Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Hu lanyok megneztem a honlapjat ennek a MArbo termekeknek, azert eleg durvak a kepek es szerintem ha ez mind igaz szep eredmenyeket ertek el, nem tudom mi lehet a kulonbseg az osszetevoi kozott, gyogynoveny alapu, de szerintem kb az lehet benne mint azl ilzsuban vagy a vargaban, csalan, rozmaring, levendula stb.
En mar harmadik alkalommal tettem fel a fureszpalmas ampullat, de egyelore csak hullik - ha nem meg jobban - a hajam. Kb ott tartok mint 2008-ban...csutrotokon eljon vegre a arva vart idopontok egyike, amikoris kiderulhet van e liszterzekenysegem, megyek gyomortukrozesre :s.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, h valaki próbálta-e már a marbo hajhullás elleni szereket?
Véletlenül bukkantam rá a neten, de drágának tartom, és félek is tőle picit.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Mentem volna, de még indulás előtt kicsit olvasgattam az adott orvosról és több negatív, mint pozitív véleményt találtam. Úgyhogy lemondtam az időpontot. Pedig jó lett volna.. most egy másik orvost "néztem ki", Joós Károlyt, hozzá biztosan elmegyek. És majd megírom, mi a helyzet. Egyébként kérdeztem már ebben a hajhullós inzulinrezisztenciás témában egy teljesen másik kínai orvost, ő azt mondta, a vese csível lehetnek gondok. És ahogy így utánaolvastam, nem is tűnt nagy hülyeségnek..
Szóval ha majd lesz fejlemény nemnyugati orvoslás téren, megírom.
Ó, én még nem vagyok 30 éves, de évek óta őszülök...
A Dr. Immunt nekem is ajánlotta egy idősebb kolleganőm, akinek klimax miatt ritkult meg a haja és azt mondta, neki sokat segített.
egyébként olyan fura ez a hajhullás mérték megállapítás, régebben sok cikkben olvastam, hogy napi 100 felett jelent problémát, nekem sosem hullott ki annyi, mégis eljutottam oda, hogy alig van már hajam. a legutóbbi bőrgyógyász, akinél jártam két éve, mondta is, amikor meghúzta a hajam, és alig jött ki egy szál, hogy ugyan, ez nem kóros. aztán elismerte persze, hogy nem az a baj az esetemben, hogy mennyi hullik ki (sztem napi 20-30 max, 3 napi hajmosásnál pedig kb 70 szál), hanem, hogy nem nő a helyére - ez az alap probléma.
ami pluszban csodás, és érdekes (mert a családban másra nem jellemző, így genetikailag nem indokolt), hogy elkezdtem őszülni is, 30 évesen. egyre több szál ősz, azok persze szép erősek..
elegem van már egy picit. :)
és olvastam itt, a fórumon is több samponról, én egyet tudok csak ajánlani, a dr. immunt. sok gyógynövény az alapja, és annyit vettem észre, hogy amikor pár hónapig nem jutottam hozzá, és más, (drágább) samponokkal mostam, kb kétszer annyi hajam hullott ki, amióta visszatértem hozzá, megint kevesebb. ez is valami. ha sampont kerestek, akkor hátha bejön ez is.
Megnyugtató h. nem én vagyok az egyetlen aki óckodik ettől a fújkálós dolgoktól:D
Nem hullik annyira, igazából napi 60-80 szál, hajmosás 200 4 naponta. régebben 2X ennyi hullott. de le szeretnáém csökkenteni még ennek is a felére.
Nem tudom h.h. felirta, azt mondta nekem ez hatásos lesz valószínűnek tartja. még ugy dönötttem h. 2 hónapot várok, hátha addig a gyógyszer hat, ha nem akkor fújkálom majd:)) életem végéig egyébként nem lehet fujkálni?:D mrt az lenne a legegyszerűbb:DDDD
Én nagyon régóta tudom, hogy baj van a hormonjaimmal, a bőr/haj problémák miatt, de ha meg is tudom, hogy mi a baj, akkor mit csinálok? Én nem akarok hormonokat szedni...
Nem jutottam el a dokihoz, de holnap talán sikerül...
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!