Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Még nem kezdtem el semmilyen szert használni.Úgy döntöttem előtte megfogadom egy ismerősöm jó tanácsát és teljes egészében kivizsgáltatom magam,hogy ki tudjak zárni bizonyos tényezőket.Tudom,ez elég sok pénzemben lesz és hát most egy kicsit szűkösen állunk,de addig sem tétlenkedem:teljes életmódváltást mellett döntöttem.
Pl:letettem a cigit már több mint egy hónapja,kicsit odafigyelek a napi étrendemre,sok zöldséget és gyümölcsöt eszem és időnként méregtelenítek. Ez nem kerül sokba.
Na meg vettem egy lecitin kapszulát,valaki itt ajánlotta nekem.-Sejtépítő,sejtmegújító hatása eléggé ismert.
Na meg nézegetem szorgalmasan a fórumokat,hogy kivel mi újság van! :)
Neked pedig őszintén kívánom hogy használjon az O'rising.Nekem is szimpatikus!
Még lehet hogy én is ott lukadok ki!:)
Ami a lucernát és a céklát illeti szerintem nagyon jó választás.A legfontosabb hatóanyagok összetevői.
Amit az a doki állít az hülyeség!!!Mivel magyarázza azt a tényt,hogy 3-4 év után nőtt vissza újra az ismerősöm haja akiről itt a fórumban is beszámoltam.Meg az összes többit akinek hasonlóan újból elkezdett nőni a hajuk.Még itt a fórumon is olvashatsz róluk!
Jó reggelt Lányok!
Megint alvás zavaraim vannak, negyed 4 óta fenn vagyok, legalább megfőzök...
Nekem egyáltalán nem viszket, hanem...olyan bizsergős, rossz érzés, ha hozzányúlok és mondjuk megemelem akkor olyan "fáj" vagy nemtom, hogy leírni, de hát akkor ti is ismeritek az érzést:-)
Sziasztok!
Akkor csak nem vagyok hülye, mert én is érzek ilyen bizsergés szerű valamit a fejbőrömön, elég sokszor, mintha viszketne, de nem nagyon csak egy picit. Most ez mi lenne??? Azért mert nő a hajam vagy valami gáz van?
Szia! Az én Diane35 szedésemet nem kontrolálta doki, azt sem mondta, hogy meddig lehet szedni. Abbahagytam, mert babát terveztünk, de meg sem fordult a fejemben, hogy majd a hajhullás lesz a mellékhatása. Nem nagyon voltam én képben ebben a "méreggel" kapcsolatban, most már látom :-(
Azóta beszedtem 3 havi Belarát majd 3 havi Diane35-t, amiről már írtam is, de semmi változás.
A doki azt mondta, amikor a Belarát felírta, hogy már 1 hónap után látszania kell majd a változásnak...
Szia:)
Én néha bizsergő érzést érzek a fejbőrömben, mikor pszihésen nem vagyok jól hajügyileg.Fájni nem szokott, illetve mikor az Alpicort szeszt használtam nagyon égett a fejbőröm egy idő után.Ezért is hagytam abba többek között.
Berka írta egyszer,hogy mikor felkeni azt a drága cuccot ,amit a neten rendel,(nem jut eszembe a neve) utána szokott bizseregni a fejbőre a haj növekedésétől.
Dúsúlni nem nagyon dúsulok:((
Szia Demediná! Én is szoktam hasonlókat érezni. Ugyanígy tudnám leírni, mint te, a hajtőnél kellemetlen érzés, szinte fájó, ami arra késztet, hogy megvakarjam a fejbőröm. És viszketni is szokott, pedig nem korpás. Én a heti 2 mosáson kívül már semmivel nem kezelem a hajam, belefáradtam :-(, szóval szerintem nem az agyon....tatástól van ;-))))
Jaj, csajok! A hajam az szüntelenül hullik, ritkul. Nagyon gyűlölöm. Ha hormonális okai vannak, mint nálam nagy valószínűséggel (Diane35 abbahagyása után kezdődött), nem kellene egyszer befejeződnie??????!!!!! Már több, mint két és fél éve szenvedek, öregedtem 10 évet a lelkiek miatt.
A Hairclinicet elkezdtem, de még nagyon az elején vagyok.
Sziasztok Lányok!
Mindenki jól van? Hogy állunk hajdúsulás ügyileg?
Nekem néha olyan érzésem van (de ne nevessetek ki), hogy ....mintha a hajtőnél "fájna" a hajam... és olyan rossz is hozzá érni.
Van valakinek efféle tapasztalata?
Lehet, hogy már agyon basztatom a hajam??!!:-)
Szia,
Minden lehetőséget meg kell ragadni.Igen jó az A vitamin is,de egy idő után azzal is le kell állni.
Ami neked van,márha tényleg az és nem csak talágatott az orvosod,akkor azt csak hormonális fogamzásgátlóval lehet az orvostudomány mai álláspontja szerint:( tartani.Diane,Cypromix,Balera,Minerva
,Alpicort F és neocapil hajszesz
De terméstes gyógymós rá még a bioköles,fitoösztrogének ilyen a szója leticin,jódozott só
Én most Hair clinicet használok,fél szem Elevittel,ezen kívűl diane fogamzásgátló
Sziasztok.
nekem már lassan 2 éve hullik és androgén alopeciát állapitott meg a doki, mindenfélét kipróbáltam de semmi sem segített.minden leletem jó lett :(
eddig elég erős fogamzásgátlót szedtem évekig,most azt is abbahagytam. irattam fel A vitamint szedek vasat és B vitamin komplexet.várom az eredményt,mert jövő nyáron lesz a lagzim és rémálmom hogy kopasz menyasszony leszek :::(:(:(
Androgén alopeciát mivel kezelik? az A vitamin az jó rá?
Na végre valami jó hír mára! A szakdolgozatommal bénázom és tök rossz volt a hangulatom egész nap...mostanáig...
Bárcsak azt is meg lehetne mondani, hogy a Diane volt a hullás megállásának az oka, illetve hogy van-e esély visszadúsulásra? Az én dokim szerint nincsen, mert 3 hónap után nem nő ki a haj többé.
Selénium 9ch-át anno nekem is felírta egy bőrgyógyász és meg is vettem az édes kis cukorkákat, mindig szétszortam a szobámba mert bénáztam a kinyitásával..használtam is egy darabon, de akkoriban semmit nem csináltam végig. Remélem Nálad hatni fog! Jövőhéten nekem is eldől szedem-e majd a Belara-t, majd írok nálam mit vált ki...Na és az a hajcucc hát arról életemben nem hallottam, lehet h Te vagy a második aki kipróbálja e földön?:-) Majd mesélj mit tapasztalsz, bízom benne h hatni fog! Örülök,h van egy kis javulás Nálad ez erőt ad nekünk...:-) szép estét!
Sziasztok!
Mo voltam a bőrdokinál.Megállapította,hogy nem hullik,és hogy két oldalt a halántékomnál van némi növekedés,viszont középen még elég ritka,ezt eddig Én is tudtam:)
A diane abbahagyása újrahullást redeményezhet ezért levezető fogamzásgátló szükséges am a yadine,de úgy vagyok vele,hogy ha már eddig kínlódtam vele megvárom az 1 évet és utána térek át a yadinere.
Felírt még egy homeopátiás golyókat amik hajhullásra és pattanásokra használ ez a neve:
Selénium 9 ch
ebből 2x5-töt kell szedni és egy új hajszeszt,aminek az a lényege,hogy mesterségesen begyullasztja a fejbőrt,és így idézi elő a haj újranövekedését.
ez annyira új,hogy még eddig csak 1 betegén alkalmazta,de azon már mindet kipróbált és ettől már kezd visszanőni a haja.Nem hormonális szer.sajnos nem tudom kiolvasni az írását de valami ilyen a neve:
Difleranali
Röviden ennyi.
Mindenkinek javulás:))
ui: bocsi a hibákért nagyon rohanok
Sziasztok!
Babesz mi újság veled? Milyen a rizs kúra? Már lelelt az egy hét ugye? Van valami új tapasztalat a or-goldal kapcsolatban.
Én szorgalmasan használom a thai cuccokat, bár most pár nap kimaradt mert nem voltam itthon, nem használtam mindennap. Egyenlőre annyi van hogy jobb tartása van a hajamnak tőle, sokkal erősebb. De viszont kb 1 hete elől száraz a fejbőröm, mintha hámlana. Nem baj még nem adom fel remélem jobb lesz, de ha nem akkor nem tudom mihez kezdek.
Kitartást és dúsulást mindenkinek :D!
Teljesen jókat és nagyon sok pozitivat hallottam az algáról...hát kiváncsian várom a tapasztalataidat.
Drukkolok neked és sok sikert:-)
Akit érdekel ez a chlorella, itt megtalálja, le is írnak mindent róla, de itt drágább, 4900ft.
A hajam jó puha lett tőle, és egy kóc sincs benne, így legalább fésülködnöm nem kell. Ez is valami :)
Egyébként azt elfelejtettem írni, hogy tablettát is kaptam, bár ezt nem volt kötelező megvenni. Az a neve, hogy Chlorella pyrenoidosa. Ez egy édesvízi alga, tartalmazza a teljes b-vitamin sort, és tele van ásványi anyagokkal (vas, réz), aminosavakkal, rostanyagokkal. 4ezer Ft-ba került, 200 tablettát tartalmaz, és reggel-este be kell venni belőle 2-őt. Azt írják a papíron, hogy tisztítja az emésztőrendszert, támogatja a szervezet természetes ellenálló képességét, megtisztítja a testet a mérgektől, fokozza a sejtosztódást, csökkenti a koleszterint, tisztítja vért, lassítja a szervezet öregedési folyamatát (ez szupi, lehet hogy nem lesz hajam, de 60 évesen is csak 30nak fogok kinézni :D), javítja a bőr minőségét... stb. Nem is tudom mire nem jó. Csak sok vizet kell hozzá inni, amit én nem szoktam, így most kényszerítenem kell magamat, hogy legalább óránként megigyak 3 dl vizet.
Szia:)
Én használtam,nekem eléggé gubancolta a hajamat,nem volt valami szép utána, és a hullás sem csökkent,de a férjemnek az időszakos hajhullásra nagyon jó volt.Mondjuk neki több billió szál haja van:))
Alpecines samponról van esetleg valakinek tapasztalata?
Lányok!!
Revalid sampont használt valaki?? Tapasztalat??
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!