Miért kell puhán maradó anyag, alsó fogsorokba (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért kell puhán maradó anyag, alsó fogsorokba
Az tényleg nagyon drága:(
Marad a szenvedés...még ha betojok is:)
A csontosodás 3 hónap.
Én csak jövő hét után megyek, mert hétfőtől unokázom: a Világ legnagyobb boldogsága!!! Aztán jöhet a kínzás... Az éber szedálás altatást jelent, ma mondta a lányom. Állítólag egy százas, úgyhogy szó sem lehet róla... Nézd meg Balatonkenesénél...
Neked mennyi gyógyulási időt mondtak?
Akkor már ketten vagyunk betojva,Én is megyek a jövőhéten,mert be fogom tetetni az implantátumot...
Ezt a kérdést nem értem..."éber" szed.?????? Mi az?
Szia!!!
De örülök,hogy előkerültél:))) Na és ,hogy sikerült munkát találnod:)
Várunk:)
szia évi. saját elképzeléseimet felhasználva és az internetről szedett kalória táblázatból tájékozódva sikerült leadni 18 kg ot. a gond nem a fogyással van, hanem az elért suly megtartásával. a lényeg tarottam a napi 1200 kalóriát,(evezőgép napi 20 perc) egy nap max 1 kifli pékáruból, a többi alma meg leves , zsirosakat kerültem.este 4 után nuku kaja, csak max 1 alma keress rá a nevemre mindent leirtam [link]
sajnos mikor már nem volt melóm ill suliba nem jártam és itthon voltam , visszajött 12 kg. mot vagyok 93. amit linkeltem oldal ott is almighty77 vagyok ird be ott a keresőbe és vannak naplóim.mindent leirtam anno.
és köszönöm jókivánságaidat.
üdv
ati
Szia Attila! Örömmel olvasom,hogy sikerült egy kis munkához jutnod. Igaz,nem sok az a 4 óra,és a bér sem,de a semminél több. :))
Ugródeszkának megfelel,aztán majd jön egy jobb lehetőség is.
Olvastam az adatlapodon,hogy korábban fogyókúráztál,és sikerült 4 hónap alatt 18 kilót leadnod. Melyik diétát alkalmaztad?
Sok sikert kívánok a munkádhoz,és azt,hogy mielőbb sikerüljön a fogadat megcsináltatni.
sziasztok! na énis előkerültem , belegabalyodtam a világhálóba:)))de az adathalász kihalászott:))
na viccen kivül most sikerült elhelyezkedjek itt a helyi önkormányzatnál közmunkaprogramban leszek julius 1 től óvodai udvaros-karbantartó stb. ezt megelőzően voltam számtalan munkahelyen(ráment vagy 20 ezrem ) ahol csak neveket irnak fel, majd szólnak cimszóval,igéret hátán igéret. végső bánatomban jelentkeztem be az önkormányzathoz, hogy kapjak valamit mert nem lehetek jövedelem nélkül, pedig az én szakmámban jól lehetne keresni, de mikor mentem egy munkahelyre kérdezték,,gyakorlat? na mind1. már tulvagyok ezen. megyek napi 4 órában udvarozni, ez van. Debrecenben meg diplomások utcát sepernek,, ezt nem hallottam, hanem olvastam a haon - on hajdu online weboldalon. a fogam akkor lessz mikor összegyüjtöm ebből a havi 33 ezerből az árát.
szép napot nektek majd jövök mostmár sürübben.
puszi évinek és lolitának
attila
Köszönöm:))
Helyes,hogy küld,a végére kell járnod...
Kíváncsi vagyok...
Mert jól nevelted!
Holnap megyek panoráma röntgent csináltatni és utána egy ingyenes állapot-felmérésre. Szóval kezdődik újra az egész herce-hurca és már nagyon unom, de a férjem nem hagy békén, sürget.
Bár már megismerkedne egy lánnyal, aki megfelel neki! De nagyon igényes: tanult legyen, okos legyen, házias legyen, ne bagózzon, ne legyen tetovált, ne legyen testékszeres, ne fesse magát, sportoljon... + 86 igény...
