Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Nagyon-nagyon drukkolok Neked, hogy legyen mihamarabb eredménye a mostani kezelésednek. Szerintem nagyon jó úton haladsz, és különben is a szervezet méregtelenítése sohasem árthat, sőt..
Most találtam egy honlapot, egy hajgyógyászat, ott is a méregtelenítés fontosságáról írnak, amely minden gondot megold. Vannak termékeik is, csupa jót írnak róluk, legszívesebben meg is rendelném, de kitartok, hátha megtudják mondani majd, hogy mi a bajom. Ha nem, akkor majd rendelgethetek össze mindent. Egyébként irigylem a pestieket, annyi lehetőség közül választhatnak, ahova mehetnek, nálunk debrecenben meg van ez az egy hajgyógyászat és kész. De legalább ez is van. Belinkelem a honlapot, hátha valakit érdekel.
Sziasztok!
Nekem egyszer egy fiú szólt be, hogy figyelj neked hullik a hajad mert nincs túl sok? Mondom igen...aztán még ő érezte magát kellemtlenül...hihi. De tényleg ez borasztó mindig azt hiszem hogy engem bámulnak.
Én meg mindig a tükör előtt állok és nézem hogy nő e már, hogy kéne elválasztani hogy ne látszódjon annyira hogy ritka.
Egyébként nem mosom mindennap a hajam a thai samponnal, de tonikot teszek rá. Mert ha mindennap mosok annyira tiszta és sokszor fel van töltődve, és nem tudom nem olyan jó vagyis fura vagy nem is tudom tényleg megfogalmazni. De hát ha nem mosom meg akkor is csak beszívódik a tonik sztem. Bár most jön a tél sapka hordás stb, lehet fogom mosni mindennap. De hát nekem az is 1 óráig tart...azért mindennap nagyon sok időt igénybe vesz, de azért csinálom.
Berka szorítok neked nagyon hogy kitarts a diétával meg így az egésszel!!! Szuper csaj vagy hogy ezt mind család mellet tudod csinálni :D! Én még voll-ra nem jutottam el, talán köv hónapba.
Azt szeretném tőled kérdezni, hogy a biorezon nincs olyan hogy csak vizsgálat? és akkor az talán nem kerülne 26 rugóba. Vagy ha esetleg nincs bajom akkor kevesebbet kér?
Babesz! Dettó ugyanígy érzek :-((
Már komolyan fontolgatom a parókavásárlást...
Szia Berka!
Kitartás neked, kívánom legyen eredménye ennek az önmegtartóztatásnak (ami az édességet illeti).
Ha tényleg hatásos a hajra, még tán én is belekezdek újra. De te jársz kezelésre is, ugye, nem csak a bogyókat szeded?
bocs, h megint írok, ennyire nem akarok aktív lenni, de azt hiszem mégis érvényes még az az ár a lookfantastic-on, megnéztem a honlapon. Az emil-ben, amit kaptam, egy korábbi akciós értesítés volt mellékelve, amit meghosszabbítottak, és eredetileg szerdáig volt érvényes, de sztem most nem érvényes a szerda reggel 9órás határidő. A honlapon még a 84 GBP-s ár van, gondolom ha ott módosul, akkor lesz vége a sale-nek.
A brand alatt kiválasztod a kerastase-t és Treat (Condition) címszó. Úgy számolom 25 rugóért itt van. Én nem rendelek, még kivárok, de ez nem rossz ár.
szia kebili, most tartok a 6.hétnél : candida-diéta, lúgosítás, béltisztítás, parazita öldöklés, savasodás elleni harc, biorezo kezelések, homeopátia, stb
Egyelőre tényleg nincs változás, ami a hajhullást illeti, igazad van. De nem is ígérték ilyen "koránra" a változást. A rosacea a képemen viszont szép lassan csökken és.. tűnik el.:o))) a 2. szakasznál tartok, a bélflóra helyreállításánál, és utána következik a felszívódás normalizálódása és az eredmények (hajnövekedés) akkor kezdenek majd megmutatkozni. A diéta 6 hónap.
Többek között miattatok is csinálom, hogy eggyel több tapasztalat legyen. Bár, minden eset más, bla bla bla. Én nem vagyok kitartó típus, de ezt most tök komolyan gondolom, és végigcsinálom.
anonima, ez szörnyű! átérzem. nem is tudom milyen vígasztalót mondjak... próbáld elfelejteni! vmi stratégiát ki kell találni az ilyen(ek)/ilyen helyzetek ellen. Biztos nem gondolt bele az, aki mondta! aki nincs benne, nem tudja ez mekkora tragédia. Azt hiszik, ha sapkát húzol télen, elmúlik. Vagy ha rákensz valamit. Sima ügy. Csak te vagy béna, hogy küszködsz vele. Pedig haja mindenkinek van... Ez alapfelszereltség :o))
Hát... ez kb olyan, mikor 1,5 évig nem lett gyerekünk, hiába próbálkoztunk, és volt pár kedves rokon aki ha meglátott, azonnal rákérdezett, hogy naa? és gyereket nem akartok???
