Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mi hatásos a hajhullás ellen? fórum

Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)

❮❮ ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 ... ❯❯
13414. bibi03 (válaszként erre: 13412. - Patricia.k)
2012. szept. 7. 11:11
Neked sincs rendbe a ciklusod? Mikor hagytad abba a fogigátlót? Jajjj ez annyira megviseli szeritem a női szervezetet, legalábbis engem, gondolj bele, mielőtt megjön akkor is pár napig feszültebb az ember, érzi a hormonok változását, így meg hogy a feje tetejére van állva minden, és meg se jön én nagyon megszenvedem lelkileg is. Azt se tudom már, milyen mikor megvan, már lassan pasinak érzem magam. :S :D Meg egyik pillanatban jó kedvem van, a másikban már bőgök, olyan feszült vagyok, hogy bármelyik percben robbani tudok, ha valami nem úgy van, ahogy nekem tetszik.
13413. bibi03 (válaszként erre: 13409. - Kori54)
2012. szept. 7. 11:05
Nekem nem patikában mondták, hanem fodrász, de nem tudom, mennyire lehet komolyan venni. Te kezdtél vele valamit? Mármint úgy értem speckó sampon vagy hasonló.
13412. patricia.k (válaszként erre: 13403. - Bibi03)
2012. szept. 7. 08:12

Én is így vagyok már: fölösleges görcsölni...

Bár annyira elegem van, hogy csak frissen mosva mutat a hajam valahogy, és a 2naponkénti mosást is baromira unom már, hogy elgondolkoztam rajta, végigszaladok 0ás géppel a fejemen (legalább így nem látom a hullást:)), és parókát fogok hordani, amíg helyre nem áll a ciklusom.

Mert én még mindig abban bízom, ha helyreáll a fogigátló után, majdcsak kinő újra az a sok haj, ami kihullott...

13411. a2bbd13f84 (válaszként erre: 13406. - Bibi03)
2012. szept. 7. 07:59
Nekem mire rájöttek mi a bajom, már nem hullott csomókban a hajam. Tavasszal kezdtem a diétát, sztem mérséklődött a hullás, viszont utána jött a nyár, amikor megint rákezdett a nyár miatt, úgyhogy nem tudom megmondani, hogy mikorra segített pontosan a diéta. Az biztos, hogy őszre állt el teljesen.
13410. Rosszcsontka81 (válaszként erre: 13408. - Kori54)
2012. szept. 7. 07:05

Tényleg, vmi rémlik.. Norbiék is benne voltak ugye?

Na azt is úgy néztem, hogy jöttem-mentem, nekem fel sem tűnt..

Igen, az is "hajvitamin" volt szerencsém hozzá, de nekem semmit nem segített. Hátha Neked majd fog.)))

13409. kori54 (válaszként erre: 13406. - Bibi03)
2012. szept. 6. 22:59

Patikai hajgyógyász diagnózis = zsíros korpa :D

Igen nekem is ezt mondták. :)

13408. kori54 (válaszként erre: 13390. - Rosszcsontka81)
2012. szept. 6. 22:47

Fókuszban, vagy Aktívban talán, a kettőjük szexuális életéről szólt a riport, de én csak bámultam a nőt, a füleim is becsukódtak :D

Amúgy is váltani akarok a forcapil is csak ugyanerre jó?

13407. hairloss:( (válaszként erre: 13405. - A2bbd13f84)
2012. szept. 6. 18:05
aham, értem. azt hittem ilyenre még nem ad. de végül is nem rosszabb vele:)
13406. bibi03 (válaszként erre: 13405. - A2bbd13f84)
2012. szept. 6. 17:58

Hát remélem, hogy én is kapok gyógyszert, mert amúgy úgy lettek ilyen értékeim, hogy én már lassan 3 éve heti 4x 2 órát izzadok az edzöteremben, ami szerintem azért nem kevés, és már 3 hónapja önszorgalomból diétázok is. Nem mondom, hogy egyszer sem bünöztem, de most, hogy tudom, milyen értékeim lettek nem fogok mellé enni. Tehát én mondani is fogom neki, hogy a mozgás és diéta fázist át is ugorhatjuk, mert én úgy érzem ettöl többet már nem tudok megtenni.

Betsssy, mikor te elkezdted szedni a gyógyszert segített valamit a hajhullásodon?

Amúgy nektek mi a véleményetek erröl a zsíros korpa dologról? Lehet hinni az ilyen hajgyógyász által felállított diagnózisoknak? Esetleg volt màr közületek valaki, akinek szintén az mondták, hogy zsíros korpája van?

13405. a2bbd13f84 (válaszként erre: 13404. - Hairloss:()
2012. szept. 6. 17:32

Nekem is kb. ilyenek az eredményeim és nekem is adtak gyógyszert. Először Merckformint, és kb. 9 hónapi teljes aszkétizmus (bűnözés nuku)+gyógyszer mellett szinte semmit nem javultam.

Ezért megkaptam az Eucreast, ami elég gyakori bűnözgetés mellett is felezte az értékeimet kb. 4 hónap alatt.

13404. hairloss:( (válaszként erre: 13375. - Bibi03)
2012. szept. 6. 16:11

cukor 60 meg 120 perces magas de nem vészes.

inzu 0 perc: tökéletes. 60, 120 inzulin kicsit magas, nem jó. diétát fog javasolni, szerintem neked gyógyszert nem fog adni de kíváncsi leszek:)

13403. bibi03 (válaszként erre: 13401. - -manoka-)
2012. szept. 6. 15:42

Hát igen, hülyék az orvosok, és igen, a tüneteimről kb. ordít, hogy ir és pco, de nem nagyon zavarja őket. A kedvencem, mikor a nődoki, és endo doki is azzal jön, hogy majd ha gyereket akarok, akkor rásegítenek. Kössz...na és akkor addig? Még éppen azt nem mondták, hogy örüljek, hogy nem jön meg, legalább nincs rá gondom. :S

Manoka, amiket leírtál, hogy miket gondoltál szedni, egyáltalán nem sok. A mai táplálkozással nem tudod a fontos vitaminokat magadhoz venni. Én ezeket szedem: napi 1x: D vitamin, E vitamin, szelén, cink, B vitamin, napi 2x: multivitamin, ásványi anyag, C vitamin, vas, napi 4x: omega3

Én egyébként már lesz@rom a hajhullást...már bocsánat, de amióta tudok erről a microline megoldásról mondhatni megnyugodtam...nem rettegek attól, hogy mi lesz, ha kilesz a fejbőröm, végül is a microline alatt még ki tud nőni a hajam. Már azon agyaltam, hogy milyet csináltaték magamnak. :D Persze nem azt mondom, hogy nem örülnék, ha megállna a hullás, de nem vagyok már annyira rágörcsölve, és nem keseríti meg annyira a mindennapjaimat. Jövő héten kezdődik a suli, most oda kell koncentrálnom...ez az utlsó évem, aztán államvizsga. :S

13402. -manoka- (válaszként erre: 13401. - -manoka-)
2012. szept. 6. 14:41
Elfelejtettem írni, hogy külsőleg használok Alpicortot, vichy sampont és vichy ampullákat is, a bánfin és társain már rég túl vagyok. Persze nem egyszerre használom őket, hanem időszakosan, az alpicortot kb. hetente egyszer. Félek, hogy tényleg sosem fog visszanőni a hajam, 27 éves vagyok egyébként. A tesztoszteronom legutóbb 4 felett volt :(
13401. -manoka- (válaszként erre: 13399. - Bibi03)
2012. szept. 6. 14:36

Pedig a cikluszavar és a ciszták egyértelműen PCOS-re utalnak. Én is vékony vagyok, bár inkább a csontom vékony és ezért tűnök vékonynak, amúgy van rajtam puhaság is. Mióta elkezdtem a Velmetiát és jobban odafigyelek az étkezésre (na jó, sajnos nem mindig megy...:( még tovább fogytam, pedig nekem nem kéne, remélem ebből nem lesz gondom. Utoljára már azt is mondták, hogy inkább egyek több szénhidrátot, 170-180-at egy nap. A sporttal problémám van, mindig mozgok, de 3x1 óra nincs meg. Biciklizni járok és heti 1x futni, meg van szobabringa is, de még be kéne iktatni egy igazán intenzív sportot pl. squash vagy ilyesmi.

