Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban? (tudásbázis)
Szerintetek számít, hogy mikor kelek meg fekszek le, mennyit alszok? Vagy, hogy meddig iszom meg a limonádét? Mert már 2 napja alig fogytam pár dekát,pedig mindent ugyan úgy csinálok, tegnap még el is mentem futni este, futottam 4km-t és ma reggel ráálltam a mérlegre és -1dkg, nagyon kiakadtam.
Ugyes vagy nem tudom miert jottek ki a pattik neked:-( A tegnap ettem egy joghurtot reggelire, ebedre paradicsom szoszt este fele pedig egy almat es egy barackot, ennyi volt es persze 2x a lomonadet.ma reggel szinten limonade es jodhurt az ebedem parolt zoldseg lesz, a vacsi gondolom valami gyumolcs.Ma vettem meg zold teat azt iszom meg reggel es este. majd 2 het mulva merem magam megint.
Sziasztok! Túl vagyok az 5. napon és ma már elmúlt a rosszullétem ééés 57 kg vagyok. Eddig 4 kilót fogytam! :D Tegnaptól már én sem iszom reggel a sós vizet, áttértem én is a teára. A tegnapi napom elég rázós volt, de azt hiszem túl vagyok a nehezén. Túrós sztrapacskával álmodtam az éjjel. :D:D
Ügyes vagy nagyon, majd írd meg mennyit fogytál és mennyiből, mi is kíváncsiak vagyunk meg, hogy miket fogsz majd enni utána :)
Sziasztok, ma van a 9 ik napon legalabb is en igy szamoltam de a ferjem azt mondta nem igy van, hisz en 8 an kezdtem es ma van 17 tehat holnap reggel meres:-)) Nagyon kivancsi leszek ra, es ettol fugg majd a hogyan tovabb:-) Mindenkinek szep vasarnapot, es kitartast:-))
Szerintem eleg, en is ezt iszom es ugy hogy zold teaval van osszekeverve, nem filteres.Igaz este teszek bele 15 csepp guttalaxot.
Koszi ezt a lonket, szeptemberben jon egy ismeros es kihozatom vele.
Szerintetek így is jó a méregtelenítés, hogy reggel nem sós vizet iszok, hanem mályva teát??
Így is egy nap vagy 3-4x biztos megy a hasam.
[link]
Nézzétek, ez is erről szól!
Reggel mennyi mályva teát kell meginni?
Sziasztok!Nekem is ma van a 3. napom és nagyon jól érzem magam, éhség érzetem egyáltalán nincs, pedig tegnap este már elég éhes voltam, de valszeg az volt a holt pont, de kibírtam, mert már nincs messze a cél ami elakarok érni :) Ráálltam ma reggel a mérlegre és 2 nap alatt fogytam 1kg-ot, nem olyan sok, de mondjuk én csak 5kg-ot akarok fogyni,szval ha minden nap meglesz ez a 0.5kg akkor már megérte megcsinálni, és a közérzetem is sokkal jobb, energikusabbnak érzem magam, vidámabb vagyok. Ma szerintem már fogok valamit mozogni,ugy hátha hatásosabb lesz. Kitartás mindenkinek,megéri! :)
Szep napot mindenkinek :-) = napom van,nagyon jol vagyok, ez tudom hihetettlen de igy igaz, miert is hazudnek,? hisz akarki elkezdi ezt a dietat ugy is a sajat tapasztalatai a fontosak.Biztos ket egyforma ember nincs igy az amit en erzek a masik maskent eli meg.Az este ugy fekudtem le hogy mar csak 3 nap, de ma reggel mondtam a ferjemnek ha megyunk vasarolni delutan en beugrok a dietas boltba es meg veszem mar is a masik adag juharszirupot, mert addig nem hagyom abba amig a 12 kg le nem megy, nem tudom hol tartok majd a 10 nap meg merem magam, de ha lesz par kilo meg rajtam akkor nem hagyom abba, most vagy soha!!!!! Ez a dieta pont nekem valo, ezt erzem, es mivel eletem soran mar parszor kiserleteztem fogyassal tobb kevesebb sikerrel, ez a masodik olyan amit fejben is magameva tudtam tenni, es szerintem ez nagyon lenyeges! Egyszer a fiam szuletese utan 1 evvel volt egy dieta valami amerikai 14 napos, ott marhahusi, hal sok zeller ilyesmi volt benne, igaz hatasos volt 8 kg minusz lett a vege, naaa ez volt a masik olyan amit ugy ereztem ez jo ez nekem valo megtudom csinalni, persze ez 19 eve volt es nem emlekeztem erre a receptre mar, igy akadtam erre de ez sokkal jobb.thimany most hogy irod nekem is volt az elso par napban valami feszultseg de akkor ugy gondoltam azert mert ma indul a fiam ki hozzank otthonrol es az ut miatt vagyok ideges:-)) Mindenap megkerdezi a ferjem, jol vagy?? nem faj semmid?? Latom rajta hogy csodalkozik hogy nem eszek semmit:-))) Tegnap keszitettem citromos alom sutit ez nagyon finom es imadom nagyon, eszembe se jutott meg csak megszagolni se nem hogy megkostolni, a hetvegen gril parti lesz jonnek a magyar csaladok hozzank, de nem aggodok:-)) Tuti jol erzem magam majd, ugyan is senkinek nem szoltam a dietarol, es kivancsi leszek ki mit vesz eszre majd.Sajnalom akik elkezdtek a multheten azok nem irnak mar ide, pedig ok is segitettek nekem a dontesben hogy elkezdjem, remelem vissza neznek majd ide es megirjak nekik hogy sikerult vagy ha abba hagytak akkor miert?? Azert titkon remelem nem kell sok napot rahuznom hogy elerjem a -12 kg .thimany szerinted meddig lehet a dietat csinalni hogy ne legyen artson a szervezetemnek, nem szeretnek most meg at esni a lo tuloldalara, erted ugye mire gondolok?? Egyebken ugyes vagy, es orulok hogy neked is jol megy........lehet irtad mar csak nem emlekszem Te a kilok miatt kezdted el vagy a meregtelenites miatt??? Mindenkinek kitartast es jo kozerzetet.:-)
Jó reggelt mindenkinek! 3. napomat kezdem és nem vagyok éhes. Tegnap este az mondjuk durva volt. Főztem és nem ettem belőle. Igazából csak az orrom és a szemem kívánta, de kiálltam a próbát. A jobb térdem ma erősebben fáj. Remélem elmúlik hamarosan. Nagyon örülök,h nem esik le a vércukrom ilyenkor reggelente, nekem ez egy óriási dolog! Akármilyen más léböjtöt kezdtem el, mindig rosszul voltam reggelente. De most nem, sőt. :)
Egyébként máshogy reagálok helyzetekre. Az eddigi türelmességem még türelmesebb, a dühöt pedig nem magamba fojtom mint eddig, hanem szépen kiadom...:D Tegnap egy szemeteskukával majdnem elgázolták a kiskutyámat, a haját is lekiabáltam a srácnak. Aztán semmi idegesség. Ennyi volt. :D
Ti érzelmileg hogy vagytok? Vagy éreztek ilyesmit?
Én sós vizet iszom reggelente és csak délelőtt járok vécére. Az az igazság, hogy nem nagy mennyiség, olyan, mintha pisilnék. Sztem nem gond, napi minimum 1 meglegyen. :)
Ma van a 2. napom, nem érzem magam éhesnek, este megittam a gyógyteát, de ma nem bírtam meginni a sós vizet,hányingerem volt minden kortynál, ezér teát ittam reggel is, de az a baj hogy nem nagyon megy a hasam, pedig mások azt írják, hogy állandóan wc-re kell rohangálniuk. Az lehet a baj, hogy nem sós vizet ittam?
Vegyél szennát vagy mályvateát vagy kutyabenge kéregből is lehet.
Milyen teát igyak helyette? Most van itthon zöld tea,csalánlevél(ez vizelethajtó hatasú és serkenti a szervezet anyagcsere folyamatait)Ezek közül jó valamelyik vagy inkább vegyek valamilyet?
Ez tény, hogy nagyon sz*r. :D De próbáld meg legyűrni és tartsd is ott. Holnap pedig, ha nagyon gáz, igyál teát helyette.
Bocsi, teáskanalat akartam írni. Nem evőkanalat. :D
Szóval elég bele 1 teáskanál só is. Te fogod érezni kell-e a kettő.
A borsra a mokkáskanál nekem is soknak tűnik! Tegnap felet tettem, ma már 3/4-et és kicsit csípősebb lett. Szerintem kísérletezz :)
Én fél liter vízbe tettem egy teáskanálnyit, de ezt se nagyon bírom meginni, még mindig szenvedek vele :(
[link]
én erről az oldalról néztem, itt azt írták hogy 1 mokkáskanálnyi, de ezt kicsit sokalltam.
1 liter víz ebbe 1-2 evőkanál NEM jódozott tengeri só. Van, aki fél literbe teszi. Nekem elég az egy evőkanál is.
Egy 1/2-3/4 kávéskanállal. Az amerikai receptben 1/12 teaspoon van, hát igen... google segítségével megtudtam, hogy ez 0.4 ml, de ennél többre én se jutottam vele :D Volt otthon egy injekciós tubus, azon megnéztem és kábéra belőttem a kanál méretéhez képest :D :D :D
Tényleg, többiek mennyit tesztek bele?
Találtam egy oldalt, ahol levezetőt ajánlanak a végére. 1. napra narancslevet a sziruppal, 2. napra már mindenféle leveket lehet, és zöldséglevest is 3. napra pedig "élő étel napot", amikor csak élő kajákat eszel, mindenféle gyümölcsöt, zöldséget. Annyi hogy ezek arányára kell figyelni 60/40 legyen a zöldség/gyümölcs, mert a gyümölcsökben sok a cukor. Szerintem a kávé csak annyiban befolyásolja a diétádat, hogy még több vizet kell mellé innod, mert vízelvonó hatású. És ez tök jó, hogy így lecsökkentetted!
:)
Te mennyi borsot szoktál beletenni?
Mennyi sós vizet kell meginni reggel? És mennyi sót tegyek bele?
Ezt kihagytam, bocsi: [link]
Ezen tök jól látszik, hogy mi szűri ki a dolgokat a legjobban.
További ajánlott fórumok: