Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Férfi kollegám fotózgatja a lábfejemet fórum

Férfi kollegám fotózgatja a lábfejemet (beszélgetés)

30. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:01

Ha valóban fotózgat téged - mindegy midet - az zaklatás. Kérd meg hogy ne fotózzon mert zavar. Ha letagadja, mondd azt, hogy akkor úgy telefonozzon hogy ne lehessen folyton olyan gondolatod, hogy téged fotóz. Ha nem gond, tartsa más irányba a telefonját ha használja.

Ha megharagszik, hát Istenem! Inkább ő haragudjon mint te.

29. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 25. - 80ASIQ)
ma 13:18
Belegondolni is furcsa, hogy mire használja a képeket...
28. komor
ma 12:01

Van olyan népcsoport, ahol az intim szférát nem a nemi jellegek adják, merthogy pucéron mászkálnak. A férfiak itt a nők tarkójára izgulnak. Ezt a részt a nők gondosan takarják is, csak akkor fedik fel, ha éppen aktuális.

A te esetedben szerintem nem ilyesmiről van szó. Gondolom nem okozna problémát, ha valaki lefotózná a lábadat.

Ha viszont zavar, ha egyáltalán fotóznak, akkor azt rövid úton tudasd az illetővel. Egy nő a nemtetszését pillanat alatt az illető tudomására tudja hozni.

ma 11:33

Engem nem zavarna, fotózza.

Ha téged zavar, szólj rá, kérd meg, hogy ezt ne csinálja.

26. 80ASIQ (válaszként erre: 24. - 80ASIQ)
ma 09:05
Nem kutattam végig a képgalériát. Egy-két helyen néztem, most nem találtam mellképeket. Jut eszembe, kézfejképet valahol itt láttam, ami körmöket volt hivatott bemutatni.
25. 80ASIQ (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:00

Elhiszem. Belegondolva, a női arc a legérdekesebb, de mivel a mi kultúránkban nem takarják el, így az ember nem is izgul rá, legfeljebb megállapítja, hogy szép.

Én azt mondom, ami nincs eltakarva, azt szabad, lehet nézni. Fényképezni? Én nem látok benne rosszat, de látom, hogy a többség igen. Jó...

24. 80ASIQ (válaszként erre: 21. - Globus)
ma 08:53

Én sem értem, hogy mi ezzel a baj.

Nem tudom, hogy most mi a helyzet, de régebben itt a Hoxán sokan a melleiket bocsátották közszemlére egy sikeres plasztikai műtét után. (Nem volt számomra probléma! :D )

23. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:18

Engem zavarna, úgyhogy nem hagynám annyiban. Felettesnek szólnék. Ha vele beszélsz, tagadhat, és még jobban figyel a továbbiakban, hogy ne vedd észre a fotózást.

Felettesnek is tagadhatja a dolgot, de bizonyítson: mutassa meg a telefonját!

ma 05:43
Lábfétise van és tetszik neki a lábad. Szólj neki. Mond, hogy téged zavar és ha még egyszer észreveszed, ügyet csinálsz belőle. Fotózza a barátnője, felesége lábát.
21. globus
ma 05:36
Engem nem érdekelne, amennyiben csak ennyiből állna a történet.
ma 05:33
Arra izgul. A női lábakra, lábfejre. Van ilyen.
19. Karmol (válaszként erre: 18. - Karmol)
ma 01:40
GM es o legyen ott szemelyesen, hogy mindenki tudjon mindenrol.q
18. Karmol (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
ma 01:38
Egyszeruen jelnts a GM-nel, es mondd szemtol szembe. Valoszinuleg nem akarja, hogy a HR-hez Judson, es abbahagyja.
17. Karmol (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 01:34

Egyik kedvenc filmem A ferfi, aki szerette a noket xd

de amugy ez beteg meg illegalis

16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Channa*)
tegnap 23:53
Nem avattam be őket, hülyén érzem magam az egész történet miatt.
tegnap 23:16

Hát én simán rendbe tenném.

Sosem hagytam és hagyom, hogy bármi ilyet tegyenek velem.

A mell bámulásért is szólok, ha tolakodónak ítélem meg, és mindenért is.

Főleg, ha olyan napom van:DDD

Ha ennek ellenére folytatja, akkor szólok a többi kollégának, hogy mi történik velem, ők pedig majd megszégyenítik, hagy érezze ő is magát kellemetlenül.

Nem tudom, hogy neked milyen kollégáid vannak, de a én férfi kollégáim, ha ilyen történik, akkor mindegyik a saját habitusa szerint, leállítja az ilyeneket.

14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Dominós)
tegnap 22:41
Alig várom, hogy hűljön az idő
tegnap 22:19
Betegesen erre gerjed. Húznék zoknit, cipőt.
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - 80ASIQ)
tegnap 21:02
Van aki erre izgul.
11. 80ASIQ (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:57
Fogjuk rá! :D Egyébként egy lábfej nem intim testrész. Legalábbis úgy vagyok vele.
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Szoci2024)
tegnap 20:41
Nem tudom, nem hiszem, hogy lenne, aki ráérne egész nap figyelni, hogy mit csinál. Én is jövök, megyek, nem álldogálok vele szemben.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - 80ASIQ)
tegnap 20:39
De te fiú vagy... 😛
tegnap 20:35
Ha engem kérdezel, én semmit nem csinálnék.
7. Szoci2024 (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:32
Nincs valaki, aki segítene? Hátulról figyelné? Lefotózni, ahogy fotóz?
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Szoci2024)
tegnap 20:19
De nem tudom bizonyítani, hogy fényképez. Valahogy meg kéne csípni. Mert ha csak úgy megvádolom, simán letagadhatja.
5. Szoci2024 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:02
Bocs, de ez szerintem szexuális zaklatásnak minősül. Nem kéne hagynod.
4. Szoci2024 (válaszként erre: 3. - Andilaci)
tegnap 20:02
Tuti az
tegnap 18:02
Lehet hogy lábfétise van 🙃🙂😁
tegnap 17:28
Én elküldeném a prostituált szülőanyjába.
tegnap 16:59

Az egyik férfi kollegám - először azzal az ürüggyel, hogy rá akar keresni a papucsomra(?) - kérdés nélkül lefotózta a lábam. Akkor nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget a dolognak, el is felejtettem, de azóta észrevettem, hogy lopva fotózgat, és szinte bámulja a lábamat állandóan.

Általában lábujjas papucsban vagyok, rendszeresen pedikűröztetek, a lábkörmeim ápoltak, általában pirosra vagy bordóra vannak festve, de már nagyon kellemetlenül érzem magam a közelében.

Most csak nem támadhatok rá, hogy mit fotózgatsz, vagy igen??

Nyilván nem fogja megmutatni a telefonját.

Mit csinálnátok a helyemben?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook