Önvédelem, személyi riasztó tapasztalatok (beszélgetés)
Extrem Power CR-spray. - Kültéri használatra ez a legjobb.
[link] Ebben az önvédelmi boltban videóban is prezentálják a hatást. Ha fel akarna állni egy idő után az áldozatod, adhatsz neki még a rendőrség kiérkezéséig.
Aztán, ha a szél, a huzat felé viszi, vagy netán fordítva fogja meg és magát fújja le, már el is intézte önmagát.
Tudom elvileg a kupak úgy van kialakítva, tudd merre fújj vele, van itthon, de sosem vittem pont ezért magammal, ki tudja, kire száll a permet.
Engem ismerős "támadott meg", de úgy, hogy nem ismertem meg hirtelen mert sötét volt. Se köpni, se nyelni, se semmit nem tudtam csinálni, pedig alapvetően nem tartom magam beszarinak. Aztán olvastam, hogy nem kiképzett embereknél a lebénulás teljesen természetes dolog.
Tehát szerintem akkor jobb a helyzet, ha az ember eleve úgy indul el, hogy rákészül mindenre.
Az idézőjel arra vonatkozik, hogy az ismerősöm úgymond viccből akart rám ijeszteni. Sikerült neki! Nem dicsértem meg érte! :D Ha tudtam volna előre, biztosan képen vertem volna! Még nagyobb sikerélménye lehetett volna! :D
Szerintem a támadók is tudják, hogy szólhat a riasztód nyugodtan, ugyanolyan simán elmennek melletted, mert kevés az az ember, aki egy ilyen esetben nem fordítja el a fejét.
Tisztelet a kevés kivételnek! Előttük emelem a kalapom.
Sziasztok!
Látott vagy próbált már valaki ilyen kulcstartós személyi riasztót? Gondolkodom rajta, hogy a táskámon jó lenne, ha lenne egy ilyen. Annyi nőt ér atrocitás, talán egy ilyen előny lehetne egy kellemetlen szituációban.
Elvileg amit kinéztem 140 decibeles.
További ajánlott fórumok:
- Mikor önvédelem az önvédelem?
- Használtad önvédelemre magassarkú, tűsarkú lábbelid,vagy esernyőd, táskád?
- Új (babának csináltatott) személyi igazolvány mennyi idő alatt jön meg? 2012-es tapasztalatok?
- Aki járt személyi edzőhöz fogyás céljából, tud velem tapasztalatot megosztani, hogy az erősítés részét mennyire "rágták át"?
- Budapesti szakembert ajánlanál, aki a Borderline személyiségzavarból segít kiutat találni? Tapasztalatok?
- Személyi edző tapasztalatok