Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért erőszakolnak a férfiak? Szerintetek normálisak az ilyen beteg pasik? fórum

Miért erőszakolnak a férfiak? Szerintetek normálisak az ilyen beteg pasik? (beszélgetés)

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
189. I.Caroline (válaszként erre: 186. - Zolo)
2015. jan. 3. 18:41
de reménykedem hogy a b"zi,megerőszakol,mert nagyon kanos lesz,és majd akkor is így fogsz vélekedni
188. unom (válaszként erre: 186. - Zolo)
2015. jan. 3. 18:38

Nem, te mentegeted az erőszakolót, és igyekszel az áldozatra kenni. Ez a viselkedés segíti az erőszakolókat, szinte bűnrészes vagy.

A nem az nem, ennyire egyszerű. Ha ez neked magas az nem a mi hibánk.

187. I.Caroline (válaszként erre: 186. - Zolo)
2015. jan. 3. 18:37

inkább

húzd le magad a klotyón

186. zolo
2015. jan. 3. 18:36
Nagyon örülök neki, hogy sok fórumtársam ennyire érdekel az írásom. Azért raktam be még egyszer az első írásom, hogy így egyértelművé váljon, hogy pont azt szeretném elérni, ne legyen erőszak két ember között. Tehát nem erőszakra buzdítom az embereket. Igen van egy sorom amit ki lehet forgatni. Ezt sajnos nem fejtettem ki részletesen. Az a lényeg mindent meglehet beszélni egymásközt. Ezt nem árt betartani is. Az milyen kapcsolat ahol több hete csak magyarázkodás van. Itt biztos nincs szerelem. Természetesen ilyenkor sem kell senkit megerőszakolni. Az a kérdés miért kell magyarázkodni és ígérgetni. Szerintem ez csak egy időnyerés és érdekkapcsolatról van szó. Az ígérgető is hazudozik ugyan úgy és ez akár pasi is lehet. Tehát nem kell ilyen formában sem a másikat becsapni. Illetve van még egy sor amikor a nő játszadozik a pasival. Ezt úgy értem megjátssza magát mennyire tetszik neki a pasi. Erre mi szükség van? Ez nem becsapás, átverés erre szerintem semmi szükség nincs. Sajnos vannak olyan nők akik szeretik a jóhiszemű pasikat kihasználni és a végén jót nevetni rajta. Ezt nem kell csinálni az a megoldás rá. Tehát itt sem azt írom, hogy ilyenkor a nővel bármit lehet csinálni. Szerintem könnyebb a bajt elkerülni megfelelő gondolkodással, mint utána helyrehozni. Még egyszer a kötözködő fórumosoknak!!! Nem erőszakra buzdítok, hanem azt írom le hogyan lehet elkerülni. Remélem eléggé érthető vagyok. Aki nagyon unatkozhat az nyugodtan lovagolhat a szavakon, ha jobb dolga nincs. Azt tanácsolom neki kicsit törje a fejét még milyen jó tanácsot tudna adni a témával kapcsolatban. Tehát hogyan kerülhető el az erőszak!!!
185. unom (válaszként erre: 184. - Zolo)
2015. jan. 3. 18:23
Nem, a ruha nem játszik közre. Kifogás csak. Ha látsz egy jó sportkocsit, elviszed, mert megkívántad?
184. zolo
2015. jan. 3. 18:19
Boldog új évet kívánok mindenkinek. Szerintem azok a férfiak tesznek ilyet, akik szép szóval nem tudják a nőt levenni a lábáról. Az értelmes pasinak az egy plusz élmény, ha meghódíthatja a nőt. A nőknek az érzelmek fontosak, a férfiaknak a látvány. Tehát a ruha is közrejátszhat egy erőszaknál. Nyilvános helyen az a legjobb megoldás, ha nem egyedül megy szórakozni egy nő. Illetve az utcán sem jó elhagyott környéken egyedül lenni. Amennyiben mégis szükséges, akkor egy gázspray hasznos lehet megfelelően használva. Valamint a határozottság is fontos. Az nem jó taktika, ha a nő játszadozik a férfivel és a végén nemet mond. Sokan ezt nem értékelik. Egy kapcsolatban, ha szeretik egymást akkor nem fordulhat elő erőszak. Az más dolog, ha a nő több hete csak magyarázkodik. Így minden értelmes pasi felhúzza magát és vagy erőszakoskodik, illetve félre fog lépni. A nők vissza is élnek az erőszakoskodással. Először mindenbe belemennek, és ha szakítás vagy nem tetsző dolog történik azt mondják megerőszakolták őket. Ezért nem jó a kasztrálás.
183. kriszta773 (válaszként erre: 181. - Zolo)
2015. jan. 3. 18:16
csak ez a fórumtéma nem arról szól, hogy milyen fontos egy kapcsolatban a szex :) és megdöbbentő, hogy valaki összekapcsolja az erőszakot azzal, hogy esetleg kevés szex van egy kapcsolatban. szerintem ha két ember ennyire eltávolodik már egymástól, elhidegül, a legkisebb gondjuk az, hogy van-e szex vagy nincs, mert már az sem oldana meg semmit, vagy hozna helyre
182. unom (válaszként erre: 181. - Zolo)
2015. jan. 3. 18:14
Nincs baj azzal, ha valaki szereti a szexet, és igényli is. Azzal van baj, ha hazudik, megalázza a másikat. A kettő nem ugyanaz.
181. zolo (válaszként erre: 177. - Unom)
2015. jan. 3. 18:12
Egyetértek azzal, hogy akit a legjobban szeretünk azt nem kellene becsapni. Igen kettőjük dolga mibe mennek bele. Az sem tetszik, aki sportot űz a csajozásból vagy pasizásból. Viszont az sem jó dolog, ha mindig kifogás van csak és hitegetés. Ezt mindenki megunja egy idő után. Szerintem egy jó kapcsolat alapja a jó szex. Enélkül a kapcsolat is előbb utóbb megszűnik. Itt egészséges felnőtt emberekről beszélek. Mielőtt ezt is valaki kiforgatná. Nem is értem miért bűn az, ha valaki szereti a jó szexet. Volt egy régi mondás inkább szeretkezz, mint háborúzz.
180. kriszta773 (válaszként erre: 178. - Zolo)
2015. jan. 3. 18:10
az erőszaknak semmi köze nem lehet az égvilágon ahhoz, hogy két együtt lévő ember közül az egyik akármilyen okból nem akar szexelni akármennyi ideig. mert ilyen hozzáállással azt sugallod, kötelező szexelni, akkor is, ha nem kívánod, nem akarod a másikat, mert ezzel elkerülöd az erőszakot. ez nevetséges. az a két ember magánügye, hogyan intézik, ha már az egyik végképp nem akarja a másikat, mikor zárják le a kapcsolat, vagy esetleg félrelépeget, mert neki úgy kényelmes. az erőszak akkor sem léphet fel ilyen esetben, nem lehet se mentegetni, se magyarázni
179. unom (válaszként erre: 178. - Zolo)
2015. jan. 3. 18:05
Igen, új kapcsolatot kezd, de előtte lezárja az előzőt, mert így tisztességes. Ha nem teszi akkor nem tisztességes. Nem túl bonyolult.
178. zolo (válaszként erre: 99. - Kriszta773)
2015. jan. 3. 18:03
A migrén nem hetekig szokott tartani. Amennyiben tényleg szeretik egymást mind a kettő embernek szüksége van a szexre. Igen van olyan, hogy valaki nem akarja és ez pasi is lehet. Ez érthető, de nem hetekig. Az ilyen kapcsolat nem is kapcsolat. Most nem különleges dolgokra kell gondolni, amikor valaki nagyon beteg.Előfordul, hogy valaki hónapokig vagy évekig nem akar szexelni. Ilyen esetben a másik embernek le kellene magát írni és így élni. Egy egészséges ember ilyenkor új kapcsolatot kezd. Én egyáltalán nem azt írtam, hogy a párunkat erőszakoljuk meg, ha ő nem akarja. Viszont aki ebben az esetben megcsalja a párját ő lesz a világ legrosszabb embere. Kettő emberen múlik a vásár. Tehát mind a kettő ember hibás és nem csak az egyik. Aki figyelmesen mindent elolvasott volna és nem csak sorokat emelne ki az láthatja mit írtam. Én segíteni akartam, hogy lehet az erőszakot elkerülni. Nekem személy szerint az jelent nagy élményt, ha a párom látom nagyon élvezni és nem ordítani. Remélem Így már érthető, hogy én egyáltalán nem támogatom az erőszakot. BUÉK mindenkinek.
177. unom (válaszként erre: 176. - Zolo)
2015. jan. 3. 17:33
Ha nem kapja meg lehetősége van szólni, megbeszélni, megoldást találni.- Ha mindkettejüknek megfelel a 3. bevonása akkor az ő dolguk. De a másikat átverni, megalázni patkányság.
176. zolo (válaszként erre: 82. - Unom)
2015. jan. 3. 17:31
Szerintem egy szerelmi kapcsolatban a szex is beletartozik. Egyértelmű nem csak erről szól a dolog. Viszont több hétig nincs semmi az már nem normális dolog.Természetesen, mind a két embernek akarni kell. Mindent meglehet beszélni és magyarázni. Sok olyan kapcsolat létezik, ahol az egyik fél és ez nem csak a nő lehet nem akar szexelni. Ilyen esetben vagy eü. probléma van illetve egy érdek kapcsolatról van szó. Egy egészséges embernek szüksége van a szexre. Ha nem kapja meg nem kell csodálkozni, hogy majd máshol keresi ezt. Tehát egy kapcsolatban nem csak az egyik ember a hibás.
175. 6b006fc769 (válaszként erre: 167. - Mazsola52)
2015. jan. 1. 15:00
Én szerintem ez tömény hülyeség.
174. d1e807c461 (válaszként erre: 173. - 569a7df0cf)
2015. jan. 1. 14:37
:DDDD
173. 569a7df0cf (válaszként erre: 167. - Mazsola52)
2015. jan. 1. 14:36

Ja, hirtelen mergezo tuskek boritjak a vagina belso falat.

Honnan jon ez a tomenytelen baromsag??? Az ilyenektol aztan meg nyomorultabbul erezheti magat, akit megeroszakoltak...

172. 6b006fc769 (válaszként erre: 169. - I.Caroline)
2015. jan. 1. 13:54
Nem fáj neki, ő is szereti a trollokat.
2015. jan. 1. 13:53
az az igazság, hogy nincs igazság..
2015. jan. 1. 13:52
Igazság néha fáj!és ez a mondás igaz
169. I.Caroline (válaszként erre: 164. - 3d787b167a)
2015. jan. 1. 13:41
Fáj az igazság?
168. unom (válaszként erre: 167. - Mazsola52)
2015. jan. 1. 13:37
Ez nem igaz, honnét vetted?
167. mazsola52 (válaszként erre: 13. - Linnax)
2015. jan. 1. 13:36
Én szerintem ha a nő nem akarja nemlehet csak nagyon tnagy testi erőszakkal és nem egyedül.ha nő nem akarja olyan reakciót válki a vaginája hogy az a pasinak is fáldalmas
166. 6b006fc769 (válaszként erre: 165. - 3db6a6b87b)
2014. dec. 31. 15:06
valójában nem feltétlenül segítene.
2014. dec. 31. 14:23
Biztos ,hogy betegek.Szerintem,az ilyeneken aztán teljes nemiszerv resectiót kellene végrehajtani!
164. 3d787b167a (válaszként erre: 98. - I.Caroline)
2014. dec. 31. 14:22

Minek jöttél ide?

Trollkodni?

163. 80ASIQ (válaszként erre: 130. - Linnax)
2014. dec. 31. 11:59
Így van!
162. 80ASIQ (válaszként erre: 128. - Linnax)
2014. dec. 31. 11:58
Hát hogyne! Szylveszter van, bulik vannak, lehet, hogy berúgások is. Hátha lehet prédát találni.
161. 80ASIQ (válaszként erre: 125. - Linnax)
2014. dec. 31. 11:56
Én elhiszem, hogy vannak emberek aki vonzák magukra a bajt.
160. kriszta773 (válaszként erre: 159. - 1fd6a9f0bc)
2014. dec. 30. 21:01

felőlem hazudozhatsz itt, hiszen végig azt teszed :) ha valamit elmebeteg baromnak hívnék, simán megtenném nyilvánosban, van azért akkora pofám :)

ez a téma, a szexuális erőszak érdekes lehetne, ha például igazi, tapasztalat útján szóba jöhető segítségnyújtó helyek, szakemberek lennének összegyűjtve. így alapból valószínűleg csak a te és a fórumnyitó (ha nem egy és ugyanaz) szórakozása, mert ugye már a cím is röhej: szerintetek normálisak az ilyen beteg pasik? :) legalább egy kérdést meg lehetne normálul fogalmazni

te is jössz itt a kamu 12 évesen megerőszakoltak, és 12 évesen mindenki rib@ncnak hívott, nincs senkim, de van családom, megérdemeltem és igazuk van az erőszakoló pasiknak, mert ezt kell tenniük szöveggel - mégis mire jó? :)

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook