Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Csajok én is azt mondom, aki még nem volt IR vizsgálat mielőbb. Úgy is okozhat hajhullást hogy hormonokat abszolute nem tol el semerre. Nálam ez volt, csomó hormonlabor 8 éven át, semmi eltérés, csak legyintettek á ez nem hormonális. KÖzbe meg majdnem megkopaszodtam. És ez nem túlzás. (bocs már letöröltem az adatlapomról ezeket a képeket, nem bírtam nézni). De a fejem tetején alig van haj, hairmax nélkül. És mindez 22 évesen következett be, fogigátló abbahagyása után. Tűű doki szerint ez indította el a lavinát.
Valaki említette azt a hajpótlást amin keresztül áthúzzák a saját hajszálakat. Sztem a microline módszerre gondolt. 260 ezerért már csinálnak Pesten...végső megoldás. Hajbeültetésnek nem sok értelme van ha DHT érzékenység áll fent. Egyébként nekem is diffúzan hullik, a tarkómon is kilátszik a fejbőr..hát csodás. :(
Szóal föl a fejjel, hajrá mielőbb IR vizsgálat. A minoxidil felejtős, aszittem az összes hajam kihullik tőle, én a regaint használtam pár hónapig.
Nekem??? Áááááááá.... Sajna nem.((((((
Tüzijáték típusú, messziről-sötétben még kinéz valahogy az első napon hajmosás után...
Aztán összeesik ahogy mondjuk lefekszem, utána nem tudok vele mit csinálni.
A fejem teteje nekem is kilátszik, nyáron erős napfényben nagyon durva...((((
Én is használok Hairmaxot, úgyhogy a rengeteg haj csak illúzió....(((
Pedig igaza van hairossnak a hajbeültetés terén.
Volt itt régen valaki, ha jól emlékszem Riatar-nak hívták. Ő kétszer átesett hajbeültetésen, de mikor én csatlakoztam a fórumhoz akkor is azt irta, hogy nagyon ritka a haja továbbra is,mert ugyanúgy ritkult ugye, mert a nőknél valóban mindenhol érzékenyek a fejen a hajhagymák, emiatt is van a diffúz hajhullás..
Nem ellene beszélek, csak már én is megjöttem ebből a témából.
Én is már majdnem rászántam magam, hogy ok, akkor hajátültetés, kerül amennyibe kerül, de nem végleges megoldás sajnos nekünk...
pfff akkor 99%, hogy nálad is IR van (inzulinrezisztencia). még nem állt meg sajna de van akinek igen.mondom attól függ mekkora a baj. nálam eleve nagyon gáz volt, mert a terheléses inzulinértékeim irtó magasak voltak, a felső határ 6-szorosával indultam. legutóbb ez márcsak 2-szeres volt kábé. ez a sok inzulin tolja ki a tesztoszteront, tehát ha csökken, akkor a tesztó is.
nálad nem ártana valahogy októberig egy 3 pontos terheléses vércukor+inzulin vizsgálatot megejteni, már tudnád is vinni az eredményeket és egyből adná rá a gyógyszert, egyébként egy újabb indőpont mire tud modnani valamit. MM-ben is megcsinálják neked, persze borsos áron de államilag is felírhatja nőgyógyász/endokrinológus.
gyógyszer plusz diéta, meg mozgás is kéne csak lusta vagyok. ez a 3 sokat segít.
az alapgond az inzulinrezisztencia, ez okozza a hormoneltolódást és ezt kezelik a fenti 3-as kombóval. olvasgass utána, legalább képben leszel ha még nem vagy.
nem nála de én is Mensmentisbe járok. a legjobb dokik az országban, és lelkiismeretesek és értik a dolgukat. nyugodtan kérdezz utána mindennek ami érdekel, hogy mi miért van, el fogja mondani.nem tudom nálad mekkora lehet a baj. nálam nagyon nagy volt a bibi de ahhoz képest sokat javultam.
de elárulom neked, hogy sokakat sikerült már rendbe tenniük haj téren, megállt a hullásuk stb. úgyhogy a legjobb helyre mész, simán lehet, hogy rendbe jössz, egyáltalán nem reménytelen, őszintén mondom. szóval fel a fejjel!
jah mi jobbat találtunk ki:
ha megunjuk letoljuk 0-ás géppel és rátetováltatjuk a tarkónkra, hogy: SEXY GIRL XD
Kebili, Mimosa! szerintem csináltatnotok kéne egy hormonsort, szívesen segítek, hogy miket kellene megnézetni!
Mimosa, a zsíros bőr, haj, hajhullás egyértelműen relatív férfihormon-túlsúlytól van!
Kebili, te nem tudom hogy állsz a témával....
én tavaly nézettem először hormonsort, nálam a férfihormon 1.92-es felső határnál 3.11 lett. itt az ok, innen lehet tovább indulni.
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!