És a léc magas, mert az első szerelme, ill. menyasszonya megfelelt ezeknek a kitételeknek. De hogy miért és melyik szakított 8 év után, azt sosem fogom megtudni! Alig várták, hogy a kislány is lediplomázzon, hogy össze tudjanak házasodni...
Elhiszed, hogy fáj a szívem?!
Szia!
Örülök,hogy jelt adtál magadról:)
Kell a képzés,Én is voltam május végén és most péntek szombat is megyek.
Nekem folyamatban van az implantátum,csak mindig közbejön valami...(2 hete a kongresszus,Pünkösd eljegyzés,most hétvége megint kongresszus.
Jövőhéten szakítok magamra is időt.
Azért várunk vissza,nehogy kint maradj:)))
Szia! Jó, hogy néha előfordulsz! Én is gratulálok felfelé ívelő sikereidhez!
A panoráma röntgen másolatát sajnos nem tudom elkérni, mert paradoxon módon a röntgenasszisztensnő a doki magánrendelőjének asszisztense is. Teljes összefonódás van a szájsebészet-röntgen-fogorvosi rendelő között. Mindegy, már elköltöztünk Pestről és nagyon bánom, hogy visszamentem hozzá. Azt is csak azért tettem, mert a férjem implantátuma bevált.
Kell keresnem egy orvost, aki szájsebész is, és nem kapzsi. A flancos klinikák, akik hirdetik magukat, szóba sem jöhetnek, az egész csak blabla.
Azért ha külföldre utazol, ne maradj ott végleg!
Jó utat és további sikereket!
Üdvözlettel: Andrea
Köszönöm szépen,nagyon kedves vagy:)))
Nálatok is majd eljön az ideje...Én is csak néztem széjjel,mikor bejelentették:))
Szia! Örülünk,hogy előkerültél.:)
Sok sikert kívánok az említett külföldi felkérésekhez.
Sziasztok! Itt vagyok! A hallgatásnak oka volt, jártam az országot, és részt vettem egy-két továbbképzésen (facebookon dokumentálva van). A jövőben ha megint el-el tűnök, akkor pedig a külföldi felkérésnek teszek eleget. Amennyiben összejön, hosszabb időre kint is maradok.
Amint olvasom, fog helyzetben sok változás nincs. A panorámaröntgen, ha ki lett fizetve, elkérhető!! Sőt, ajánlatos elhozni, hiszen bármikor kerülhet olyan helyzetbe a kedves beteg, hogy máshol "kénytelen" a fogait reparáltatni. Akkor jó, ha kéznél a röntgen! :)
Kellemes Pünkösdölést, és hétvégét kívánok!
Köszi,érezd jól Magad:)
Nálunk eljegyzés lesz:))
Persze, hogy keresek másikat, csak még nyaralgatok! Kellemes Pünkösdöt! Evezős túrára megyünk a Sziget-közbe.
Üdvözlök mindenkit, sziasztok!
Én Vele akarom csináltatni,meg lesz a gépbe,de biztosan frisset csinál...
Megértelek,ha elégedetlen vagy,akkor keress másikat...
Nekem nem csak a fogammal van gondom,de a gépem is rossz,nem tudok belépni,csak ritkán.
De azért majd jelentkezem,ha tudok.
További ajánlott fórumok:
- Vajon mi lesz, ha örökre egyedül maradok?
- Mit fogyasszak, ha este rámtör az éhség? (Amitől garantáltan nem maradok éhes, és persze nem rakódik le.)
- Tényleg hiba volt, hogy ennyiért dobtam egy jó pasit? Egyedül maradok így?
- Milyen vizsgálatokról maradok le, és milyen következményei lehetnek a manóra nézve, ha csak 18 hetes terhesen lát először doki?
- Külföldön hàzasodtam, itt is maradok, de ahhoz kell még egy papir, amin àll, hogy nem vagyok büntetett. Hol szerezhetem be ezt?
- Kedden feladtak nekem egy csomagot, "postán maradónak" kértem. Mennyi idő még megkapom?