Miért ne kezdjünk nős férfival? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért ne kezdjünk nős férfival?
Erre én is kíváncsi lennék...
A gyerekhez kapcsolatn hozzátartoznak az elvált szülők is.
Gratulálok a cikkhez és minden elismerésem a tiéd és kívánom legyél boldog és elégedett.Jobb későn mint soha és remélem sokan tanulnak a hibádból.
Én Páromnak is van gyereke,de le zárta a múltját nem hívogatják egymást és később sem,más kérdés,hogy ellenkező esetben én nem alkudtam volna annyit mint te mert egy pasi sem ér annyit.nem nézem le az erősebbik nemet,de többre tartom a nőket és a férfiak is jobban tennék ha az adott párjuknak jól fizetnének szeretetben pedig pláne.Exed biztosan el fog gondolkozni magán és talán még meg is bocsájtasz neki,de én a leírtakból tudom,most már jól fogod csinálni,jó az út amin jársz.Gratulálok még egyszer!
Liviaa, a korod a mentséged naivságodra.
Figyelj oda, ne hagyd magad kihasználni.
Ezt a barátnőt meg lehet le kéne pattintani.
Azt mondod, hogy úgy boldog lehet egy férfi úgy, hogy van családja, és egzisztenciája, viszont katasztrofális a szexuális élete?
Az én főnököm ilyen: gyönyörű család, pénz van bőven, viszont idegbeteg módjára ordibál minden reggel, állítólag azért mert az asszony elhanyagolja szexuálisan. Totál frusztrált.
"de a baratnomet is megdongolte"
az jó kis barátnő lehet(ett)
;))
Így van.:)
Aki elhagyta már a családját, arra nem nagyon számíthat egy következő sem.
"Lezárom a kapcsolatot, aki mellett már nem vagyok boldog. Ilyen egyszerű" Tényleg ilyen egyszerű???
Te egy tollvonással "egyszerűen" le tudnál zárni mondjuk 20 évet, 3 gyereket, egzisztenciát?
Marha könnyű mondani. De megtenni? Válás, osztozkodás, harc? KInek a szíve csücske ezek a dolgok?
AZ a férfi aki ilyen könnyedén otthagyná a családját nem is kellene. Az nem igazi családapa, aki "egyszerűen" elhagyja a családját.
:)
Valaki meg azt írta, azért ne, mert bűn...:)
Én mondom. Így 35 évesen meg azt gondolom, a nagy meggondolatlanságokon, "élj a mának", illetve "szard le a következményeket" dolgokon túl vagyok. Ha eddig meg tudtam állni - mert volt helyzet, amikor meg kellett állni -, akkor ezután is meg fogom. Tehát a büntetés el fog kerlni.
És igen, akinek párja van, az másé. Bennem pl van annyi büszkeség, hogy azt várjam el, hogy csak engem akarjanak, nem helyettesként más mellé.
Az igaz, hogy senki senkié. Én viszont itt nem a birtoklásra gondolok, hanem egymás tiszteletére, emberszámba vételére.
Ha valakivel együtt vagyok, akkor azért, mert szeretem, jl érzem magam vele. Ha már nem szeretem illetve nem érzem jól magam vele, akkor legyek már annyira ember, hogy nem intézek egy helyettest. Hanem lezárom a kapcsolatot azzal, aki mellett már nem vagyok boldog. Ez elég egyszerű szerintem.
Na igen, nem azt jelenti, hogy mindig kisgyerekként lesz szüksége a szüleire, hanem azt, hogy a szülei, jobb esetben később is biztos pontok az életében.
Vannak dolgok, amik összetartoznak, amiket meg lehet magyarázni, de mégsem.
További ajánlott fórumok:
- Te élnél (éltél már)együtt olyan férfival, akinek nem volt humora?
- "Ka"-val kezdjünk értelmes szavakat
- "CSI"-vel kezdjünk értelmes szavakat
- Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!!
- '11. április 1. Poénból kezdjünk fogyókúrába! Ki tart velem? :)
- Miért hazudik a kolleganőm egy férfival kapcsolatban? Történet....