Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Nekem azt mondta,hogy nem feltétlenül kell az sem..
Mondjuk mindig mondta,hogy biztosat csak személyesen tud mondani és mintát is tud mutatni, de addig még nem jutottam el.)
Tényleg? Tök jó, akkor ne tartsd vissza az infót! :)
A valódi bőr az mi???? Akkor viszont azon keresztül nam lehet gondolom áthúzni.
Én már váltottam jópár mailt pont azzal a nőcivel, akiknek a honlapját linkelted.
Van olyan speckó pepi is, ahol a közepén valódi bőr van, olyanoknak, akik elválasztva akarják hordani.
Teljesen olyan, mintha a fejbőröd lenne, tehát emiatt sem kell aggódnunk.)))
Ja, írja is, hogy a haj áthúzható, ezáltal stabilabb.
Nekem a választékkal kapcsolatban vannak aggályaim, hogy ott látszik esetleg, hogy nem a saját hajam.
Egyébként azt néztam a múltkor, hogy a férjem anyukájának tisztára olyan a haja mintha parókája lenne (62 éves) pedig nem, csak annyira tömött és sűrű a haja.:)
Én próbáltam már fel csattos póthajat nemrég, de annak a belső felén egy vászon borítás volt, tehát azon keresztül nem lehetett kihúzogatni a saját hajat. A linken lévő pepi viszont hálós, lehet, hogy azon keresztül át lehet húzni.
Én is húzom, halasztanám a dolgot, de érzem, hogy el fog jönni az idő, meg attól tartok, hogy látszik, hogy nem a saját hajam....
Microline tetszik leginkább, csak elég borsos az ára.
Ez csattos és hálós, szerintem nagyon jól néz ki.
Én a csatos pepi ötletét sem vetettem el. De akkor már olyan ami ki van egészítve áthúzgálással.
Egyébként meg microline. Ha oda kerülök, hogy már az is kevés akkor nullás gép és olyan paróka amit ragasztanak.
womenscream.com
Én itt találtam legolcsóbban.
Szerintem itt mindenki próbálja halogatni, valószínűleg a szégyen, a félelem miatt... Majd egyszer elmegyünk mindannyian együtt parókát vásárolni...;) És majd egymást biztatjuk.
Az a paróka alá hordható sapesz tök jó amúgy...
Ti mire szavaznátok amúgy? paróka, vagy az a mikroline technológia?
Érdekes, hogy Te is ezt mondod, hogy nem mered meglépni..
Én is pont így vagyok, de megmagyarázni igazából nem tudom. Valószínű próbálom húzni-halogatni, amíg lehet, pedig biztosan minden szempontból jobb lenne.
Nálad mi az oka?
Szia Suz!
Én a women s cream-et használom. A barnázás teljesen elmúlt pár hónap alatt. Van akinek ez nem válik be. Az amerikai állítólag jobb: progesta care a neve. Azt egy német oldalról lehet rendelni, a norvégot lehet magyar oldalról is, de meg kell nézni, hogy melyikről, mert akár 3 ezer forint különbség is van, attól függ honnan rendelsz. Azt írják, hogy napi egyszer kell használni, de szerintem az kevés én még most is (1 év után) napi kétszer kenem és így hat.
Nem különböző, vagy melyikre gondolsz?? AMit most tettem föl 2 képet, az idén év elején készült, csak az egyik lehajtott fejjel..
Az enyém 8 év alatt hullott ki erre a szintre, aztán tavaly kezdtem el novemberben a meforalt szedni, utána csökkent a hullás, majd dúsulgatni kezdett majd idén nyár elején megint elkezdett hullani, és szarabb mint ezen a 2 képen.
De, hogy lehet, hogy az augusztusi és a szeptemberi kép különböző? 1 hónap alatt hullott ki?
Nekem nincs ilyen periódus amikor dúsul, hanem lassan de biztosan ritkul. :(
Igen teljesen igazad van.Tudom én is...csak annyira nehéz tükörbe nézni nap mint nap. És tudni,hogyha anno nem szedek fogamzásgátlót, talán ma is olyan gyönyörű a hajam mint volt régen...(nagyon göndör, nagyon dús) ma meg..siralmas...nulla önbizalom, egyszerűen nem érzem magam nőnek..
Most fölrakok képet, ez már a dúsult állapot, van ettől régebbi képem is az borzalmas azt látni se bírom. Hozzáteszem, most hogy nyáron hullott ezerrel, ettől szarabb a látvány ismét.. :( Nézd meg..:(
Suzi!
Sajnálom, hogy le vagy törve, én amikor nagyon elkenődök, akkor azzal vígasztalom magam, hogy történnek ennél sokkal elviselhetetlenebb dolgok is emberekkel és mégis teljes életet tudnak élni, valamint azzal, hogy akik szeretnek azokat nem érdekli, így szeretnek ahogy vagyok!
Csajok valaki említette a progi krémet. Melyik a jó? AMi bevált, mert hallottam, hogy van olyan is ami nem sokat ér.
Talán Bibi említette, de nem tudom már pontosan.És honnan veszitek?
Barnázás miatt meg próbálnám, hátha segítene egy idő után.
Nyugi nekem is hullik azért rendesen, pedig a múltkor már örültem hogy viszonylag kevés jött ki, de ahogy jött ez a meleg vissza, úgy fokozódott a hullás is.
A microline, meg póthaj...jó lenne nagyon, sajnos nem az akaráson múlik. Hanem az anyagiak...:( Örülök, hogy létezni tudunk a jó kis svájci frankos hitel mellett...:( Nem megy sajnos. Talán majd egyszer, addig marad az illusion...amíg lehet.
Szia Suzi!
Ha vígasztal, nekem, akárhová megyek, mindig sok hullik:(
Nem akarsz póthajat vagy ezt a microline-t csináltatni? Én folyamatosan ezen töröm a fejem, csak nem merem meglépni.
Sziasztok!
Na én pont úgy nézek ki most, mint a videón az idősebb nő..annyi hajam van. :(
Manoka, sztem itt a fórumon nekem a legszarabb a hajam, már alig van a fejem tetején és oldalt..azokat a képeimet leszedtem már mert nem bírtam nézni, de ha valakit érdekel este fölrakom egy két órára... :(
Most megint a béka segge alatt vagyok hangulatilag...egyet mondjatok meg nekem.
Elmentünk a balcsira, ott mostam hajat mert már nem volt itthon erőm hozzá, és úgy hullott a hajam utána mint a hó. Itthon megmostam amikor 4 nap után hazajöttünk és lefeleződött a hullás.. fura..mintha a vízben lett volna valami...
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!