Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról? (beszélgetés)
Meg kérdeztem az egyik barátnőmet ő azt mondta vegyem be most az meg is történt, és a következőt holnap reggel és a másikat meg majd holnap este.
Kb 6 hónapja szedem a gyógyszert.
Remélem nem lesz baj belőle :(
Mennyi ideje szeded?Nem hiszem h baj lesz, csak használjatok valami kiegészítő védekezést a pároddal..
nagyon ideges vagyok most mi lesz :'( végem van :'(
Nagy baj van nagyon de nagyon nagy baj!!!! Nem vettem be egy bogyót a tegnapit amit tegnap este kellett volna most vettem be baj???
SoS!!! Segitség!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok! Én 2,5 év után abbahagytam a belarát, mert állandóan vérzett az orrom, vérnyomás-ingadozásom volt, és a fejem is fájt rendszeresen. Most már 2 hónapja nem szedem, és ugyanazok a tünetek, úgyhogy azt gondoltam újra belekezdek.
Én szedtem 3,5 évig a Belarát, eredetileg nem volt semmi bajom, annyi, hogy alapból nem eszem sokat, mégis felszaladt egy olyan 5 kiló. Egyébként teljesen bevált. Egy éve viszont a szünet utáni 3-4 napon szörnyű migrénem volt minden hónapban és hónap közben is. Elmentem a dokimhoz, és mondta is, hogy ideje cserélni, mert szerinte biztos, hogy a gyógyszer okozta a migréneket. Remélem az új beválik.
hello. szerintem szedje tovább ugyanúgy ahogy eddig, de elmehet orvoshoz is, hogy megtudja miért van ez.
Sziasztok!
Barátnőm kb 2 éve szedi a Belara-t.
Ma megjött neki, és most meg van ijedve, mert még 12 nap múlva kellett volna megjönnie. Ez normális dolog? Mit csináljon most? Hogy szedje a gyógyszert?
Köszi a válaszokat előre is.
Belarád van?engem érdekelne....
Akinek esetleg kellene még mindig megvan egy bontatlan levelem
Sziasztok! Most kezdtem el újra szedni a Novynette fogamzásgátlót, két nap múlva veszem be az utolsót. Kell még máshogy védekeznem?
nah ez jó most meg nyugodtam :) Azt hittem ez nem normális.. De akkor minden ok :)
nekem is igy van holnap veszem be az elsőt a kövi levélből, de majd kb csak szerdán múlik el.
szia, nekem mindig az 5. napon jött meg, amikor szedtem a tabit, aztán a következő tabi-sorozat 2. napján múlt el, és nem volt semmi bajom.
sziasztok! lenne egy olyan kérdésem hogy nekem mostanában a 7 szünetbe a 4 napon jön meg :S az baj lehet? És már bele esik a következő levél elkezdésébe az nagy baj??? :( Kérlek segítsetek :((((
az első napon kezd el sztem
sziasztok! légyszíves segítsetek! abbahagytam egy betegség miatt a belara-t, és egy hónap után szeretném újra elkezdeni. néztem a tájékoztatóját, de (valószínű nem vagyok 100as) nem tudok rajta eligazodni, hogy mikor kezdhetem újra szedni, mensi előtt, után, közben...
még megjöhet, nekem 5 napra szokott
Sziasztok már pénteken abbahagytam kmlg mindig nem jött meg ha kimarad mit tegyíek?
hello, szerintem az első napon is az vagy,
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem,hogyha a 7 napos szünetben szedek antibiotikumot,akkor a köv hónapban(ill. levélnél)mikortól vagyok védett?7nap után?Vagy már az első napon is?
Köszönöm a válaszokat!
Üdv:Anita
előfordulhat hogy kimarad, de ettől ne ijedj meg.
Ma vettem be auóz utolsó szemet az első levélből mensizni kéne hamarosan egy kéét nap létezikm olyan hogy csúszik a mensi időpontja? va egy hónap kinarad? mert olvastam ilyesmot rendes a ciklusom.
biztos megzavarodtak a hormonjai, mert elhagyta a gyógyszert, de a doki tudja igazán meg mondani.
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, hátha tudtok segíteni.
Barátnőm 4 évig szedett fogamzásgátlót, de novemberben abbahagyta, mert babát szeretnének.
Először megjött neki rendesen, de azóta semmi.
3-4 hónapja nem menstruál.
Mostanában fog elmenni dokihoz.
Csak kíváncsi lennék, valakinek volt-e hasonló problémája, vagy mitől lehet egyáltalán?
Van rá esély, hogy magától visszaáll?
Köszi előre is!
Nagyon szepen koszonom a tanacsokat...:)
ha nem erős csak egy kicsi, akkor lehet csaka bogyó zavart egy kicsit bele a dolgokba és majd elmúlik.Lehet olyan pecsételő vérzés ami ilyenkor szokott lenni, ha elkezded a tablettát szedni. De ha elmész a dokihoz akkor majd biztosan fogod tudni hogy mi az.
További ajánlott fórumok: