Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Érdekes, hogy írtad, neked is több év után jelentkeztek először a mellékhatás tünetei, mert én is így voltam vele...
Persze az orvosok egyből lehurrogtak, hogy azoknak már az elején jönniük kellett volna.
Én is bánom már, hogy hagytam magam rábeszélni a hülye bogyókra, mert előtte semmi bajom nem volt...
Remélem azért, ha beáll a mensi rendszeresre, akkor abbamarad a hajhullás, és vissza is dúsul.
Mondjuk érdekes, hogy nálam bizonyos tünetek egyből abbamaradtak, ahogy letettem a gyógyszert (libidócsökkenés, hüvelyszárazság, gombás fertőzések)
Jelenleg abba a stádiumban vagyok, hogy irtóra kipattanásosodtam, pedig az elején még szebb is lett a bőröm, mint a bogyó előtt, vagy közben bármikor.
Köszönöm, a fejtetősűrítést megtaláltam korábban, de úgy gondoltam, ha lehet, akkor elkerülném a paróka-szerű megoldásokat.
Ha nem lehet, azt persze más. Mármint ha tényleg nem alkalmas az efféle hajritkulás a mikrocsomózásra vagy mire.
No, akkor elmegyek egy ilyen csomózó szakemberhez és kikérem a véleményét, aztán megírom ide, főleg ha netán pozitív lenne a válasza.
találtam még egy tök jót, bár ez csattos, de úgy látom, hogy kihuzogatják a haját a hálón keresztül.
Én 5 évig szedtem fogigátlót, de az utolsó egy évben már jöttek a bajok. Volt, hogy egy hónapig folyamatosan megvolt a mensim, akkor le lett cserélve egy másikra a tabi, a nőgyógyász persze akkor nem mondta, hogy hagyjam abba, én meg kis tudatlan voltam, és hittem neki. Pedig ha akkor abbahagyom, lehet most nem itt tartok. De hát ez már mind1. Amúgy tabi előtt semmi bajom nem volt, miden hónapban pontosan megjött,cisztáim se voltak sose. Tini koromban volt pár pattim, azért kezdtem el szedni, igazából kozmetikus is kordában tudta volna őket tartani, de akkor nagyon zavartak + lett komoly kapcsolatom is. De már tudom, hogy ez volt életem legnagyobb hibája. Amúgy a cisztákat sok orvos túldramatizálja, nem kell annyira komolyan venni, fel tudnak szívódni maguktól. Csak hát jönne már meg, hogy tudjanak távozni. Nekem v.színű ebben a pár hónapban alakultak ki, hogy nem jött meg, bent maradt a tüsző.
Én mindig szerdán, és vasárnap szoktam hajat mosni.
Köszönöm a hasznos válasz!
Most akciós, ezért gondoltam, hogy kipróbálom, ha jó.
Sajna és csont fekete vagyok most.
A világosabb árnyalatokkal úgy nézek ki, mintha nem is lenne hajam.:(
Szia!
Illusionnál fixálásra a sima hajlakk is megfelel.
Mikor kinyitod ne húzd le az egész védőfóliát, hanem csak egy kis részét és közelről szórd a megfelelő helyre. Így nem fog a levegőben terjengeni feleslegesen és nem megy a szemedbe. Használat előtt jól fel kell rázni. Valakinek itt van szőke színben eladó, ha érdekel.
Sziasztok!
Hajdúsítókkal kapcsolatosan kinek mi a tapasztalata? Sajnos be kell rá ruháznom.
A Mane-ról olvastam jókat.
Ki használja esetleg a topshop-ból az
Illusion Hair
nevezetű port?
Ehhez nincs fixáló. A többihez van, úgy látom.
Előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok, új vagyok itt. Hosszabb betegség során kihullott egy csomó hajam, a hullás mostanra szerencsére megállt, és reménykedem, hogy talán vissza is nő. No de addig...
Tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen hajpótlást ajánlanátok. Az olyanok, hogy mikrocsomózás meg hajfelvarrás, a ritkás hajnál is megoldható? (Kb. olyan a maradék hajam, mint egy nemrég belinklet videón a nőé, aki valamit ráfúj a fejére.)
Microline-ra most sajnos nincs pénzem, de valami pár tízezres megoldás belefér, ha várhatóan jól nézne ki.
A javaslatokat, véleményeket köszönöm előre is.
kb 3 hónapja hagytam abba, bár a nőgyógyászom még előtte jól lecseszett, nehogy abba merjem hagyni...
Most bőszen iszom a cickafark, palástfű teákat + barátcserje, és várom a menszeszt.
Eddig 2szer volt de csak két napig és csak ilyen barna pecsételés, amit jószerivel semminek se neveznék.
Azt hiszem, most már ideje lenne elmenni nőgyógyászhoz, de nem ahhoz megyek, akinél voltam.
Április óta...
Igen megkaptam, válaszoltam is. Háromszor :)
Többféle sampont próbáltam, de nem azt amit ajánlottak, hanem magamtól. Ill egyet a bőrgyógyásznál megvettem, de csak a márkát fizettem meg, mert hatása nem volt :(
Általában nem is hiszem, hogy egy sampon megállítja a hullást. Esetleg nem zsírosodik annyira, vagy a korpa ellen már vannak jók.
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!