Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban? (tudásbázis)
Jajj még egy kérdés, azt is olvastam,hogy akkor tisztul meg a szervezet, úgyértam akkor kell abbahagyni, ha újra rózsaszín lesz a nyelv. Na én nekem tegnap reggel már az volt :) Előző napokon meg nagyon fehér volt. Szóval lehet,hogy én 4 nap alatt megtisztultam?! Mondjuk nem tudom, bár nem hiszem ,hogy sok méreganyag lett volna bennem, mert világ életemben nagyon sok gyümölcsöt, zöldséget ettem, kevés szénhidritátot, zsíros húst egyáltalán nem ettem, szallonát se, semmi ilyet, nem szeretem. Édességet se ettem sokat(max 2 hetente egyszer ettem), mert azokra meg nagyon szomjazom, ígyis a vesebajom miatt napi 4 litert kell innom, bár az nem nehéz nekem, szeretek inni, ja és már 4 éve,hogy csak vizet és 100%os gyümilét iszom iszom.
Húú hát ezt most jól kifejtettem, na sebaj, Szóval ezek miatt gondolom,hogy nekem talán elég volt 4 nap....
Köszönöm Mindkettőtöknek a választ :)
Hát sajnos tegnap volt az utolsó nap amikor csak a ezt a löttyött ihattam, mivel barátom nem engedi,hogy tovább csináljam, teljesen sápadt vagyok, és félt, mondjuk tényleg nagyon sápadt vagyok az utóbbi 4 napba, na meg már kinnt vannak a csontjaim :S ...! Aztán mondta,hogy mi lesz velem így a suliba... De én nem érzem rosszul magam annyira. csak annnyi van mint mindig, a naponta előjövő hányingerem. Na sebaj, arra jutottam, hogy véglegesen nem hagyom abba, hanem most jópár napig almán, körtén és zöldségeken fogok élni, de még iszom ezt, csak fele ennyit. Valahol úgy olvastam,hogy ez nem terheli le úgy a szervezetet. Bár nekem a gyümi meg zöldség napok után sem fogja, vagyis gondolom, mert nagyon keveset eszek mindig mert szinte nem tudok ennni,és azt olvastam,hogyha egyből sokat ennénk, kippukadásig akkor terhelné meg nagyon...
a könyv annyiban ír arról, ha előre kikevered, h a citrom veszít az "értékéből"... elkezd lebomlani.
Személy szerint én nem szerettem előre kikeverni, mert a cayenne bors kiázott, és egyrészt gusztustalan íze lett, másrészt engem speciel csípet.... Ha előre meg is csinálod, szerintem a cayennet ne rakd még bele... majd csak ha iszod:) de ez személyes vélemény
*vasárnap, hétfőn és kedden
(félreírtam:$)
Na csak az a kérdésem,hogy ha előre megcsinálom vasárnap meg kedden és szerdán, az nem e baj? Mert suli lesz, aztán reggel ígyis 5 kor kelek....
Egyébként ma van a 4. napom :))
Naa valaki ???!!!! :))
Mert majd egy kérdésem lenne..
Jaj, rosszul írtam, kitisztulnit akartam, de megkaptam a választ azért a kérdésemre:)
Köszi!
Sziasztok! Bár már nem csinálom a kúrát, de gondoltam írok 1-2 dolgot. Akik most kezdik: szédüléstől, ájulástól egyáltalán nem kell tartani. Aki kávézós, az a kávé hiány miatt tapasztalhat fejfájást az első pár napban. Lesznek mély pontok, amikor kívánsz ezt azt, vagy mindegy, csak szilárd legyen. Higgyétek el, nem igazán kívánjátok, így ne essetek bele a csapdába, mert (főleg a közepe vége táján) nagy baj lehet egy falat szilárd ételből is.
Én végig csináltam, fogytam, és nem jött vissza. 62,7 kiló voltam a kúra végén, és most is tartom a súlyom 63-64kg között.
Kitartást és sikert kívánok mindenkinek!
Én végig csináltam
a banan az egyik legrosszabb...
A 7 nap keveske... ne tuzz ki magad ele napszamot, a nyelvedet nezd. Naprol napra egyre gusztustalanabb/lepedekes lesz, aztan szepen lassan elkezd letsiztulni. Amikor megint szep rozsaszin, na akkor hagzhatod abba a kurat... kulonben nem sok ertelme van, csak a toxinokat, a mocskot hozod mozgasba... de ha ido elott leallsz a kuraval, akkor ez visszaszivodik/rakodik. Az elso par nap (7 :)) lement kiloi is csak beltartalom, meg viz... csak ezutan kezdodik el az igazi fogyas. De amugysem a fogyas, hanem a tisztulas a lenyeg :)
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalataid a 90 napos diétával kapcsolatosan? Jót, rosszat...
- Tíz napos villámdiétával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni!
- Segítséget kérnék diétával kapcsolatban (PCO)
- Diétával kapcsolatban segítenél?
- Milyen tapasztalataitok vannak a 90 napos diétával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a 3 napos manöken diétával kapcsolatban?