátások utalása postai kifizetések esetében 2016. augusztus 24-én, folyószámlára utalásnál 2016. augusztus 26-án történik. Így a szeptemberi támogatást előrehozva, kifizetés augusztusban történik, szeptemberben azonban nem lesz utalás.
A következő utalások folyósítására októberben kerül sor."
(JNSZMKH Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztálya)
Mint tudjátok, az UTALÁS napja NEM egyezik meg a jóváírás napjával. Postai kifizetésre az utalástól számítva +3 munkanapot kell várni, a banki jóváírásra pedig + 1 munkanapot!
Azaz augusztus 29-én lesz számlán (akkor lehet levenni) és a postások is 29-én kezdik hordani, de ahol több körzetre van osztva, ott még 30-án is hordják!!
tegnnap a szelvények it is it voltak a postán
A végrehajtó 33 % ot letílthat a szàmlàról hiàba csalàdi potlék vagy gyes.
pedig a csalàdi a gyereknek szól de a gyagyàsokat nem érdekli.
postára az utalványok aznap érkeznek, mikor kifizetik....ráadásul tegnap küldte ki őket a mák, úgyhogy tegnap semmi esetre se kaphatta meg a posta az utalványokat :D
Én is így voltam a táskával,most ua 4000-rel drágább!Nálunk is elsőbe megy a kicsi és a suliba beiratkozásnál megkaptuk a listát(áprilisba) !
A lista alján vastagon szedett betűkkel "csak minőségi tanszereket fogadunk el"!
Azért ezt brutálisnak tartom!
Èn ezt írom napok óta de mèg mindig van aki várja
Úgy van kiírva sok helyre,hogy postásoknak 24-én utalják,de 3-4 nap az átfutási idő.Kártyásoknak 26 .Nekik 1-2 nap.Énis kártyás vagyok és otp -s,soha nem utalja az otp az nap át a számlámra.Mindig másnap van rajta.Szóval kártyások és postások is hétfőtől várhatják.
Teljesen igazad van.Az én lányom elsöbe megy mâjusban vettem meg a táskát.Akkor 13 e ft volt.most 16 e ft
További ajánlott fórumok: