Miért ne kezdjünk nős férfival? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért ne kezdjünk nős férfival?
mindig a nők adják meg a jelet.
enélkül a krapek fejen is állhatna, akkor sem jönne össze a kapcsolat.
Ugyan.
A házasság Isten ajándéka az embernek, azért, hogy az ember annak adja a gyönyört és a szerelmet, akit szeret.
Azzal, hogy azt mondod: "kicsit olyan, mint az élsport" - Te magad teszed azzá (a magad számára). Úgyhogy ne tessen ilyeneket bölcselkedni és általánosítgatni.
azért ez az evolúciós pszichológia vicces dolog...klasszak ezek a kifogások a pasiktól.
érdekes módon az én ismeretségi körömben nagy többségben vannak a hűséges pasik. na persze ők is álmodoznak, DE nem csalják meg a párjukat.
ja, és nekem pl. inkább nehezemre esik hűségesnek maradni, mint a férjemnek. neki sima ügy. nekem viszont küzdelem, mert a szex számomra nem egy fontos dolog.
na, ilyenkor mi van? pasilelkem van, a férjemnek meg női? :P
Most mindenki nagyon fog utálni, de kimondom az véleményem: aki olyan idióta és naiv, hogy abban reménykedik, hogy egy nős férfinak majd ő lesz élete szerelme , az meg is érdemli ezt a sorsot!
Eleve nem tudnék nős pasival kezdeni. Mindig ott lebegne a szemem előtt az a nő...akivel egykor ugyanúgy szerelemesek voltak, ugyanúgy megdobbant a szívük, ha meglátták egymást, mint most velem.
Sajnos azt kell látnom, hogy nagyrészt nem is a pasik a hibásak, hanem a hülye önkellető nők, akiket egyáltalán nem érdekel az, hogy az illető férfi már foglalt.
A cikk nagyon szuper, remélem minden kis unatkozó lánynak/nőnek elvette a kedvét a tiltott gyümölcs fogyasztásától. :)
lehet...nem kell. Más a fontos. Jó ez így. :)))))))))
felcsiholni??? ugyanmáááá. még égési sérüléseket szerzek. :)))))))))))
Akkor sose nosulj meg, ha ebben hiszel.
A gyakran csalodott emberek hangoztatjak ezeket a keseredes, elcsepelt mondasokat, pedig ez is olyan, hogy azert, mert valamit meg te nem lattal, az nem biztos, hogy nem is letezik.
Szerintem a házasság kicsit olyan mint az élsport. Azt mondják ahol az élsport kezdődik, ott ér véget az egészség.
Nos ahol a házasság kezdődik, ott ér véget a tiszta szerelem.
Tényleg szép csajszi vagy, fura,hogy ilyen tökfilkókkal hozott össze a sors..
Anyám régen nagyon jó helyen dolgozott, mindig tudott érdekes zaftos sztorikat mesélni...1. kolléganő..kinyalta a férje seggét...mindennap meleg vacsora, frissen vasalt ing, csittifitti kecó, minden másnap szex, hogy az ura el ne hagyja, két gyerek...etc,etc..és hosszú éveken szerető a pasinak......a férj úgy ment el otthonról két naponta,hogy megkérte a feleségét vasalja ki az ingét,...mindig kitalált valamit hova kell mennie..mivel a feleség maximálisan elégedett volt az életével, volt egy odaadó férje, nem gyanakodott....míg egy napon a szerető felhívta őt.."én vagyok a férjed szeretője. El kellene válnod tőle,hogy nyugodtan éljünk"...valami ilyesmi szöveggel...odaadó férj otthon, és egy hazug férfi a szeretőnek..kiderült ugyanis,hogy a férfi a szeretőjének azt mondta,hogy rossz a házassága, hogy nem kap enni, magának kell vasalni az inget,...stb...
Es lehet elni hosszu ideig tuz nelkul?
Ertem en, hogy jo a szeretet, baratsag, de a szerelem... azert az kell, legalabb neha, vagy legalabb felcsiholni a meglevot.
A Józsinak ilyen az értékrendje. Ezért mentem hozzá. Az enyém is ilyen, én sem léptem félre sok év alatt, pedig lehetőség kínálkozott. A szerelem már rég elmúlt, de jó ez így is, nem akarok senkibe beleszeretni, nem kell az a tűz, csak bonyolítaná az életemet.
És tényleg nagyon jól nézel ki, nem ezt érdemled.
Na ezt kéne megmutatni azoknak akik azzal szekálnak hogy mikor lesz feleség meg gyerek. A házasság egy aknamező ahogy én látom. A térképet az átvezető ösvényről még senki sem látta, persze mindenki szentül hiszi hogy majd ő rajzol egy újat.
De hát elmegy melletted az élet-mondják. Aha. Ez a része csak menjen is. Még meg is tolom.
Azert ok se allatok, hogy mindent az osztonokre fogjunk. :D
Talan eppen sokan azert is lepnek felre, mert ugy vannak vele, nekik szabad, hisz rakenhetik az osztoneikre.
Olyan ez, mint az allandoan korholt gyerek, aki miutan sokszor lehordjak rossznak, vegul annak is igyekszik megfelelni, rosszalkodik.
ezzel mondjuk nem értek egyet.
egyszerűen a férfiak úgy vannak programozva, hogy minél több helyre szétszórják a magjukat. ez ellen nem lehet és nem is érdemes küzdeni. ha egy olyan pldányt fogsz ki, akiben ez az ösztön gyenge vagy teljesen elhalt, akkor szerencséd van.
rengeteg esetben a feleség egyáltalán nem tehet arról, hogy a férje félrelép. A férjnek semmi problémája nincs a feleségével. egyszerűen kell az új test, az új élmény, az új visszajelzés, valami MÁS, mint ami otthon van.
További ajánlott fórumok:
- Te élnél (éltél már)együtt olyan férfival, akinek nem volt humora?
- "Ka"-val kezdjünk értelmes szavakat
- "CSI"-vel kezdjünk értelmes szavakat
- Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!!
- '11. április 1. Poénból kezdjünk fogyókúrába! Ki tart velem? :)
- Miért hazudik a kolleganőm egy férfival kapcsolatban? Történet....