Lányok nézegettem a képeiteket, sajnos nekem mindegyikőtöktöl rosszabb a hajam, már gyakorlatilag mindenhol látszik a fejbőröm nemcsak a választéknál. Nekem alapból is kevés hajam volt és erre jött az iszonyatos hullás május óta. Azóta hol erősebb, hol gyengébb, de folyamatosan fogy és nem nagyon nőnek kicsik. Anniyra magam alatt vagyok, mindig csak erre tudok gondolni és ha nincs frissen mosva mindig úgy érzem, hogy undorítóan nézek ki, összefogva meg külön gáz a helyzet, hiszen gyakorlatilag csak egy ujjnyi vastagságú lófarkam van... :(

Amiket szedek: Velmetia, fűrészpálma, barátcserje és iszom a cickafarkfű teát is, van hairclinicem is, de nem merem napi 2x szedni, mert szerintem ez már így is sok a májamnak. És akkor kellene még vasat is szednem, mert az is alacsony, meg multivitamint, D vitamint, de minden már tényleg túlzás lenne.

13400. patricia.k (válaszként erre: 13399. - Bibi03)
2012. szept. 6. 10:34

Hülyék az orvosok.

Van egy ismerősöm, félig már tök kopasz, kövérnek éppen nem mondanám, de van rajta felesleg, és ráadásul olyan bajusza-szakálla van majdnem, mint egy férfinek, és még nála is tagadták a pco-t, ir-t... aztán kiderült, hogy mégiscsak van...

13399. bibi03 (válaszként erre: 13388. - A2bbd13f84)
2012. szept. 6. 10:13
Igen vékony vagyok. Ezért is kaptam meg mindig a dokiktól, hogy nem vagyok kövér, és szörös sem, így nekem tuti nincs ir, és pco sem. De lehet azért vagyok még vékony, mert 3 éve edzem, és azért eddig is odafigyeltem rá, hogy mit eszem. Ennek ellenére az úszógumimat nem tudom leadni. Most az edzésnek hála vagyok 61kg a 177centimhez, de voltam 53kg is, és hurkám akkor is volt. :D Na de azt már nem veszik figyelembe a dokik, hogy egy éve csomókban hullik a hajam, pm. alulmüködésem van, félévente 1x van mensim, és még cisztáim is vannak.
13398. mimosa1 (válaszként erre: 13397. - -Moncsa-)
2012. szept. 6. 10:05

Szia MOncsa!

Jó várjuk a képeket! :)

Amúgy mióta viseled? Írtam neked privátban, megkaptad?

13397. -Moncsa- (válaszként erre: 13374. - Mimosa1)
2012. szept. 6. 09:58

Összesen 1 db fotóm van a mostani hajamról, az is elég messziről.

Csinálok majd minden oldalról, és akkor felteszem.

De egy pici türelmet kérek tőletek, mert bekrepált a bluetooth a gépünkön.

13396. -Moncsa- (válaszként erre: 13373. - Mimosa1)
2012. szept. 6. 09:56

Én a Csepelen lévő szalonba járok.

Nemnem, azért nem ajánlotta, mert szerinte nincs rá szükségem. Szerintem meg igen, úgyhogy meggyőztem :)

Ha már hajmosás után 4-5 nappal huzigálom ki a saját hajamat a háló alól, akkor van, mikor egy kicsit összegubancolódik, de simán ki lehet fésülni.

13395. mimosa1 (válaszként erre: 13383. - Kori54)
2012. szept. 6. 09:01
Én észrevettem , hogy sok ismert nőnek ritkás a haja, színésznők, tévések és nem idősek!
13394. mimosa1 (válaszként erre: 13393. - Feketepanna)
2012. szept. 6. 08:54
Igen, valakinek valóban nem jön be, nekem szerencsére semmi lyen problémám nem volt vele.Támadják amiatt is , hogy ha nem izzadsz akkor nem tudnak a méreganyagok távozni, én csak hónaljon használom, de olvastam, hogy sokan háton, homlokon stb. Ezt így nem alkalmaznám én sem ,sőt egy pici izzadás bőven belefér,sosem használom annyit, hogy csontszáraz legyen a hónom alatt de én eléggé izzadtam és azért kezdtem el használni.Este tusolás után szárazra tölöm a bőröm, egy sminlemosóval viszem fel, éjszakára rajta van és reggel lemosom.
13393. feketepanna (válaszként erre: 13391. - Mimosa1)
2012. szept. 6. 08:43
nekem is nagyon csípte, sőt kiégette! a hónaaljam...azért mondom hogy az odaban jobb, de sokkal drágább...1 próbát megér ez a gyógyszertári változat, de mondom nekem csak rossz tapasztalatom van vele a másikhoz képest:(
13392. mimosa1 (válaszként erre: 13391. - Mimosa1)
2012. szept. 6. 07:50

öszes= összes

Folyton rohanok:)

13391. mimosa1 (válaszként erre: 13389. - Rosszcsontka81)
2012. szept. 6. 07:49

Jó reggelt!:)

Valóban sokan ellene vannak, írtam is, mert valakinek csípi a hónalját mikor felkeni, nekem ez minimális és 1 héten kb. kétszer használom, vagy még ritkábban. Van hogy eltelik egy hét és utána kezdem érezni, hogy izzadok, akkor felkenem.A másik dolog amiért megoszlanak a vélemények, hogy aluminiumot tartalmaz. DE az ODABAN és a CERTAIN DRY szintén tartalmaz, sőt az öszes illatszrtárban kapható.Én nem akarlak rábeszélni, olvass utána a neten .

13390. Rosszcsontka81 (válaszként erre: 13383. - Kori54)
2012. szept. 6. 07:02

A HairClinic csak tápanyaghiány okozta hajhullás esetén segít. Már a reklámban is kiírják. Ezek szerint csatlakozhatna a nőci hozzánk. :O

Hol láttad hogy milyen a haja???

13389. Rosszcsontka81 (válaszként erre: 13385. - Feketepanna)
2012. szept. 6. 07:01

Én kérdeztem az izzadásgátlót.

Gondolom ez is változó, hogy kinek mi jön be. Miért rossz az előző, amit mimosa írt?

13388. a2bbd13f84 (válaszként erre: 13386. - Bibi03)
2012. szept. 6. 06:57

Én ugyanígy jártam. Semmit nem érnél el azzal, ha az orruk alá dugnád :), ugyanis én csináltam ilyet, a diabetológián vmi magas rangú orvosnak mutattam meg a hasonló eredményemet, mint a tied, és azt felelte, hogy ennyi cukorivás után ez mindenkinek ennyi. :DD

Ne izgulj, most már jó kezekben leszel.

Vékony vagy? Akkor nehezebb lesz a javulás.

13387. lonix
2012. szept. 5. 23:42
padló : ))
13386. bibi03 (válaszként erre: 13384. - A2bbd13f84)
2012. szept. 5. 22:15
Igen, most csináltattam elöször, mert az itteni mocskos dokik nem voltak hajlandóak megcsinálni, így fogtam magam, beültem az autóba, és megcsináltattam Pesten. Én sejtettem, hogy nem lesz valami fényes az eredményem. Legszívesebben odanyomnám a dokik orra alá, akik szerint nincs semmi bajom, és inkább fogigátlót kellene szednem. De októberben megyek Tüü-höz, már alig várom. :)
2012. szept. 5. 22:14
huh nem tudom ki kerdezte mar az izzadasgatlot de az amit irtatok aza a gyogyszertarban kaphato valami az valami fortelem!!!!ne vegyetek olyat!!!en angliaban talatam egy nagyon jot:ODABAN a neve Mo-on is aruljak csak borsosabb aron(asszem 6 ezere korul) angliaban 15 font...en a felet nem fujogattam el de kb. semmenyire nem izzadom mar...elotte 20cm atmeroju foltjaim voltak:D
❮❮ ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook