Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért erőszakolnak a férfiak? Szerintetek normálisak az ilyen beteg pasik? fórum

Miért erőszakolnak a férfiak? Szerintetek normálisak az ilyen beteg pasik? (beszélgetés)

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
219. unom (válaszként erre: 217. - 6b006fc769)
2015. jan. 3. 19:26
Hagyd, nem fogja fel úgyse szegény.
218. I.Caroline (válaszként erre: 215. - Zolo)
2015. jan. 3. 19:25
Na idefigyelj ,te addig ilyen témában akkor lehetsz ilyen biztos,ha tettél ilyen gusztustalan tettet más nőkkel szemben ,barátom,de amíg nem érezted át nőként egy ilyen bűnt amit férfi okoz egy nőnek,addig inkább kussolj
217. 6b006fc769 (válaszként erre: 195. - Zolo)
2015. jan. 3. 19:25

Baromságot írtál.

A nemi erőszaknak semmi köze nincs ahhoz, hogy mennyi szex van a kapcsolatban. Az uralmi viszonyokhoz van köze.

216. unom (válaszként erre: 215. - Zolo)
2015. jan. 3. 19:24

Elég baj, hogy a te hozzáállásoddal akartál segíteni. Sokat árthattál az évek során.

Elmagyaráztad az áldozatoknak, hogy ők voltak a hibásak? Gratulálok.

Tudásod semmi, önhittséged hatalmas.

215. zolo (válaszként erre: 209. - I.Caroline)
2015. jan. 3. 19:21
Az a baj, hogy abszolút semmit nem tudtok a témával kapcsolatban. Ez az amikor mindenki ismeri a jogait, de a kötelességét nem. Aki úgy gondolja az nyugodtan cselekedjen kedvére. Úgyis itt mindenki olyan nagy okos. Itt senkinek nincs szüksége segítségre látom. Csak azt nem értem a fórum indító ezt miért kérdezte és miért ilyen népszerű ez a téma. Nekem több évtized tapasztalatom van ilyen téren. Mielőtt valaki okoskodna nem erőszakoltam meg senkit. Én inkább segítettem nekik. Így már érthető? Azt is leírtam, hogy még sok körülmény is közre játszhat pl: este egyedül sétálni és ez nem csak lányokra vonatkozik, hanem fiúkra is. Esetleg valaki azt tanácsolja az a legbiztonságosabb egyedül sétálni este. Mert már ezen sem csodálkoznék.
214. unom (válaszként erre: 212. - Zolo)
2015. jan. 3. 19:16

Nem, te csak azt hiszed.

Tudod, vannak tanulmányok, statisztikák, elemzések, magyarul is sok elérhető.

Mielőtt valamiről kinyilatkoztatsz nézz utána.

A te hozzáállásod káros, nagyon is, és fel se fogod.

213. I.Caroline (válaszként erre: 212. - Zolo)
2015. jan. 3. 19:14
ügyvédnek tanulok,és az biztos hogy az olyan pasikat egy életre rács mögé juttatom,vagy én kinyirom őket
212. zolo (válaszként erre: 200. - Unom)
2015. jan. 3. 19:13
Kíváncsi lennék honnan van ilyen nagy tapasztalatod. Nyugodtan elhiheted én nem hülyeségeket írogatok. Természetesen mindenki azt csinál amit akar. Akár a falnak is neki mehetsz. Végül is nem az én fejem fog fájni, de utána ne panaszkodjál. Tehát én az erőszak ellen vagyok. Érted???
2015. jan. 3. 19:12

valamiért te utálod a férfiakat, úgy veszem észre.

mi bánt?

2015. jan. 3. 19:11
lettél
209. I.Caroline (válaszként erre: 207. - Zolo)
Nagyon ideges vagy,most remélem nem fogsz kirohanni az utcára és megerőszakolni egy lányt,mert idegroncs ettél
208. unom (válaszként erre: 207. - Zolo)

Nem fogod fel: az erőszak áldozatai legtöbbször nem öltözködtek kihívóan.

Nézz már utána, milyen hülyeséget írsz.

207. zolo (válaszként erre: 199. - I.Caroline)
2015. jan. 3. 19:09
Te idióta. Azért vagyok kénytelen ezt írni, mert ez az igazság. Én azt szeretném, ha nem lenne erőszak. Nehéz ezt felfognod. Azt írom le hogyan kerülhető el és nem azt aki nem ezt csinálja azt meg kell erőszakolni. Így már érthető??? Amennyiben nem nagyon tudlak sajnálni.
206. I.Caroline (válaszként erre: 205. - Zolo)
2015. jan. 3. 19:08
köszi,de ezzel csak jobban érzem magam :)
205. zolo (válaszként erre: 196. - I.Caroline)
2015. jan. 3. 19:06
Ezen nem csodálkozom mert egy önző dög vagy és csak hülyeséget tudsz írogatni olvasni viszont nem.
204. unom (válaszként erre: 203. - Zolo)
2015. jan. 3. 19:06

Fogd fel: a tanácsod semmit sem ér.

Abban, hogy szerinted az áldozat tehet róla.

Annyira buta vagy a témában, hogy fel se fogod, hajtogatod a hülyeségeidet.

Nézz szét, és tájékozódj, utána talán nem írsz baromságokat.

203. zolo (válaszként erre: 197. - Unom)
2015. jan. 3. 19:05
Azért vagyok bűnrészes, mert aki rászorulna ingyen adok hasznos tanácsot, hogyan kerülheti el az erőszakot. Még egyszer én az erőszak ellen vagyok! Akkor miről beszélünk miben vagyok bűnrészes, mert próbálok segíteni. Igazi magyar vagy látom. Aki segíteni akar annak itt nem köszönet jár hanem elküldik melegebb éghajlatra. A normális helyeken, aki segíteni akar annak legalább köszönet jár. Ez Magyarország. Van egy mondás jó tett helyébe jót ne várj. Na ez itt tényleg igaz. Az a legjobb, ha senki nem foglalkozik senkivel csak saját magával. Szét kell nézni a nagyvilágban ott megbecsülik azt, aki segít a másikon.
202. I.Caroline (válaszként erre: 198. - Zolo)
2015. jan. 3. 19:04
érdekes,mindenkinek van valami baja,de te tökéletes vagy,érdekes gondolkodásod van,de meséld már el hány nőt erőszakoltál már meg,bűntetlenül?
201. kriszta773 (válaszként erre: 198. - Zolo)
2015. jan. 3. 19:02

csak hát azok a dolgok, amiket leírtál, hogyan előzhető meg az erőszak, merő nagy baromságok, ez a probléma, ezt nem érted.

férfiakat is sokakat erőszakolnak meg, tessék, akkor talán próbáld ehhez társítani a gondolataidat, véleményedet, és meglátod, mekkora hülyeségeket írtál

200. unom (válaszként erre: 198. - Zolo)
2015. jan. 3. 19:01

Hülye vagy.

Általában nem azokat erőszakolják meg, akik kihívóan öltöznek, hanem akinél esélyt látnak, hogy megússzák.

Jó lenne, ha a hülyeséged mögé valami tudást is összeszednél.

Első lecke: az erőszak nem a szexről, hanem a hatalomról, erőszakról szól.

199. I.Caroline (válaszként erre: 197. - Unom)
2015. jan. 3. 18:59
szerintem már erőszakolt nőt,azért ilyen a felfogása
198. zolo (válaszként erre: 191. - Unom)
2015. jan. 3. 18:59
Veled nagy bajok vannak. Azt írtam le hogyan előzhető meg az erőszak. Felőlem meztelenül is kimehetsz az utcára, de után ne sírjál, hogy megerőszakoltak. Még egyszer nem én, hanem sokan mások erőszakolnak meg. Sajnos ilyen világban élünk. Én több alkalommal voltam már nudizni és ott nem szokás senkit megerőszakolni. Tehát javaslom az utca helyet inkább ide menjél ki. Itt biztos nem fog senki megerőszakolni.
197. unom (válaszként erre: 195. - Zolo)
2015. jan. 3. 18:58

Fogd fel végre: úgy lehet erőszakolni, ha végre a hozzád hasonlók is azt hibáztatják, aki megteszi, nem pedig mentegetik.

Igen, bűnrészes vagy.

196. I.Caroline (válaszként erre: 195. - Zolo)
2015. jan. 3. 18:56
Kit érdekel mit írtál? el se olvastam mert teszek rá
195. zolo (válaszként erre: 187. - I.Caroline)
2015. jan. 3. 18:54
Ezek szerint te azt támogatod, hogy nyugodtan lehet erőszakoskodni. A másik lehetőség nem tudod értelmezni mit olvastál. Ilyen alpári hozzá állással természetesen ezt meg is értem. Nagyon tudlak téged sajnálni. Még egyszer leírom, hátha sikerül felfognod én nem támogatom az erőszakot és azt írtam le hogy lehetne elkerülni. Ha így sem voltam érthető iratkozz be általános iskola első osztályába. Sok sikert kívánok hozzá.
194. kriszta773 (válaszként erre: 189. - I.Caroline)
2015. jan. 3. 18:50
hát ez jó példa, mert ugye nemcsak nőket erőszakolnak meg. biztos zoloka lesz a hibás, mert aznap kihívó gatyát vett fel :)))))))
2015. jan. 3. 18:50
szomorú
192. kriszta773 (válaszként erre: 186. - Zolo)
2015. jan. 3. 18:49
egy normális férfi nem követ el erőszakot. akkor sem, ha lát egy miniszoknyát, vagy ha a nőjének 2 hónapja migrénje van, vagy ha csak azért tud felszedni egy nőt, mert az a kocsijára és pénzére gerjed. sőt akkor sem erőszakol, ha egy nő átvágja vagy becsapja. nálad vagy beakadt a lemez, vagy tényleg nem fogod fel agyilag, hogy nem a nők viselkedése miatt fordul elő erőszak, hanem mert vannak ilyen agresszív, beteg emberek
191. unom (válaszként erre: 190. - Zolo)
2015. jan. 3. 18:49

Semmi közöd hozzá, ki hogyan öltözik, az öltözék semmire sem jogosít fel.

Fogd fel: te vagy a hibás, ha bárkit, bármikor megerőszakolsz.

Ha az erőszaktevőt mentegeted, kifogást keresel, bűnrészes vagy.

Nehéz felfogni?

190. zolo (válaszként erre: 185. - Unom)
2015. jan. 3. 18:46
Gratulálok! Nem azt írtam aki csinosan van öltözve azt meg kell erőszakolni. Azt írtam a férfiaknak fontos a látvány a nőknek az érzelem. Természetesen nem zsákot kell felvenni ruha helyett. Viszont az sem jó dolog, ha tizenéves lányok feneke kilátszik a szoknya, rövidnadrág alól, illetve a mellek is majd ki esnek. Szerintem ez túlzás. Meg kellene tőlük kérdezni vajon miért pont ilyen ruhát vettek fel. Azért mert pasizni akarnak és huszonévesnek kinézni. Igenis a ruha megváltoztathatja egy embert pozitív vagy negatív irányban. Összefoglalom nem kell megerőszakolni senkit mert olyan ruha van rajta. Viszont nem kell incselkedni sem utána meg mindenki hibás. Ezt nem fogod elhinni voltam olyan diszkóban /nudista strand/ ahol a ruhában lévő emberek között félmeztelen tizenéves lány táncolt. Senki nem akarta megerőszakolni, illetve semmi egyebet. Mindenki úgy viselkedett, mintha ruha lenne rajta. Van ilyen is. Biztos azért mert ott tényleg emberek voltak.
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook