Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hőség/Hőmérséklet ingadozás vs havi vérzés fórum

Hőség/Hőmérséklet ingadozás vs havi vérzés (beszélgetés)

ma 08:37
A mostani hőségben 1-2 nap plusz szerintem még normális de hetekig már nem . Utána kell járni :orvos személyesen.
7. Sirga (válaszként erre: 5. - Karmol)
ma 08:29
1-2 nap sokminden miatt lehet, amiatt szerintem se érdemes. De neki 2 hete tart!
ma 01:47
a havidnak semmi koze nincs az idojarashoz.en meg melegebb helyen elek,mint te es ilyenrol soha eletemben nem hallottam.
ma 01:46
szerintem lehet, hogy az idojaras miatt. En a szeles napokon nem tudok aludni a legnyomas miatt, es az esonel sem. par napot tudvarialni a verzesem. szerintem 1-2 nap miatt idorablas sokihoz futni.
4. ~ Luna ~ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:40
Ugye nem gondolod, hogy az időjárás miatt húzódik el? Menjél orvoshoz.
tegnap 15:40
Valószínű nem az időjárástól tolódik ki, menj el orvoshoz, ha nem voltál még.
2. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:39
Nőgyógyász mit mondott?
tegnap 14:38
Július 19-én jött meg a menstruációm, s még mindig megvan a mai nap is. A mentsruációm első napján bolondos volt az időjárás, fújt a szél mintha menten leszakadna az ég, de semmi sem történt. Utána arra számítottam, hogy Júliu 25-26 körül elmúlik. De továbbra is megvan. Most meg ez a hőhullám. Járt már valaki így?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook