Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Mesterfodrász köszönöm válaszod. Bár nem lettem okosabb :(!
Mindegy azért használom őketlegalább 3 hónapig, aztán majd meglátom. Még egy hete használom és annyit vettem észre hogy hajmosáskor egyre kevesbb hajam jön ki, bár eddig se hullott de az elején úgy 20 sztem kijött most meg tényleg pár szál, mondjuk amit látok ( mert a csapnál rakom rá a sampont) mert mikor leöblítem akkor utána nem nézem meg de nem hiszem hogy túl sok. Viszont a toniktól meg mintha szárazabb lenne a hajam, de lehet sokat használok. Ja és persze hogy a fejbőröm mosom, hajam nem is igazán tudnám mert akkor kéne vagy 1/4-ed doboz sampon.
Igen jó az a diagramm, de olyat én is tudok csinálni.... de azért bízom még benne hogy használni fog.
Sziasztok!
Igen én írtam, hogy fésülködjünk még akkor is ha hullik a hajunk. Hááát....na szóval velem most az történt hogy vettem vaddisznósörtéből készült hajkefét, mert állítólag az nagyon jó, nem roncsolja a hajat, gyengéden megtisztítja a fejbőrt stb... Hát két este megfésülködtem vele és kijött olyan 40-50 hajszál, mert megszámoltam...bakker!!! És nekem nem is hullik a hajam!! sztem az sok!! Normál fésűvel kb úgy 10 jön ki vagy még annyi se. Meg nem tudom hogy az jó e vagy sem de utána megnéztem a fésűt és a kefe tele volt ilyen....hát hogy írjam...mintha korpa lett volna. De nekem nem is korpás a hajam, csak gondolom leszedett egy kis réteget a fejbőrömről vagy nem tudom...Tiszta durva volt, úgyhogy úgy döntöttem nem fésülködök többet vele. Maradok a normális fésűnél. Mert egyébként én szeretek fésülködni és szeretem ha a fésű kicsit hozzáér a fejbőrömhoz mert maszírozza egy kicst és utána sokkal frissebb a fejem. Ezzel a fésűvel is végül is jó volt fésülködni csak hát utána...ja meg egy csomó kis hajszál is kijött...nahát így nem fog besűrűsödni a hajam ha kifésülöm az összeset.
Úgy csak finoman fésülködjünk :D!
Van egyébként valakinek ilyen fésűje?
Kedves Nikike,
Bocs, de nem vagyok nagy internetező…A kérdésedre a válasz, a címkén szerepel az átlagos felhasználás, amit te is mondtál, de változhat minden egyes esetben. A kopasz fejbőrön kevesebb kell, a hosszú hajnál több. Ha valakinél kisebb felületet kell kezelni, akkor több hónapig is eltart. A napi hajmosást ne úgy képzeld el, hogy az egész hajad megmosod, csak a fejbőröd. Ez azért kell, hogy jobban kitisztuljon a pórus és jobban fel tudjon szívódni a gyógynövény. Később kihagyhatsz néhány hajmosást. A chuleevandevi sampont váltogathatod majd bio samponnal, ha nagyon faggyúsnak érzed a hajad. Mondjuk, ez lenne a természetes állapot:), de mi sem tudjuk mindig elviselni.:) Viszont a legjobb gyógyító szer, ki kell bírni. A vendégeim is váltogatni szokták. Csak tanúsítvánnyal rendelkező bio sampont fogadjál el, lehetőleg hajhullás ellenit, például Bema! Ezek szigorúan ellenőrizve vannak. Az SLS-es samponok 10% körüli mosogatószert, autómosót,- nevezd, aminek akarod - tartalmaznak, a civilizáció betegségei kategóriába tartoznak. A vegyi anyagok nagyon is hozzájárulnak a hajproblémákhoz.
Az ayurvédában csak olyan gyógynövények vannak, amelyek kenterbe verik az összes gyógyszert. Nézzük a terminália arjunát, hány szívbetegnek segített akkor, amikor semmilyen más szer hatástalan! De cukorbetegséget is kezelnek, májzsugort is stb. Ugyanígy ezek az ayurvédikus gyógynövények képesek hajsejteket létrehozni! A prospektusban van ilyen diagramm. Ezt eddig a minoxidil, a finaszterid tudta, meg hormon szerek, de csak addig, amíg szedi az ember, az összes impotens mellékhatással együtt. Tehát ezért nagy dolog az, hogy ezt felfedezték, mert a természetes anyagoknak át kell venniük az irányítást a művilág felett!
Szia
sziasztok, ma épp az jutott eszembe, hogy utána nézhetnénk a neten (bár engem spec most nem érdekel), nem lehet-e olcsóbban külföldről megrendelni ezeket a thai szereket. Hátha ugyanaz a helyzet, mint a kerastase-zal, hogy a magyar fodrászszalonokban 43 ezerbe körül (asszem tényleg csak fodrászatok árulják itthon! boltban nem kapható. és ők bizonyos "..." árréssel dolgoznak), de ha neten rendeled 28.5 ezerért megkapod. (most nem kommentálom, de érzitek a különbséget...)
Meg az is érdekelne (ha érdekelne a thai szer :o) haha) hogy ayurvédikus orvoslásban nagy tapasztalattal rendelkező gyógyítók vajon mit javasolnának a szerekkel kapcsolatban. Olyanok, akik nem csak fél éve foglalkoznak ezzel, hanem hosszú évek óta. Jártatok már ayuervedikus módszerekkel gyógyítóknál? (nálam ez kimaradt, de érdekel...)
Akkor ezekszerint a Hairclinic se jó!!!
Pedig azt olvastam egy diétás könyvben hogy az aranykölest és a kölest nevezik belső kozmetikusnak igazából még jó pár helyen láttam ezt. (Állítólag ez van a Hairclinicben is nem???)
Itt volt aki azt mondta hogy belső okokat is kell keresni hátha az a baj. Hát én már jó 2-3 éve bajlodom a hajammal és felirtak vagy ezer féle sampont, sprayt, krémet... Semmi, semmi javulás. Mondtam az orvosnak hogy nézzük meg nem e belül valami nem oké. Elküldött vérvételre. Az eredmény minden pont jó semmiből sincs hiányom. Csak a baj: MÉG MINDIG NEM TUDJÁK HOGY MIÉRT HULLIK A HAJAM??? Most megint beküldött a bőrgyógyászatra. Ennyit a diplomás orvosokról.
Én most a B-komplex folsavat szedem talán az hat. Nem is drága és azt is mondták hogy még vitaminokat kéne szednem. Azokat is elkezdem szedni.
Ja még valami..
Hajvizsgálton, amit Ti is említetettetek én is jártam már kétszer, de személy szerint egyik sem győzött meg. Azt hiszem pont az o'.. valami nevű termékek egy képvislőjénél voltam, a másik egy szintén gyógyszertáras promóció volt Oltre (????) termékekkel. Tapasztalatom szerint mindenki a saját cuccait akarja rámerőltetni, miközben próbál meggyőzni, hogy a másiké semmit sem ér, így nem is volt még bizadalmam kipróbálni őket. Esetleg valakinek valami eredmény?
Sziasztok!
Látom rendesen hízik a fórum, de nem tört meg a lelkesedés.
A magam részéről jelenleg az Alpecin koffeines sampont használom csak.. Azért ezt az egyet, mert amikkel eddig próbálkoztam, azok nem voltak valami hatásosak a férfias típusú kopaszodásra (pl. varga hajcsepp, bánfi, ilyenek..), így most pihentetem a dolgot.
A samponról annyit, hogy a hajhullást észrevételeim szerint csökkenti (és most nem a férfias típusú hajvesztésről beszélek, csak a szimpla hajhullásról). Igaz olvastam valahol, hogy a fejbőr vérellátására jótékony hatással van, ha hideg vízzel mosom a hajamat, amit igyekszem is követni. Emellett többször fésülködöm gumifogú fésűvel..
A thai szer nekem is felkeltette az érdeklődésemet, egy valamit azonban nem értek! Direkt a névre kerestem thájföldi oldalakon, összvissz egy találatom volt, az sem a márkanév alatt -habár ugyanúgy hajnövesztő szerekről dobott ki egy lapot, amúgy 5-7e Ft körüli árakon. Valami infó esetleg erről valakinek?
Attól félnék egy ilyen ultrahangos dúsításnál, hogy az amúgy is vékonyszálú, gyengécske hajamra ha még ráerősítenek egy tincset, akkor nem bírja majd a súlyt és kihullik.
Tavaly télen, nekem annyi hajam hullott, hogy hajmosáskor meg sem tudtam számolni, több száz szál. Fésülködéskor nekem is rengeteg jött ki, meg napközben is potyogtattam, szinte anélkül, hogy hozzáértem volna. Nekem végül is a 10 év alatt a leglátványosabban tavaly ritkult meg, és ekkor estem igazán pánikba.
A bőrgyógyászatról nekem is hasonló véleményem van, de egy vérképet azért nem árt csináltatni. Egy éve ismételten elmentem egy bőrgyógyászhoz, és mikor beléptem az ajtón és megláttam a doktornőt, azt sem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Ugyanis neki is alig volt pár szál haja, férfias tipusú kopaszodása volt. Na már akkor gondoltam, hogy nem fog tudni rajtam segíteni, mivel még magán sem tud. :(((
Valamilyen ultrahangos technológiával erősítenek eredeti hajat a sajátodhoz, azt írják ez nem károsítja a saját hajadat. Én már nézegetem ezeket, bár ha az összes hajam kihullik, akkor nem lesz mihez hozzáerősíteni :) Ezen most ugyan mosolygok, de már csak kínomban. Ha nekem most annyi hajam hullana csak ki, mint neked, akkor teljesen boldog lennék, de egy fésülködéskor kihullik 100 szál, és akkor kitudja, hogy még napközben mennyi :(
Az a baj a bőrgyógyászattól félek, mert egy barátnőmnek is hullott régen a haja (ma már nem hullik, csak éppen nem dúsul, de ő nem kenegeti, sőt nem is szed rá semmit), és azt mondja a bőrdoki nem is foglalkozott vele. Mondta neki, hogy ne aggódjon, van még haja, és ha ki is hullik, van paróka.
Szia Babesz! A hajamra kb. 1 hónapig semmilyen hatással nem volt a hair clinic. Kb. 5-6 hét után kezdet rohamosan javulni. Nem mondom, hogy teljesen megállította a hajhullást, mert még mindig jobban hullik mint 10 évvel ezelőtt, de már csak inkább hajmosáskor.
Én azért reggel meg szoktam fésülködni :)) akkor csak kb. 20-25 szál jön ki. Napközben vagy 10 szál.
Amit belinkeltél azt megnéztem, de szerintem az paróka, vagy póthaj nem? Azt egyelőre még nem szeretnék.
A bőrgyógyászról annyit, hogy arra jó, hogy legalább egy vérképet csináltat, megnézi a hormonokat és hogy vashiányos vagy-e. Szerintem menj el előbb hozzá, de ne magánhoz, fölösleges pénzkidobás.
A Trichocenter Hajgyógyászatot érdemes lenne kipróbálni, jónak tűnik. Azt hiszem Berka is valami hasonló kezelésekre jár.
kerkira - te azt írtad, hogy nem hullik már a hajad, csak nem akar dúsulni, nem? Hajdúsítás fodrászatilag nem lenne jó számodra? Debrecenben találtam egy tökjó fodrászatot, be is linkelem neked, ők pl. foglalkoznak hajdúsítással.
Ha már tényleg nem hullik a hajad, akkor szerintem ez neked nagyon szuper lenne.
Már nem tudom kinél, de valakinél olvastam, hogy ő már fésülködni se fésülködik, és arra lennék kiváncsi nem néz-e ki úgy nagyon hülyén a haja olyankor, mert nekem fésülködés nélkül szörnyű. Próbáltam, hogy összefogom, de olyankor meg attól félek, hogy ez nem tesz jót a hajnak és mégtöbb kihullik. Tudom, hogy írták, hogy nyugodtan fésülködjünk, mert olyankor csak az hullik ki, ami amúgy is eltávozna a fejünkről, de nekem ígyis-úgyis ugyanannyi hullik ki, és akkor már mennyi hajat megspórolhatnék a fejemnek fésű nélkül.
Kerkira - neked 3 hét után volt már valamilyen pozitív tapasztalatod a Hair Clinic-el kapcsolatban? Mert nekem egyre jobban és jobban hullik, szóval egyre rosszabb lesz, ahelyett, hogy javulna valamit a helyzet :(
Találtam Debrecenben egy hajgyógyászatot (Trichocenter Hajgyógyászat), és szeretnék elmenni, csak nem tudom úgy érdemes-e úgy, hogy még nem voltam bőrgyógyászaton. Lehet megmondják, amíg nem vizsgáltatom ki magam teljesen, addig nem tudnak velem mit kezdeni. Vagy hagyjam a bőrgyógyászt és kezdjem velük? Úgy néztem ugyanazt csinálják, mint a bőrgyógyászaton, csak talán kellőbb odafigyeléssel.
Sziasztok!
Én is elolvasgattam már hogy mi történt az utóbbi napokban itt a fórumon…érdekes dolgok...:D. Én annyit fűznék hozzá, hogy mind kerkira-nak mind mesterfodrásznak igaza van. Kerkira ismer valakit akinek nem hatott, Mesterfodrász ismer olyat akinek igen...csak tényleg jó lenne tudni a részleteket a javulásról, hogy nő vagy férfi volt az illető, milyen tipusú a hajhullás, mennyire nőtt vissza, bár ez úgyis mindenkinél változik.
Én most mesterfodrásztól szeretnék kérdezni pár dolgot!
- én ha jól sejtem nő vagy, mert azt írtad hogy férfias tipsú hajhullásod volt, nem tudom a többiek hogy vannak vele de én kiváncsi vagyok a nemedre, írd már meg légyszi
- én is elkezdtem használni a thai szereket, sampon, tonik, hajpakolás ( bár azt még nem használom majd csak később). Többek között azért is mert gyógynövényes, egyáltalán nem szeretnék már olyan samponokat használni amibe SLS van meg még kitudja mi, bár nem tudom mennyire káros de használni biztos nem fog. Nekem egyenletesen ritkul a hajam de főleg a fejtetőn és elől, már használtam sok minent ezt most hosszú lenne leírni mit, olvasd már el légyszi a régebbi hozzászólásaimat.
- Nekem csak egy bajom van most hogy nem tudom megfelelően használom e a szereket, mert ahol vettem a lánynak fogalma nem volt róla hogy mi van, vagy ez tényleg úgy van hogy mindegy milyen típusú hajhullásod van mennyi hajad van ( még) akkor is ugyanúgy kell használni. Illetve hogy mennyit,ezt most a tonikra értem. Mert nekem a lány azt mondta hogy a 60 ml tonik 1 hónapig elég. Ja és hogy 2 négyzetcm-re 1 csepp…hát jó….úgy biztos nem fog kitartani egy hónapig. Na én kiszámoltam h egy alkalommal 9 cseppet kell használni, hogy 15 ml kitartson egy hétig, de mindjárt letelik 1 hét és a 15 ml-es fiola még félig van...már most többet teszek rá egyébként olyan 15 cseppet. És próbálom oda rakni ahol a legritkább.
Jó e ez így???? Mert nem akarom hogy esetleg majd nekem azért ne hasson mert nem használtam elegendő mennyiséget!
Meg tényleg ez a mindennapi hajmosás...én is attól félek hogy csak rosszabb lesz tőle, nem a sampon miatt hanem inkább a víz miatt, az is száríthatja a hajat nagyon. Meg az köztudott hogy hajmosásnál sokkal több haj hullik ki mivel megpuhul a fejbőr ( de lehet nem jó tudom) és ami esetleg elkezdene kinőni az még ugye gyenge de mivel mosom mindennap ezért úgymond nincs ideje megerősödni és kihullik?
Mert tényleg én nagyon bízom ezekben a szerekben, és nagyon jó lenne hogyha hatna, mert már elegem van abból gondolom mint mindenkinek, hogy semmi se használ.
Te hogy látod ezt?
De azért örülök, hogy írtál, mert legalább már van valaki akinek van valami tapasztalata ezekről a szerekről, csak tényleg ne haragudj, hogy ezt írom, de érthető hogy nem mindenki „hisz” ebben, mert sokszor ( és kitudja lehet most is) csak arra megy ki a játék hogy vegyük a szereket, aztán nincs hatás vagy ha van is nem tartós. Hirtelen azt mondja valaki, hogy na ettől ki nő a hajad! Persze hogy megkérdezed miért pont ettől? Mi ebbe a jó, mibe különbözik a többitől? Mert szerintem azért lássuk be, hogy nem a SLS-s samponoktól hullt illetve ritkult meg a hajunk és attól, hogy ebben nincs SLS nem biztos hogy kinő. Bár kitudja…. de például én se tudom, mint ugye kb mindenki hogy mitől ritkul a hajam. Elvileg a stressztől, egy hajgyógyász mondta nekem, akihez már 3 éve járok, nem sok javulással, de pl ő sztem és ebben 100%-ig biztos vagyok, hogy 10 év után se fogja nekem azt mondani, hogy hagyjam abba mert nincs értelme, próbálkozzak mással. És ebben azért igazam van szerintem.
Válaszod előre is köszönöm!
Jaj dehogy megyek el a fodrászatba, csak kiváncsi vagyok, hogy névvel is vállalja-e magát mesterfodrászunk. :)
van egy sanda gyanúm ugyanis ;)
Ettől függetlenül kipróbálom, hátha valóban csodaszer.
Lányok!
Szerintem tökmindegy, hogy milyen összetevők. Én amikor nagyon el voltam keseredve, még a macskaszart is a fejemre tettem volna. Mit bánom én, hogy mitől múlik el, csak elmúljon a hajhullás:-)
Kedves Mesterfodrász!
Köszönjük a sértegető, kioktató és lekezelő válaszod. A világért sem kérem, hogy kiselőadást tarts a piacgazdaság működéséről. Te semmiképp!!! :))
Mellékesen azért kérdeztem, hogy mennyit kapsz a thai hajnövesztő reklámozásáért, mert nagyon erőszakosan nekem estél, hogy merek egy olyan szar terméket mint a hair clinic ajánlani. Hát biza nekem ez vált be eddig a legjobban. Ha tetszik, ha nem.
Nos innentől kezdve nem igazán érdekel a sértegetésed, a segítő szándékot és az empátiát én egyáltalán nem érzem a válaszaidból. Egyetlenegy kérdésem lenne még, hogy csak férfiakon tapasztaltál javulást, vagy nőkön is?
Mint írtam, utolsó mentsvárként kipróbálom az általad annyira preferált termékeket, ha már azoknak a nagy embereknek, akik a szalonodba járnak bejön, akkor hátha nekem is használ ;-)
Még valami. Még egyszer leírom, hogy én 1 kis üveg tonicot használtam el, sampon nélkül. Semmilyen változást nem tapasztaltam. Az eladó hölgy viszont azt mondta, hogy sokaknak már 2 nap után megállt a hajhullása. (!) Esküszöm, hogy ezt mondta, és ezért fogadtam kétséggel ezt az egészet. Nos nekem 1 hónap sem volt elég. De majd most türelmes leszek, és betartom a 4 hónapot, a napi hajmosást és a napi kétszeri tonicozást ....és várom a csodát.... :)
A többieknek pedig beszámolok a tapasztalatokról, akár pozitív akár negatív lesz.
kerkira te most mért akarsz fodrászszalonba menni azért, hogy kipróbáld a chule....-t? sztem ha akarod, próbáld ki otthon,és nugodtan számolj be róla, hidd el, uolyan hiteles lesz akkor is a véleményed, ha nem néz rá egy mesterfodrász.
számomra egyébként 1 db vélemény volt a fodrász bácsié/nénié és kontra ugyanúgy 1 db vélemény volt a tiéd - ami anyagi érdektől egészen biztosan mentes, segítő szándék vezérli, és közvetlen tapasztalaton alapul, ill félig-meddig sajáton.
A fórumozók felnőtt emberek, mindenki el tudja dönteni, hogy kerkira véleményét milyen súllyal veszi figyelembe, támogatja-e ez a döntésében, vagy megingatja, hogy elkezdjen-e használni X-fajta szert. Általában több véleményt olvas el mindenki, nem csak 1 ember tapasztalata alapján dönt. Azért csakis köszönet illeti kerkirát, hogy veszi a fáradságot hogy mindezt megossza velünk, szerintem.
Az remek, hogy ide mesterfodrász is írogat, csak nem értem, miért gondolja, hogy ha a "mi fodrászok" megfogalmazás mögé bújik (kioktató stílusban ráadásul) akkor nagyobb nyomatékot kap a mondandója. Ő csak 1 db fodrász (aki e haj-ból él)
Egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele, de én az évre sem emlékszem, mikor jártam utoljára fodrásznál, mert eljön az a pont, amikor már nincs meg az a hajmennyiség, amennyiért érdemes odamenni... Aki komolyan küszködik a problémával, és régóta "egy helyben topog" (na ezen a megfogalmazáson kibuktam!), annak segítség minden tapasztalat. Köszönet a MESTERfodrásznak is, aki végre eljött közénk hogy megszabadítson az egy helyben toporgástól.
Ha lehántjuk a külsőt, azért az a jó hír, hogy újabb jó pont került a chule.. mellé. Bár, arról is jó lett volna hallani, hogy pontosan milyen emberek esetében segített és mennyi idő alatt. Férfiak v inkább nők voltak-e inkább, stb stb. Persze a legjobb az volna, ha ők maguk mondanák el..
Kül.ben ez is olyan, h csak addig használ, amíg kened (mosod vele a hajad)?
Azt mellesleg nem is tudtam, h ayurvédikus.
Kedves Kerkira és Anonima,Sajnálom, hogy ennyire tévesen látjátok a
helyzetet Kerkira, köszönöm leveled, és hidd el, hogy engem is a segítő
szándék vezet, mert segíteni szeretnék neked, és azoknak, akik a hajvesztés
problémáival küszködnek. Mint ahogy tudod, mi fodrászok mindig szolgálni akarjuk
vendégeinknek, és nagyon sokan közülünk szeretnénk forgalmazni bizonyos szereket,
amelytől a hajuk egészségesebbé és ápoltabbá válik. A jó szándék vezérel minket
minden ajánláskor, de csak akkor tudjuk megtartani vevőkörünket, ha elégedettek a
munkánkkal és szolgáltatásunkkal. Ebbe beletartozik az is, hogy az, amit mi
hajnövesztésre ajánlunk, az tényleg működjön. Eddig a világon, legalábbis ezen a
felén, nem volt olyan termék, amely több, mint 5%-ban eredményes lett volna!
Különben nem lennének többé hajproblémával küszködő, vagy kopasz emberek.Nem
gondolod Kerkira, hogy a fodrászok számára elég nagy rizikó ajánlani valamit? Nem
mindegy, hogy milyen terméket árulsz? Ha hatástalan a termék, akkor elveszted a
vevőd bizalmát, és nem megy vissza hozzád. (Nálam szerencsére ez ritkán fordul elő,
mert belvárosi szalont vezetek, és 10 éve állandó vevőkörrel rendelkezem. Színészek
és üzletemberek járnak hozzám.) Sokféle szert javasoltam már, mint minden
fodrász. Fél éve szakmabeli ajánlotta a chuleevandevi
termékeket, és pár hónap alatt bebizonyosodott, hogy jó termék mellett tettem le a
voksom.Nő a haj, tűnik a korpa, és oldódik a zsíros fejbőr :). A 10 éves negatív
tapasztalat összefoglalásaként bátran le merem írni, hogy a vevőim és magam is
elégedettek vagyunk az ayurvédikus samponok és tonikok hatásával.Kerkira, Azt
kérdezed, hogy mennyit fizetnek azért, hogy olyat ajánlok, ami miatt nő a vendégeim
haja? Semmit nem fizetnek ezért, de én minden alkalommal örülök, ha egy vendégemnek
segíthettem.Ha nagyon tudni akarod, hogy hogyan működik a piacgazdaság, akkor
elmondom, hogy a fodrászok nem csak karitatív célból árulnak valamit, hanem, mint
minden más szakmában, - ha boltba mész vásárolni, ott a boltosnak is, vagy az
autószerelőnek is- viszonteladói árrése van. Ez nem titok, az lenne a badarság, ha
valaki ezt letagadná, mert ez az áruértékesítés alapja. Viszont még egyszer
elmondom, ha nem jó terméket javaslok, akkor oda a renomé.Tehát mi minden
gyártótól azonos feltételeket kaptunk, rajtunk múlik, hogy mi a sok közül kit
választunk.Azt kérdezed, hogy miben különbözik az ayurvédikus szer a minoxidiltől,
és mi alapján működik? Ezt attól kellene megkérdezni, aki a természetet megalkotta,
hogy miért alkotta ilyennek.:) De majd válaszolok komolyabban is, csak nem
mostMég valamit. Kerkira, Te a negatív véleményedet egy kollégádra alapozod, aki 4
hónapig használta ezt a terméket, és le kellett vágassa a haját, mert teljesen
kiszáradt és töredezett a haja a sok hajmosástól. Tudod te, hogy a samponoktól nem
kiszáradni szokott a haj, hanem inkább úgynevezett zsíros lesz, mert a természetes
faggyúréteget nem szedi le a hajról? Ellentétes az SLS-szel? De ha elolvasod a
korábbi hozzászólásaidat, te is ezt mondtad, csak elfelejtetted. Kedves kerkira,
Csodálkozol, hogy megkérdőjelezem, hogy mit írsz, amikor Nikike sem tudta, hogy
kipróbáltad-e őket, vagy sem? Egyébként a thai sampon gyógysampon! A fejbőrre való!
Gyógyításra lett létrehozva. Ezért kell más SLS- mentes bio samponnal váltogatni,
hogy hosszútávon a haj ne zsírosodjon!Mindentől függetlenül kedves Kerkira a
találkozóra sor kerülhet, majd privátban írok neked.Szeretnék neked segíteni,
és fogok is.Üdv
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!