Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
27.-én két bank ír jóvá...ők akkor kapják meg, a többi bank ügyfelei pedig hétfőn.
Nem kell hozzá semmilyen rendelet.
Miért is kellene. Van olyan az utcában is aki tudja, hogy nem kapja kézhez, hanem az iskola tanára megveszi belőle az iskolakezdéshez a dolgokat, mert a szülő nem tudná belőle megvenni. Valóban itt a gyermek védelmére van költve és nem másra, ha ez az ára, akkor én helyesnek tartom. Ez egy íratlan szabály, hogy a gyermek az első. Legyen az iskola, étel, ruha.
Majdnem teljesen jól írtad, de én nem mertem így fogalmazni, mert itt sokan csak támadnának érte. Gyakorlatilag a korábban megvásárolt árut fizetik ki belőle, ugyanis más lehetőség nincsen, hogy rendezve legyen.
Azt jelenti, hogy vannak sajnos olyan elesett emberek, akik nem arra költik, amire feltétlen kellene és a helyi boltosok jelezték a hivatalban, hogy több 10ezer a tartozásuk, melyet nem "tudnak" rendezni. Ezért az ő utalványukat a hivatal nem adja ki, hanem csökkentik a tartozásukat. Így a jegyző rendelkezik vele, így értettem.
Ên màr csak hiszem ha a kezembe lesz a pènz.
Kb 10 vàltozatott irtak màr.
kormány rendelet a héten mindenki meg kapja a családit meg a többi segélyeket
Posta mindig utalás utáni második munkanapon fizet.
nekem azt irtak hogy postasok 31ig megkapjak
Tudom, nem ide tartozik a foglalkozás helyettesítő támogatást mikor kapjuk postán tudja valaki?(Csongrád megye)
Ha kiutalják 24-én,ahogy a közleményben irták,akkor 0 postások is 29-én kapják...persze majd kiderül.
Nemrég hozta a posti.
Aug 30-an 8-16 közőtt vehetem fel az utalványt😉
én is tatabányai vagyok de nem kaptam levelet.akkor te előrébb vagy mint én
Sziasztok a posta mindig az utalás után 4-5 nap hordja a családit tehát hètfön vagy kedden.
Jövő héten kapják kézhez, aki számlára kapja 08.29-én, aki lakcímre kb. 08. 31. napjáig.
sziasztok!nekem ugy jött az email,hogy postán 24-ig folyositják.a kártyásokrol nem irtak.más ügybe kerestem öket,de ezt is megkérdeztem.fejér megye
sziasztok most kaptam egy emailt az allamkincstartol hogy 29._en lesz szamlan a penz aki csekken azok pedig 31ig megkapjak😁
Igen majd csak 1 hét mulva
Nem kéne hulyíteni senkit mert holnap nem lesz csp senkinek.
Sziasztok!
Tudja valaki mikor kapjuk Győrben a Gyermekvédelmis utalványt?
Tatabànyàn,most kaptam az értesitőt hogy augusztus 30-an vehetem fel a böske utalvànyt.
Hàt nem kapkodtàk el😠
Újpesten is meghozta ma a postás az utalványt.
Erzsébet utalványt mikor küldik?
Szerintem senki ne várja a hétre a cspt a postások tuti nem én ma voltam csekket feladni a postamester is azt mondta igaz hogy előre hozta állambácsi de a héten biztos nem fogják kézbesiteni
Ez remek...!
Csak egyet nem értek, hogy a Kormányhivatal augusztus utolsó napjaiban való utalásával mit segít a családokon?? Mert ugye, 29-én vehető le mondjuk számláról..., addigra meg általában az emberek 85-90% biztos megvette már az iskolára a dolgokat. Ezzel az erővel nyugodtan utalhattak volna szept. legelején is.
Mondjuk ez csak az én véleményem, lehet. De ez olyan nesze semmi, fogd meg jól segítség. Segítség az lenne, ha iskolakezdés előtt, aug.-ban és szeptemberben újra lenne egy családi pótlók, az valóban segítség lenne, de így...
Sziasztok!most hívtam az kormányhivatalt(mák)azt mondta az ügyintéző 26-án utalnak,29-én lehet bankszámláról levenni a családit!:(
További ajánlott fórumok: