Miért akadok ki minden apróságon? Mit lehet tenni ellene? (beszélgetés)
Andi itt most nem erről van szó valójában. Hanem arról, hogy a fórumindító arra panaszkodik, hogy az anyja az ő megkérdezése nélkül változtatott a menün, ezzel felborítva az ő egész napi tervét. :D Nehezen viseli a dolgot, mert nagyon bosszantja, ha valami nem úgy történik ahogyan azt ő eltervezte. Nem jár már iskolába, és nem is dolgozik, kvázi úgy vannak igényei hogy eltartja magát. Olyan 25-30 között mozoghat, az már össze lett rakva.
Itt banános zselé kifejtette, hogy bármi is legyen, akkor is gyerek a gyerek, és a szülőnek kötelessége gondoskodni róla, úgy tűnik eltartani is. Mindegy hány éves. Mert az övé.
Márciusban volt egy éve, hogy ott dolgozik, és semmi baja. Megerősödött a fizikai munkán, ugyanakkor itt van helyben, nem kell utaznia, és általában délre már itthon van.
Nem mintha ez lenne a megélhetés csúcsa, de ez legalább biztos.
Mert ez is egy munka.
Többen dolgoznak ennyiért. Pláne ha nem atomfizikus végzettségűek.
Jól összetévesztetted a dolgokat.
Nem csak rizst főzök, hanem ami éppen kell. De köret egyféle szokott lenni, külön kívánság nincs. Ha nem eszi a bulgurt, vagy főz köretet amit akar, vagy eszi kenyérrel azt a húst. De nyugodj meg, bulgurt én se naponta főzök.
És nem követelem meg, az ő számláján van, de amikor megkapja, akkor fizetünk számlákat is. Azután meg ő vásárol egy darabig. Nem kényszer, de így adódik.
Amit ő szeretne egy-egy hónapban venni vagy mondjuk Pestre utazni, az ki szokott kerülni. De bele lehet gondolni, ha munkanapokon csak 3-400-ért vesz kaját, egy hónapban az is elég sokra kijön. Albérletet fenn se tudna tartani.
És nem, néha nem telik arra az igazi bablevesre, holott én még munkát nem utasítottam vissza.
mond már el,te hány éves vagy?
mert az irásaid szerint kb 10,
ha hazajön,mi is üzemikonyha módban főzünk,hogy tudjak neki csomagolni bőven,
csak itt arról van szó,hogy a királykisasszony elvárja,hogy körülugrálják,és lessék a sóhajtását is,
és még ő van megsértődve,
ezek a himneműek meg azt se tudják melyik történetben vannak,
Hogyhogy mi az?
Látszik, hogy nem a gyerekem vagy, az enyém nem tiszteletlen.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet elérni a természetes szülést egy kiszolgáltatott kismamának, amikor minden kórházi dolgozó ellene van?
- Érezted már úgy, hogy minden és mindenki ellened van?
- Nyárfát bárhová, mindenáron, a szöszök ellenére is?
- Minden ellene szól kivéve egy dolog: őrülten szeretem
- Álmodjunk, még ha minden ellene szól is!
- Azok az emberek, akik hirtelen dühbe gurulnak minden apróságon, kivörösödik fejük, pszichopaták?