Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
mondjuk szerintem embere válogatja.
asszem Suz írta, hogy neki is kábé 50-60 szál jött ki átlagban mindig mégis leritkult.
jó lenne ha a jövőbe látnék és nem kéne ilyenekkel foglalkoznom 20-as éveimben
igen-igen.
egyébként ma pont hallottam valamit a rádióban, hogy megvan a hullás ellenszere. persze lehet, hogy ez is kacsa mint a többi.
én egyébként tudjátok min gondolkodtam? ha monjuk más ember haját ültetnék be lehet, hogy megmaradna. mondjuk nem hallottam még ilyenről de ami késik nem múlik:)
lányok! raktam fel képeket pár napra a hajamról. azt kell mondjam, hogy nem vészes szerintem, főleg 8 évnyi hullás után.
a lényeg, van egy rész ahol mindig el van választva, kislány korom óta. na ott látszik a ritkulás de írtam a képek alá hogy melyik melyik.
vároma véleméyeket de talán nem olyan rossz:)
Antisudorica-t tudom ajánlani, nekem nagyon bevált, gyógyszertárban lehet kapni párszáz forintért.
Sokan ellene vannak mert aluminiumot tartalmaz, én régóta használom és egyre ritkábban kell.
Miért nem ajánlják???
A hairdreams honlapján van a microline-on kívűl egy másik is a "highline", szintén fejtető ritkulásra. Erről tudsz valamit?
Persze, hogy lehet, otthon én is mindig feltűzöm.
Abszolút nem látszanak az illesztések. :)
Nem szintetikus a haj, hanem 100 % európai hajból készült.
Mindent lehet vele csinálni, kivéve festeni. Nem tudom, hogy miért???
Azért kell kihuzigálni, mert ha alszol, vagy hajat mosol, fésülködsz, akkor elkerülhetetlen, hogy visszacsússzon a háló alá a saját hajad egy része.
Ha nektek ilyen stádiumú a ritkulásotok, vagy még ennyire sem gáz, akkor nektek nem fogják ajánlani a microline-t.
Engem is le akart beszélni a fodrász, pedig nekem sokkal gázabb a hajam, mint ennek a lánynak.
Én meg láthattam volna a jövőmet, mert anyukámnak nagyon gyér volt a haja, de eszembe sem jutott amíg ide nem jutottam. Valószínűleg nekem genetikai az ok, azzal meg nem tudnak semmit kezdeni, hacsak...... fel nem fedeznek valami igazán működő dolgot. mert eddig e téren semmi eredmény a sok beharangozó cikk ellenére.
Bárányt már tudnak klónozni, de egy nyamvadt szőrtüszőt még nem sikerült :D
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!