Ha kész válaszod van, az a legjobb,. Vagy, a humor is tud segíteni. Vagy, hogy megelőzöd és te beszélsz róla. ehhez azért nem kis lelkierő kell... Én az a kategória vagyok(voltam), hogy nem mondták, hanem ...nézték. Beszéltek hozzám és nem a szemembe néztek, hanem a fejem tetejére. Meg sem szólaltak, de azt "üzenték" ezzel, hogy jééééé..... hát neked ott ... izé.... nincs is...?!!!
Én annyira nem hiszek benne, csak azt várom, hogy mikroszkóppal nézze meg a burám, és szóljon ha talál valamit. Ha nem, akkor elmegyek vérvizsgálatra, meg ilyenekre, hátha belül vannak a bajok. Nem tudom mi lesz, de nagyon félek, hogy nem fognak tudni segíteni. Próbálok pozitív lenni nagyon, de olyan nehéz, mikor napról-napra egyre kevesebb a hajam, és ahelyett, hogy megállna, csak egyre jobban hullik. Olyan ez mint egy rémálom, sokszor azt várom, hogy mikor ébredek fel belőle.. aztán mikor rájövök, hogy ez a valóság, csak azt kérdezem magamtól, hogy miért pont velem történik ez :(
Egyébként valamelyik este már álmodtam is a hajhullásommal, szinte már teljesen kopasz voltam és azt kérdezgettem, hogy ez normális, mindenkinek ennyi haja van..? Kivagyok nagyon lelkileg, de a külvilág felé próbálom magam tartani. Nem akarok senki agyára menni, és tudom, hogy mindenkinek a saját baja a legnagyobb, nem a másokét akarják hallgatni.
pont lemaradtunk, m szerda reggel 9ig élt az ajánlat, de már elküldöm ha beírtam....
/érdemes gyakran nézegetni ezek szerint/
hello csajok, nem vagyok ügynök :o)) még mielőtt vki kitalálja, de a lookfantastic pont com-ról kaptam 1 hírlevelet, hogy sale van és a kerastase is olcsóbb, de csak ha ma rendelünk, ill. holnap reggel 9 ig. 105 font helyett 84 gbp.
mi nemrég 89.25 gbp-ért rendeltük és össz 28,5 ezrer ft volt a végösszeg. a száll. 3.75 gbp volt ebből. ha érdekel vkit, menjen fel az oldalra.
Már 2 éve abbahagytam a fogamzásgátlót, nem hiszem, hogy most jött volna elő.
Nagyon sajnálom ami Veled történt, én megelőzendő az ilyen helyzeteket sok ismerősömnek beszéltem a hajhullásomról, mert így lelkileg sokkal jobb, mintha ők szembesítenének vele, hogy mennyire kevés a hajam mostanában. Nah meg hátha tudnak valami jó tippet a megszűntetésére.
Anonima0611! Ez szuper! Ó, ha nekem is csak 20-25 szál hullana ki hajmosáskor!!!
Most az a fontos, hogy Te látod az eredményt!
Így újra bizakodhatsz, javul az önbecsülésed.
Az én családomban, amikor megkérdezték hogy vagyok és én előadtam a hajhullásom, akkor azt válaszolták általában, hogy "láttam én, csak nem akartam mondani", na ez sem jobb :-((
Szia Babesz!
Én is nagyon hittem a biorezonanciás állapotfelmérés előtt abban, hogy végre fény derül a hajhullásom okára. Aztán persze semmi konkrét, azaz hogy a vastagbelemben nincs valami rendben,a candida elszaporodhatott -> candida diéta 6 hétig, bogyók, semmi változás, abbahagytam. Ez az én tapasztalatom, bízzunk benne, hogy nálad megmutatkozik egyértelműen a bibi.
De én most borítékolom, hogy a "candida story" nálad is elő lesz adva..;-P
Szia!
Hát az biztos, hogy nem hullik már annyira. 2 hónap alatt elment a hajam egyharmada. Én szedtem egyszerre lökés szerűen 8 féle "kegyszert". Most szedem a HairClinc és a csalános-rozmaringos-levendulás-kamillás hajöblítés/hajáztatás minden hajmosáskor + Varga féle hajcsepp. Én heti 2 x mosok hajat.
A Revalidot, Forcapilt, A vit, E vit, Cink beszedtem egy-egy dobozzal, de hosszútávon nem merek ennyi mindent szedni egyszerre. HirCliniket fogok venni és 3 hónapig folyamatosan szedem. Ha neadj'Isten megint extrém módon megindulna a hajhullásom, visszatérek minden szerre. És persze nyomom követem az írásaitokat.
Ne legyél padlón....majd vissza fog jönni a hajad, neked is csökkent már a hullás mennyisége is intenzitása. Az ismerős is csak biztos megjegyezte. Tudom, hogy szarérzés. Reméljük, hogy rendbe jövünk.
Szia!
Nálad van Valami javulás,írtad a múltkor,hogy igen.Azóta van új fejlemény hajügyileg Nálad?
Én tegnap 6. napra mostam hajat,tök zsíros volt,mégis csak 10 szál hullott ki kb.Hajmosásnál olyan 25.Ez egész jó javulás,örülnék is,ha nem állított volna meg valaki az utcán a múlthéten és nem tette volna azt a megjegyzést,neked is hullik ám a hajad rendesen.
Amúgy írtam nektek,hogy tök optimista vagyok,de most nagyon összetörtem lelkileg,nem tudom ,hogy fogok megint felemelkedni a padlórol.
szép napot mindenkinek és javulást!
A Varga féle hajcseppet én is használom. Régen, pár éve elég volt monotherápiaként, használt nekem is, visszajött a hajam.
Ma már kevés egyedül, úgyhogy szedek hozzá HairCliniket és lökés szerűen több féle "kegyszert" használok.
Én sok mindent kipróbáltam már hajhullásra, nekem a Varga hajcseppek váltak be. Jelenleg antibiotikumot kell szednem egy csigolyagyulladás miatt, már lassan öt hete, szinte csomókban hullt a hajam. A cseppek egy hét alatt helyretettek, már szinte csak pár szál hullik naponta, de az természetes.
Nekem nagyon bevált, csak ajánlani tudom!!!
Bejelentkeztem a hajgyógyászatra, jövőhét keddre, majd a tapasztalataimról írok. Megkérdeztem, hogy nem gond-e, hogy még nem voltam vérvizsgálaton, meg ilyeneken időhiány miatt, de azt mondta nem, mert ha úgy látja, akkor ő úgyis elfog küldeni ilyenekre. Van náluk állapotfelmérés valamilyen bioenergetika és információs rendszerrel, nagyon kiváncsi vagyok hogyan működik az egész.
Két dologtól félek: kiderül hogy valami komoly bajom van; vagy pedig nem fogják tudni megmondani mitől hullik a hajam.
Félek nagyon. De már úgy hullik a hajam, hogy ma sírógörcsöt kaptam, és egész nap csak pityeregtem, és már az is segít, hogy legalább van időpontom és reményem, hogy talán tudnak segíteni.
Sziasztok!
Hallott már valaki a Dr Immun Hajszeszről vagy samponról? itt olvastam róla
Ki kellene próbálni,de elötte véleményeket szeretnék kérni.
Szia Mágus77!
Itt olvasgatom a hozzászólásokat,nos figyelemreméltó amikről beszámolsz a thai cuccokkal kapcs.ban.Őszintén örülök a sikerednek!Én is gondolkodom melyik kezelést kezdjem el a jövő hónapban...még nem döntöttem,pedig SOS lenne.
A néni esete elég meggyőző...
De nekem is van ilyen ismerősöm,őneki betegség miatt hullott ki majdnem az összes haja és rá pár hónapra mind egy szálig újranőtt egyszerű gyógyszertári "Babé"sampon használatával.Az orvosok az ilyen eseteket ismerik,mert még a korházban mondták az ismerősömnek,hogy visszanől a haja.Tehát sok múlik azon milyen oka van a hajhullásnak!A Te eseted meggyőzőbb. Gondolom neked nem valami betegség miatt hullt a hajad
Az én problémámról itt olvashatsz:
Azért jó néha pozitív tapasztalatokkal is találkozni.
Üdv csipogó
Kedves Nikike,
Csak biztatni tudlak, hogy tarts ki! Nekem fokozatosan nő a hajam, de nem olyan gyors ütemben, mint másoknak. 3 hónap után láttam az első változást. Biztos azért, mert a demodexnek el kellett tűnnie.1 hónap után már nem viszketett a fejem. Privátban megadom annak a 80 éves néninek a nevét és a számát, akinek egy hónap alatt nagyon látványosan újranőtt az egész hajzata. Az ismerősök a csodájára járnak. Egyébként a bőrgyógyászaton mondták, hogy ő volt a legfeltűnőbb eset. Kérlek, hogy nagyon tapintatosan hívd fel, segítőkész volt, amikor hívtam, de nagyon nem szeretné, ha kirakatbábu, vagy látványosság válna belőle. Én sem szeretném magam mutogatni, mert nem szeretem, ha a kopaszodó fejemen viccelődnek. Főleg Ti, mert elég éles nyelvetek van. :).De pár hónap múlva én is privátban megmutatom neked. Most még nagyon lassan és fokozatosan nő, de NŐ!!!:) A pihe egyre jobban erősödik. Szia és kitartás!
a mai világban, amikor a logisztika virágzik, a csomagküldő szolgálatok elszaporodtak, a szállítási költség nem tétel. Mindenképpen javaslom, hogy NÉZZETEK UTÁNA!!!!!!! Ha az eredeti ára -külföldön - 5ezer, legfeljebb 8ezerért itt lesz. Fel kell venni velük a kapcsolatot, mert teljesen biztos, hogy Európába is szállítanak, nem közvetlenül Bangkokból küldik majd.
Gondoljatok a 43 ezer kontra 28.5 ezer forintra, amit én (mi) spóroltunk aton, hogy neten rendeltünk. üdv,b
Én már 1,5 hete használom a thai cuccokat, nem akarok elhamarkodottan ítélni de erősödött a hajam, mikor így össze fogom például érzem hogy erősebb mintha vastagabb szálú lenne és jobb a tartása is. Remélem ezután is ilyen szépen haladok vele és nőni is fog. De majd beszámolok róla.
Én is használtam risingot, nem volt rossz, mert az is sokat erősítette a hajam, korpa teljesen elmúlt, nőttek is új hajszálak, de nem annyi amennyi kéne, inkább úgy mondanám hogy csak lelassította a ritkulási folyamatot. Meg abban azért elég sok adalék anyag van, mesterséges anyagok, és én mostanában próbálom ezeket elkerülni, legalább ahol tudom. De ki tudja neked lehet jó lesz. És a kúrát mindenképpen csinálni kell úgy ahogy mondják mert másképp nem hatásos.
A rising kezelésnél nekem hetente kétszer kellett kezelni, és így kicsit több mint 2 óráig tartott a hajmosás, szárítással együtt természetesen. Elég kemény az is.
De hajgyógyászhoz mindenképp menj el, hátha mond valami konkrétat. Sok sikert!
A gond csak az,hogy keveseknek van türelme úgy végigcsinálni a kúrát,ahogy előírják vagy ajánlják.Nekem még mindig az itt említettek közül a legszimpatikusabb az O'Rising termékei.
De írtak már jókat a Haarley Bel-Cap-ról is.Majd figyelgetem a beírásokat.Legkésőbb jövő hónapba el kell döntenem melyik kúrát kezdem el,mert nem várhatok tovább.
szia Szamcs!
Lehet,h.erre gondolsz?
A helyzet,hogy nekem is felkeltette az érdeklődésemet ez a thai cucc,de valamiért tartózkodom tőle.Az zavar,hogy komoly diagnózis felállítása nélkül,hogy lehet minden tipusu hajproblémát (kopaszodást)kezelni?Nekem ezek a "mindenre jó"szerek valahogy nem jönnek be.Valahol itt olvastam,hogy volt aki elment és nemcsak,hogy meg sem nézték mi lehet a hajhullás oka,de nem is voltak elég tájékozottak a szer használatával kapcs.ban
Mert ugye mindenkinek más a probléma oka.Pl egy faggyútúltengéses fejbőrre hiába adnak gyulladásra esetleg vitaminhiányra "elixírt"
Még mindig azok a legmegbízhatóbbak számomra amelyeket hajgyógyász ajánl,teljes kivizsgálás után az adott problémára
Egy külföldi oldalon én is megtaláltam a thai szereket www.herbforhair.com. És tényleg a 5000 ft körül van a tonik, itthon meg 19000...csak nem tudom mennyibe kerülne ha Bankok-ból ide szállítanák....kb lehet ugyanott lennék.
Ja és nem chuleeve...akármi néven kell keresni mert ez csak a magyarok adták neki szerintem, pl a tonik neve: Revita/Jiva. Meg le vannak írva hogy melyik gyógynövény milyen vitamint, ásv anyagot tartalmaz.
Még majd jobban utána nézek.
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!