Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
én értelek. de én augusztusba se kaptam sem családit sem gyest. és most meg állítólag mindenki megkapja a szeptemberit is ebbe a hónapba. akkor lehet kiutalják ebbe a hónapba az augusztusit+ a szeptemberit is nem?
Igen levonhatjak. Ha már számlán van a penzed nem nézik hogy az milyen jövedelem. Javaslom kerd postára akkor a gyerekek utáni ellátásból nem tudnak vonni semmit.
Igen csak hangsúlyozom hogy nem én néztem hanem anyu és ő úgy mondta higy a héten mindenkinek meg kell hogy kapja.Ő így mondta de tuti hogy nem lesz
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy inkasszó van a számlámon, és hónap elején már vontak le a családi pótlékomból, gyesemből. Akkor szerintetek levonhatják most is? És normális dolog az hogy családi pótlékból és gyesből vonják le??? Köszi a válaszokat.
a mák a GIRO II. rendszerben van, rájuk nem vonatkozik a 4 órás utalás :P
senkinek se lesz a héten csp....hétfőn lesz számlán is és a posta is akkor kezdi kihordani
miért is kapna duplán? gyes az tört hónapra jár,azaz júli 28-júli 31-ig, azaz 4 napra jár kb 3500Ft, augusztusra egész hó az 25650Ft, a csp az júlira is,augusztusra is egész hónapra jár...de nem azt jelenti, hogy hétfőn duplán fogsz kapni...mert lehet külön ki utalják a hátralékot és külön az aktuálist
Az MKB bank biztosan jóváír szombaton, mert az éven nem egyszer már megtette. Én MKB-s.
Nem egészen ugyanaz, hogy megkapja a héten mindenki, vagy a héten kiutalják.
Persze belemagyarázni mindent lehet, csak azok nem a valós tények.
Most megnéztem online a híreket mégegyszer és mégegyszer.
Novák Katalin Oktatásügyért felelős miniszter szerint : Várhatóan a héten kiutalják a gyes, csp, stb pénzeket.
Két fontos momentum elkerülte a figyelmét az embereknek!
A VÁRHATÓAN és a HÉTEN KIUTALJÁK, ami nem egyenlő azzal, hogy a héten meg is kapjuk.
ENNYI.
hát igen erről ennyit a férjem is felhívta őket és ugyanezt mondták hogy 31.-ig meg kapja mindenki.
Azaz igazság hogy én bementem ma meg kérdezni hogy mi van az utalvánnyal nekem azt mondták 31-ig kell kihordani .
Érdekes dolog anyu most hívott hogy a hírekben most mondták hogy minden ellátást családi pótlék gyes gyed Erzsébet utalvány a héten meg kell hogy kapja mindenki és mi is az utalványt csak jövőhét kedden kapjuk meg.Most hogy is van ez?
Sziasztok! Nem szoktam hozzászólni a topicban, de láttom, hogy találgatás megy mikor lesz a családi a számlán és mikor kapják meg postai utalványon. Postán dolgozom. Év elején kaptuk meg az ütemtervet a postai kifizetésekről. Utalás napjának a postai kifizetéshez azt írták, hogy 29-én érkezik meg a postákra a kifizetési utalványok. Az annyit tesz, hogy aznap viszik ki a kézbesítők. Írták az ütemtervben azt is, hogy mikor utalja a MÁK el a postai utalványokat, de abban nem vagyok biztos, hogy 24-én vagy 25-én. Holnap megnézem és megírom! Remélem tudtam segíteni!
sziasztok. aki júliusban szült(28-án) és augusztusban nemkapott egy családit sem gyest, az duplán kap gyest és családit?
Bocsi én sem ebből élek mint ahogy itt senki de aki a mai világban azt mondja hogy nem segítség az hazudik .Nekem segítség ennyi.
Citi bank jóvá ír szombaton az tuti Fhb az otp a knh az tuti nem ír jóvá szombaton a többi bankot nem tudom
Hú az érdekes mert még égy bankot se halotam hogy az nap le lehetne veni mivel a Mak nincs a 4orás utalásba mindig reggel jön a családi nem dèlután aki ezt mondta neked fèlre tájékoztatót mert ez nem.bank fügö hanem az utalotól füg hogy mien rendszerbe utal
Semmi gond :) a saját bankomon kívül én sem tudom hol hogyan mennek a dolgok ;)
17ève kapok csp-t,nem 3 gyermekünk van,hanem több.
Soha nem követtem mikor utalnak,mert nem ebből èlünk.Csak mostanába regisztráltam ide ès gondoltam szólok!
Mit mondtak a bankba.
ENNYi
Jó még egyszer bocsi bekeveredtem.
szabolcs megyéröl nemtudja valaki lesz e csekken családipénteken
Csak bankon belüli utalásokat ír jóvá. Ez meg nem az :(
Jaj bocsi akkor valamit bekevertem mert tudom hogy szokták irni hogy 1-2 bank jóvá ir de nem emlékeztem melyik én K&H vagyok az tuti nem csinál semmit szombaton.
Szia ên erstés vagyok de az NEM ir jova szombaton
De az erste jóváír szombaton is akkor nektek most is oké.Vagy nem az erste ?
Bocsi én is a gyengébbek közé tartozom de 20éve kapom a családit és ilyen még nem volt de elég csak a hónap elejére vissza menni és akkor is egyik nap utaltak másnap számlán volt aki ezt mondta neked az nagy baj hogy ott dolgozik ahol és mielőtt én lennék a világ legrosszabb embere akkor is ez a véleményem
Sziasztok!
Most néztem meg a netbankomat (erste) és tavaly aug27.én (csütörtök) volt rajta a számlán. Tehát akkor is 26.án volt utalás csak akkor valóban másnap le lehetett venni. Most meg ugye a 26.a péntek...
Figyelj,èn direkt rákérdeztem,hogy a csp is az utalás napján felvehető?azt mondták,IGEN!
Aztán hogy te neked mikor megy nem tudom!
Èn ezt a tájékoztatást kaptam!
De mèg egyszer leírom a gyengébbek kedvéért!
A BANKBA mondták!!!!!
Gondoljátok csak el, hogy mennyire is felelős szülők lehetnek....Sajnálom a gyerekeiket.
További ajánlott fórumok: