Hőség/Hőmérséklet ingadozás vs havi vérzés (beszélgetés)
8. Érdekes73
ma 08:37
A mostani hőségben 1-2 nap plusz szerintem még normális de hetekig már nem . Utána kell járni :orvos személyesen.
7. Sirga (válaszként erre: 5. - Karmol)
ma 08:29
1-2 nap sokminden miatt lehet, amiatt szerintem se érdemes. De neki 2 hete tart!
6. lolita2112
ma 01:47
a havidnak semmi koze nincs az idojarashoz.en meg melegebb helyen elek,mint te es ilyenrol soha eletemben nem hallottam.
5. Karmol
ma 01:46
szerintem lehet, hogy az idojaras miatt. En a szeles napokon nem tudok aludni a legnyomas miatt, es az esonel sem. par napot tudvarialni a verzesem. szerintem 1-2 nap miatt idorablas sokihoz futni.
4. ~ Luna ~ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:40
Ugye nem gondolod, hogy az időjárás miatt húzódik el? Menjél orvoshoz.
3. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:40
Valószínű nem az időjárástól tolódik ki, menj el orvoshoz, ha nem voltál még.
2. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:39
Nőgyógyász mit mondott?
tegnap 14:38
Július 19-én jött meg a menstruációm, s még mindig megvan a mai nap is. A mentsruációm első napján bolondos volt az időjárás, fújt a szél mintha menten leszakadna az ég, de semmi sem történt. Utána arra számítottam, hogy Júliu 25-26 körül elmúlik. De továbbra is megvan. Most meg ez a hőhullám. Járt már valaki így?
További ajánlott fórumok:
- Mit mondjak egy 6 éves fiúnak a havi vérzésről?
- Szeretném ha megtudná valaki mondani hogy mitöl van az hogy "darabos a havi vérzésem"volt már valaki hasonló cipőben?
- Ha valakinak nincs havi vérzése egy éve és hormon gyógyszerektől se alakult ki, akkor nagyobb a bajjal áll szemben?
- Szerintetek ha 3 éve totál rendszertelen a havi vérzésem, teherbe eshetek normális úton, gyógyszerek nélkül? Segítsetek!
- Kimaradt havi vérzés, már a második.Terhesség kizárt. Miktől lehet?
- Rendszeres havi ciklus közti hirtelen vérzés. Mi lehet az oka?