Miért kell puhán maradó anyag, alsó fogsorokba (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért kell puhán maradó anyag, alsó fogsorokba
köszi, de szavadon foglak, apropó, nem te nyerted véletlenül az ötöst?? :)))
szép napot
ati
Szia Róbert!
Tudom, hogy nem fáj, csak az első 2 injekció, csak azt nem tudom, hogy élem túl a szájsebész által bekonferált 3-4 órát!
Utálom, ha órákig turkálnak a számban!
Bizony....:(
Felkészültem,testileg,lelkileg...indulásra kész vagyok...
A szépségért meg kell szenvedni:)
Nem a fájdalom Drágám, de ha az ember kifeszített szájában turkálnak 3-4 órát, hát az bizony elég durva! Már írtam többször is, hogy a férjemnek bakfitty volt, de Ő még injekciót sem kért soha foghúzásnál. Nem vagyunk egyformák!
Szegény Lolita, Őt kínozzák, én meg állatkertbe megyek a legkisebbel!
Sziasztok!
Az éber szedálásnál, az illető csak vigyorog a fogorvosi székben, mint a tejbetök, mert el van bódítva. Nem is igazán fáj a beültetés, és a műtéti stressz eltűnik. "Ébredés" után, minden érzés a helyére kerül! :)
Majd megírom,ha túlélem...
Egy- kettő biztos kibírható,Nekem 5 db lesz...
Na,Én már nem cserélek akkor Veled:)
Nekem máris teli van....
na,,, nem akarok izléstelenkedni, de ha ennyire féltek hogy telemegy a bugyi, akkor ne is vegyetek fel:)) ugy nem megy tele:)) na jó poén volt, én is félnék, mivel nekem meg billentyü problémám van, nem mernék személy szerint belevágni az impibe. szoritok nektek !!!
üdv
ati
szia, jujjjjj de jó:)) és mivel érdemeltem ki?:))
üdv
ati
Sziasztok!
Itt egy bátor nő...szerdán történik az implantáció....de a bugyogóm máris teli van:(((
Nagyon félek,nincs visszaút,ki kell bírnom...
Mennyi időbe telik a kezelésed,hogy 100 ezret kérnek a szedálásért?
Van itt egy cikk,ahol árakat is közölnek,ott 25.000 egy óra.
:)))))))))))))))))))))♥
Köszi:)))
szia lolita, szurkolok neked,ja és 1 doboz reasec meg pár libero olcsóbb mint 100 ezer az altatásért:)))
szép napot
ati
Szia Ati!
Sajnos a mai világban nem tud az ember válogatni,nagyon sok ember van hasonló helyzetben mint Te.
Ugródeszkának jó,kapsz egy kis pénzt is ,és meg tudod csináltatni a fogadat.
Az ovi biztos jó hely lesz:) Hajrá Neked!!!
Jövőhéten elválik mikor ültetik be az implantátumot.
Ha rá gondolok,már csikar a hasam:(
De megcsináltatom ha betojok akkor is:)
szia lolita, muterom vett rá nagynehezen hogy menjek be az önkormányzathoz, igényeljem meg a segélyt 28500 ft , de ha behivnak dolgozni akkor 32 ezer 4 órás melóért. évente 2 hónapot minimum bent kell lenni, de én jobban örültem volna egy min 6 órásnak 48 ezerért. sajnos ez van, be kellett lássam hogy mig nem találok melót mennem kell 3 szakmával segélyre, amit nehezen emésztek meg. mások meg diplomával is sepregetnek olvastam a neten euz vigasztal kicsit de nem örülök neki hogy ilyen országban élünk. fogam csak akkor lessz hamár kigyült a pénzem rá. kiváncsi vagyok neked hogy alakul majd az implantátum. mikor bementem megigényelni a segélyt, közöltem a polgármester helyettes acconnyal hogy én nem dohányzom és ne is küldjenek ki csikket szedni mert akkor inkább ne is adja meg a segélyt mert azt a melót nem fogom elvállalni. de mondta hogy akkor elintézi hogy oviban vagy suliban mindenes legyek. végül az oviban kötök ki julius elsejétől 4 órában. szóval megint ovis leszek, :))) van jópár szép óvónéni is:)) lehet meg is dádáznak ha nemjól végzem a munkámat:))
szép napot és kiváncsian várom mizu lessz az impikkel.
üdv
ati
További ajánlott fórumok:
- Vajon mi lesz, ha örökre egyedül maradok?
- Mit fogyasszak, ha este rámtör az éhség? (Amitől garantáltan nem maradok éhes, és persze nem rakódik le.)
- Tényleg hiba volt, hogy ennyiért dobtam egy jó pasit? Egyedül maradok így?
- Milyen vizsgálatokról maradok le, és milyen következményei lehetnek a manóra nézve, ha csak 18 hetes terhesen lát először doki?
- Külföldön hàzasodtam, itt is maradok, de ahhoz kell még egy papir, amin àll, hogy nem vagyok büntetett. Hol szerezhetem be ezt?
- Kedden feladtak nekem egy csomagot, "postán maradónak" kértem. Mennyi idő még megkapom?