Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban? (tudásbázis)
Nos, a maradékot itókát megpróbáltam még az este magamba diktálni. Következménye: szájon keresztüli gyomorürítés sugár formátumban.
Ezt én sem értem miért reagál ennyire másképp a szervezetem. Vagy én ennyire "mérges" lennék? :) Mindenesetre nem tudom folytatni a kúrát, mert élénken él bennem a keverék íze, és rögtön hányingerem lesz. :(
Szóval eladóvá vált 2 bontatlan kanadai D minőségű juharszirup, és 1 bontott, amiből 150 ml hiányzik. (Ez így összesen 1350 ml)
úgy látszik, tényleg mindenki szervezete másként reagál..sajnálom, hogy ennyire megvisel :(
nem is tudom, ilyenkor mit lehet tenni, hogy elviselhetőbb legyen....
pihenj, hátha jobb lesz, aztán holnap kiderül.
én a kávéról nem is mondtam le..tudom, nem tettem jól, de nekem az kellett. :) és így is lement 7 nap alatt 4 kilo. :)
retitucsok, ez aztán a hatás :D na kipróbálom én is ezt a rékát :D aztán stilust váltok D:
Ha este megiszom a hashajtó teát, az ugye reggel ürül. Azt nem tudom, hogy akkor reggel már minek újra inni?
Egyébként a koffeinelvonási tünetek erősen jelentkeznek rajtam. Hasogat a fejem, és délután el is aludtam. :)
kitartás :)
én legközelebb úgy csinálom, hogy váltogatni fogom a gyömbért a cayenni borssal:) meg a citrom mennyiségét is, persze bizonyos határon belül. és akkor változatosabb :)
sziasztok!
7. nap.
és nekem az utolsó :) nincs több szirupom, csak a mai adagra, de már nem is akarok venni, úgyhogy ma én be is fejezem a kúrát. de eredetileg is így terveztem. ma viszont direkt kevesebb citromot raktam a lötyibe, és gyömbért a bors helyett, és nagyon fini lett :)
ja, és majdnem 4 kilo ment le, lehet, holnap reggelig meg is lesz a 4 kg :)
ahhoz képest, hogy egy hete nem ettem, teljesen jól érzem magam.
kitartást nektek is!!
én patikában vettem keserűsót. 170 ft volt 10dkg. de állítólag a jódozatlan tengeri só is jó.
esztici, sajnálom, hogy abba kellett hagynod. a dinnye azért finomabb :D
Szia!
Ó jajj! Sajnálom! :( És a megmaradt löttyel mit csinálsz?
Engem meg ma hívtak a boltból, hogy nincs só, és nincs tea, amit rendeltem. Szóval addig variáltuk a csomagot, hogy csak szerdán fog ideérni. Ti egyébként milyen sót használtok? Én Indust akartam rendelni, de így nem lett. :(
Sziasztok! Sajnos be kellett fejeznem a kúrát :( Nagyon rosszul voltam, olyan hányingerem volt, hogy csak 4 deci löttyöt tudtam csak meginni. Ma kezdtem a dinnyekúrát!
Kitartást mindenkinek!
jó reggelt ismét!!
nem akarok telhetetlennek tűnni, de a tegnapi naphoz képest egy dekával sem mutat kevesebbet a mérleg :( pedig eddig olyan szépen ment, majdnem 3 kg a 4 nap alatt. kitisztult volna a szervezetem? ilyen lehetséges?:)
nem a fogyás miatt csináltam a diétát, sot nem szerettem volna fogyni, csont és bőr lettem. de kb 3-4 kilo ment le. és igazából nagyon orulnék ha vissza jonne:) sajnos nem mértem , hogy pontos adatot tudjak mondani.
de ne aggodjatok, hogy vissza jon. a lényeg hogy egy nagyon jo kis tisztuláson vagytok tul. egyetek minél egészségesebben, meg mozogjatok sokat. minden non szép ha van mit fogni:) én mit nem adnék ha olyan lehetnék:)
hohoho,nehogy azt hidd!:)
cirka másfél hónappal a kura után én még mindig úgy zabálok, mint a kúra utáni napokban. azóta volt egy csúnya gyomorrontásom is, mert mindent összeettem. lehet h ez csak velem van igy, de én azt mondom csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel:P
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalataid a 90 napos diétával kapcsolatosan? Jót, rosszat...
- Tíz napos villámdiétával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni!
- Segítséget kérnék diétával kapcsolatban (PCO)
- Diétával kapcsolatban segítenél?
- Milyen tapasztalataitok vannak a 90 napos diétával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a 3 napos manöken diétával kapcsolatban?