Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban? fórum

Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban? (tudásbázis)

❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
1941. thimany (válaszként erre: 1940. - Beyatriksz)
2011. júl. 22. 10:56
Én is ezért nem vettem szennát, se mályvát. A kuytabenge kéreg nekem bevált. Nem tudom, hogy a méregtelenítő tea segít-e a napi széklet betartásában. Majd kipróbálod és ha reggel nem megy a dolog, vegyél másikat.
1940. Beyatriksz (válaszként erre: 1924. - Thimany)
2011. júl. 22. 10:17
Én csak sima bio méregtelenítő teát rendeltem. Nem tudom elég lesz-e, vagy szerintetek szerezzek be szenna vagy mályva teát? Régebben egy méregtelenítő kúra alkalmával ittam szennát, de kegyetlen görcseim voltak tőle. Amúgy is elég hasmenős típus vagyok.
1939. Esztici (válaszként erre: 1938. - Beyatriksz)
2011. júl. 22. 10:10
Nekem abszolút nincs erőm hozzá.. Nem tudom honnan vegyek, hogy ne legyek gyenge??
1938. Beyatriksz (válaszként erre: 1918. - Esztici)
2011. júl. 22. 10:00
Pont ez jutott eszembe, hogy remélem azért "arra" lesz elég erőm. :D
1937. Beyatriksz (válaszként erre: 1922. - Thimany)
2011. júl. 22. 09:58
Próbáltam leszedni a pdf könyvet, amit belinkeltél, de nem hozza be. Egyébként sem nagyon tudok angolul, úgyhogy ha 1-2 érdekes dologra bukkansz, akkor szerintem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy örömmel fogadjuk az újabb információkat.
1936. Esztici
2011. júl. 22. 09:56
Aki nem ismeri a Neerát, vagyis nem tudja, hogy korábban csináltam az totál hülyének néz. Párom is: Ja, csak ezt a löttyöt ihatod? Azt hittem ihatsz Colát (az tényleg méregtelenítés lenne..) meg ehetsz salátát. Meg van aki azt mondja, hogy meghalok meg kicsinálom a szervezetem. Persze ők egész nap zabálnak mindent, az egészséges? Amúgy friss zsemlét ennék vékony vajjal, sajttal, sonkával, paprikával.. Azért pont ezt, mert ezt ették mellettem.
1935. thimany (válaszként erre: 1934. - Szkata78)
2011. júl. 22. 09:27
Ez így van! :)) Hajrá! Lehet röhögni fogtok, de én meg szakácskönyveket rendeltem szerda este és közben megfájdult a gyomrom. Pedig nem voltam éhes. :D A regikonyvek.hu-n most vasárnapig akár -60%-kal is lehet venni ilyeneket (akit érdekel). És már azóta töltögettem egy csomó ebookot mindenféle receptekkel. Nagyon rá vagyok kattanva, hogy innentől odafigyeljek mit eszek és mit adok a páromnak is. Mondjuk eddig sem ittam kávét, alkoholt, nem főztem semmit cukorral csak xilit-tel, a húsokat sem nagyon szeretem, csak a csirkét és a halat. Viszont keveset főztem és párom kénytelen volt beszerezni magának a kaját (sokszor rendelt pizzát pl...) De ilyen nem lesz többé. Most lehet ő is elkezdi, látva az eredményemet. :))
1934. szkata78 (válaszként erre: 1931. - Thimany)
2011. júl. 22. 09:15
én is így vagyok vele..agyban dől el...amúgy ez étrendemet már egy hete átállítottam, persze akkor még nem is ismertem ezt a módszert, de mikor tegnapelőtt valahogy rátaláltam, tudtam én is, hogy ez kell nekem :) teljesen más azt mondani magamnak, hogy méregtelenítek, mint azt, hogy fogyózok :)
1933. thimany (válaszként erre: 1913. - Szkata78)
2011. júl. 22. 09:14
Én már sokszor borzongok az ízétől. :D De van, hogy felhígítom és akkor már oké. :D
1932. szkata78
2011. júl. 22. 09:13

hát ez a reggeli hashajtózás nem volt valami nagy dobás....:) alig mosott ki valamit..most kevés volt a 2 kávéskanál só vagy ez így is rendben van??

azt hiszem, veszek én is valami hashajtós teát :)

1931. thimany (válaszként erre: 1929. - Esztici)
2011. júl. 22. 09:12

Aranyos vagy!!! :D Minden fejben dől el, tudod. :))

Már annyira nagyon akartam fogyni és méregteleníteni egyben, hogy mikor ezt megtaláltam, tudtam, hogy nekem működni fog.

1930. thimany (válaszként erre: 1906. - Beyatriksz)
2011. júl. 22. 09:07
Még valami, szerintem nyugodtan veheted azt a "babakút"-os vizet. Annyi a lényeg, hogy ne legyen fluoros, klóros és ne úszkáljanak benne féregpeték :D. Tehát a csapvíz az, ami tilos. Bármennyire is azt hazudják, hogy megbízható szerintük 50 db féregpete/liter még elfogadott... Csak azért mondtam az ásványvizes dolgot, mert megkönnyíted a méregtelenítést, ha kevesebb ásványi anyag van a vízben, amivel méregtelenítesz. De természetesen megfelel, ha nincs más! Csak keresd a legalacsonyabbakat, ezek többnyire a legolcsóbbak is.
1929. Esztici
2011. júl. 22. 09:05
Thimany őrülten irigyellek :) Ügyes vagy! Amikor korábban csináltam, úgy emlékszem könnyebben ment! Az eleje is, igaz a vége könnyebb volt! Mondjuk már a 3.-4 naptól kezdve listát írtam róla, hogy milyen ételek hiányoznak. Étterem honlapokat, szórólapokat tanulmányoztam :) Este könnyen elaludtam, de nagyon nehezen ment a felkelés. Én dinnye napot tartok a kúra után! Utána zöldség, gyümölcs, könnyű levesek! Hús, kenyér, cukros, zsíros, egészségtelen dolgokat sokáig nem fogok enni, ahogy alkoholt sem! kávét alapból nem iszok, mert nem szeretem!A kúra befejeztével kb. 2 hétre megyek esküvőre, végül is amiatt is csinálom a kúrát, úgy hogy ott fognak finom falatok fogyni! Hashajtót csak este fogok inni, mert csak akkor van lehetőségem szenvedni a wc-n.
1928. thimany (válaszként erre: 1906. - Beyatriksz)
2011. júl. 22. 09:00
Ez jó kérdés. Hát szerintem ne igyál lúgos vizet, mert a citrom eléggé lúgosít és meg kell emésztened a limonádét. Ha viszont azzal iszod, a lúgos víz kiüti a gyomorsavat. A lúgos vizet mindig csak éhgyomorra szabad inni! És kajálások után is bizonyos idő elteltével. pl. zöldségek után 1-2 órával, húsok után csak 3-4 órával.
1927. thimany (válaszként erre: 1891. - Beyatriksz)
2011. júl. 22. 08:57
Szerintem ez valami máshoz volt, az eredeti könyvben csak a 11. napon kezdhetsz narancslevezni, 12. napon csak narancslé+ könnyű zöldségleves barna rizzsel, 13. napon már zöldségek, gyümölcsök, magvak. és a 14. naptól kezdhetsz fokozatosan visszatérni. Húsleves, csontleves, erőleves szerintem addig nem lehet. Csak a zöldségleves. A hússal, tejtermékkel pedig nagyon kell vigyázni a kúra utáni első héten is. Érdemes valami probiotikumot szerezni és azt enni a kúra után!
1926. thimany (válaszként erre: 1908. - Szkata78)
2011. júl. 22. 08:51

Nekem 1,5-2 citromból is kijött a napi adag. Párom facsarta mondjuk, mert amikor én csináltam, nekem is 3-4 citrom kellett. :D

De vigyázz a sok citrommal, mert én azt vettem észre, amikor sokat tettem bele, hogy olyan fura érzés a fogaimnak a lötyi és vízzel nem tudtam leöblíteni, csak nap végére múlt el. Azóta nem teszek bele sokat.

1925. thimany (válaszként erre: 1918. - Esztici)
2011. júl. 22. 08:48
Én is nagyon rosszul voltam a 4. napon. Én is hánytam. Át is tértem a reggeli teára. Utána minden rendben volt. És most olyan "normálisnak" érzem magam. Talán este érzem magam kimerültnek, de napközben minden oké.
1924. thimany (válaszként erre: 1918. - Esztici)
2011. júl. 22. 08:45
Igyál hashajtó teát reggel is! Az is jó! Én kutyabengekéreg teát ittam, nekem bőven elég volt, amúgy is rendben volt előtte a napi székletem. Így ezzel napi 4 sikerült, persze nem nagy mennyiség. :D Bocsánat a részletekért. Lehet szennát is vagy mályvát, mindkettő erősebb.
1923. thimany (válaszként erre: 1921. - Szkata78)
2011. júl. 22. 08:42

Köszönöm! :))

Hajrá nektek! Kitartás!!! Mindig csak a következő napra koncentráljatok, ne a végére, mert úgy soknak tűnhet.

1922. thimany
2011. júl. 22. 08:39
Valaki kérdezte, hogy mit ihat a kúra utáni első napon... Csak narancslevet, egy kis sziruppal, mellé vizet ha akar. Második napon szintén narancslevet, majd ebédre egy kis zöldséglevest barna rizzsel. Harmadik naptól ehet zöldségeket, gyümölcsöket, magvakat. Kenyér, hús, tejtermék, kávé-tilos. Ha hányás, hasmenés, erős gázképződés :D felmerül, folytatni kell a limonádét, amíg a szervezet készen áll a szilárd kajára. Az angol anyagban minden benne van, amit korábban feltettem (The Master Cleanse), szóljatok ha vki nem érti, lefordítom. Nagyon ajánlom, hogy olvassátok el, mert mentálisan a legfontosabb, hogy felkészüljetek a léböjtre. És ha tisztában vagytok vele, mit-miért kell csinálni, sokkal könnyebb. Még házi kókusztej, mandulatej recept is van benne! :)
1921. szkata78 (válaszként erre: 1919. - Thimany)
2011. júl. 22. 08:37
gratulálok, nagyon ügyes vagy!!!!! :) már csak 9 nap, és mi is ott tartunk :))
1920. szkata78 (válaszként erre: 1918. - Esztici)
2011. júl. 22. 08:36

szerintem ez csak a kezdeti gyengeség, biztos erőteljesebb leszel a 3. nap utántól. legalábbis ezt olvastam a többiek véleményéből. de te ezt már csináltad, akkor könnyebben ment az eleje is? akkor hogy bírtad a 10 napot?

megittam a sós vizet, de csak 1 deci vízben. és keserűsót vettem, nem sima tengeri sót. de hatása még nincs. két kávéskanállal tettem 1 deci vízbe. kevés volt??? viszont nem is hánytam ki, bár tény, úgy álltam oda meginni, hogy arra gondoltam, mennyire finom és milyen jót tesz a szervezetemnek. :)

én egyébként egész energikusnak érzem magam, bár éjszaka elég érdekes volt, rosszul aludtam, rosszat álmodtam, örültem is, hogy a gyerek valami miatt felébresztett. A mérleg pedig 1 kiloval mutat kevesebbet. Gondolom, ez még mind csak víz, de azért a tudatomnak jót tesz:) megyek, megcsinálom a "reggelit" :)

1919. thimany
2011. júl. 22. 08:25

Sziasztok! Ma van a 10. napom. :)))

Már nagyon hiányzik a KAJA, a rágás, az ízek... DE amilyen jól érzem magam, azon gondolkodom, hogy tovább csinálom, mondjuk 12-14 napig. Jelenleg 56,2 kg vagyok és 61 kg-ról indultam. El sem hiszem. A 1.5 dl szirupot én csak az első 3-4 napban ittam meg, azóta egyre kevesebbet (kb 1 dl-t) viszont a borsot emeltem. Mellé ittam kb. 3 liter tisztított vizet + a teákat reggel és este. A sós vizes dolgot is csak az első 3 napban csináltam, átváltottam a teára. Így visszagondolva egy frászt az eleje nehéz!!!! A VÉGE! Amikor már hiányoznak az ízek, a zamatok és te csak a citromos lötyit ihatod... :D

Viszont nagyon büszke vagyok magamra, mert még SOHA nem csináltam végig léböjtöt! :))

1918. Esztici (válaszként erre: 1913. - Szkata78)
2011. júl. 22. 08:21

Én tegnap olyan 1,5 litert vizet ittam meg.

Azért több mint egy liter vizet igyál! Este nem volt erőm összebújáshoz. Most nem tudom mi lesz? 10 napig nem lesz szex, a párom kiakad.. Erőtlen vagyok nagyon :( Ma se ittam sós vizet, mert hányingerem volt, úgy hogy marad a hashajtó tea, de az is este. Nekem sose ment a hasam a sós víztől, hanem szinte mindig kihánytam :(

1917. thimany (válaszként erre: 1910. - Cullinan)
2011. júl. 22. 08:13
ásványvíz - tisztított víz
1916. szkata78 (válaszként erre: 1915. - Beyatriksz)
2011. júl. 22. 07:56

köszönöm szépen :)

kipróbálom :)

1915. Beyatriksz (válaszként erre: 1914. - Szkata78)
2011. júl. 21. 22:24

A tisztítókúra alatt minden reggel igyál meg 1 liter vizet, amiben feloldasz két csapott teáskanál jódozatlan tengeri sót. A vizet egyszerre idd meg, és a fogyasztását követő fél óráig még ne igyál mást. A sós víz fogyasztását követően maradj toalett közelben, mert a sós víz serkenti a székelési ingert.

A só hozzáadása a vérhez hasonló fajsúlyúvá teszi a vizet, és nem szívódik fel az emésztőrendszerből, így jól át lehet vele öblíteni a szervezetet.

Ha valaki nem képes meginni a sós vizet, helyettesíthetjük azt egy pohár hashajtó teával. A sós víz azonban mindenképpen jobb választás, mert kiöblíti az emésztőrendszerben fellazult hulladék anyagokat, és segít a felesleges nyák feloldásában is.

1914. szkata78
2011. júl. 21. 19:17
abban segítsetek még, hogy reggel mennyi keserű sót (glauber sót) kell feloldani mennyi vízben? ezt a 10 nap alatt minden reggel meg kell csinálni? valahol olvastam erről, de nem találom :(
1913. szkata78 (válaszként erre: 1911. - Esztici)
2011. júl. 21. 16:34

én is cayenne borssal csinálom, és teljesen jó. tetszik az íze. na,a 10. nap körül már lehet nem ezt fogom mondani :)

egyébként én nem nagyon kívánok más folyadékot mellé, csak azért iszok, mert kell. muszáj mellé pluszban a napi 2 liter??? mi van, ha csak plusz 1 litert iszok???

2011. júl. 21. 15:56
Na megrendeltem a cumót, azt mondták hétfő, kedd tájékán ér ide. :)
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook