Férfi kollegám fotózgatja a lábfejemet (beszélgetés)
Ha valóban fotózgat téged - mindegy midet - az zaklatás. Kérd meg hogy ne fotózzon mert zavar. Ha letagadja, mondd azt, hogy akkor úgy telefonozzon hogy ne lehessen folyton olyan gondolatod, hogy téged fotóz. Ha nem gond, tartsa más irányba a telefonját ha használja.
Ha megharagszik, hát Istenem! Inkább ő haragudjon mint te.
Van olyan népcsoport, ahol az intim szférát nem a nemi jellegek adják, merthogy pucéron mászkálnak. A férfiak itt a nők tarkójára izgulnak. Ezt a részt a nők gondosan takarják is, csak akkor fedik fel, ha éppen aktuális.
A te esetedben szerintem nem ilyesmiről van szó. Gondolom nem okozna problémát, ha valaki lefotózná a lábadat.
Ha viszont zavar, ha egyáltalán fotóznak, akkor azt rövid úton tudasd az illetővel. Egy nő a nemtetszését pillanat alatt az illető tudomására tudja hozni.
Engem nem zavarna, fotózza.
Ha téged zavar, szólj rá, kérd meg, hogy ezt ne csinálja.
Elhiszem. Belegondolva, a női arc a legérdekesebb, de mivel a mi kultúránkban nem takarják el, így az ember nem is izgul rá, legfeljebb megállapítja, hogy szép.
Én azt mondom, ami nincs eltakarva, azt szabad, lehet nézni. Fényképezni? Én nem látok benne rosszat, de látom, hogy a többség igen. Jó...
Én sem értem, hogy mi ezzel a baj.
Nem tudom, hogy most mi a helyzet, de régebben itt a Hoxán sokan a melleiket bocsátották közszemlére egy sikeres plasztikai műtét után. (Nem volt számomra probléma! :D )
Engem zavarna, úgyhogy nem hagynám annyiban. Felettesnek szólnék. Ha vele beszélsz, tagadhat, és még jobban figyel a továbbiakban, hogy ne vedd észre a fotózást.
Felettesnek is tagadhatja a dolgot, de bizonyítson: mutassa meg a telefonját!
Egyik kedvenc filmem A ferfi, aki szerette a noket xd
de amugy ez beteg meg illegalis
Hát én simán rendbe tenném.
Sosem hagytam és hagyom, hogy bármi ilyet tegyenek velem.
A mell bámulásért is szólok, ha tolakodónak ítélem meg, és mindenért is.
Főleg, ha olyan napom van:DDD
Ha ennek ellenére folytatja, akkor szólok a többi kollégának, hogy mi történik velem, ők pedig majd megszégyenítik, hagy érezze ő is magát kellemetlenül.
Nem tudom, hogy neked milyen kollégáid vannak, de a én férfi kollégáim, ha ilyen történik, akkor mindegyik a saját habitusa szerint, leállítja az ilyeneket.
Az egyik férfi kollegám - először azzal az ürüggyel, hogy rá akar keresni a papucsomra(?) - kérdés nélkül lefotózta a lábam. Akkor nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget a dolognak, el is felejtettem, de azóta észrevettem, hogy lopva fotózgat, és szinte bámulja a lábamat állandóan.
Általában lábujjas papucsban vagyok, rendszeresen pedikűröztetek, a lábkörmeim ápoltak, általában pirosra vagy bordóra vannak festve, de már nagyon kellemetlenül érzem magam a közelében.
Most csak nem támadhatok rá, hogy mit fotózgatsz, vagy igen??
Nyilván nem fogja megmutatni a telefonját.
Mit csinálnátok a helyemben?
További ajánlott fórumok:
- Őrült vágyat érzek a kollegám iránt, és érzem az ő részéről is!Nem tudom mit tegyek..
- Büdös a kollegám. Kinek a feladata szólni neki?
- Mit tennétek ebben a szituációban? Nagyon tetszik az egyik kollégám.
- Hogyan kerülhetném el, hogy szerelmes legyek a kollegámba?
- Sziasztok! Tegnap a lábfejemen megcsípett egy darázs, injekció után is csak dagad:Mit csinálnak vele ha nem múlik? Kivágnak valamit?
- Van valami tippetek mitől lehet ez a lábfejemen?