Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mi hatásos a hajhullás ellen? fórum

Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)

1624. csipogó (válaszként erre: 1623. - Bambusz58)
2009. nov. 4. 21:12

Úhhh...Sejthettem volna,hogy férfi vagy!

Mi nők többet meditálunk dolgokon és mint ilyen hiszek abban,hogy csak úgy sikerülhet valami,ha tényleg elhisszük hogy sikerül!És ez nagyon fontos.

Lehet,hogy azok a "csodaszerek" nem sokat érnek,mégis van akinek már segítettek és pozitív tapasztalata van róluk.

Innen kiindulva mindenki más!

Üdv neked is!

1623. Bambusz58 (válaszként erre: 1617. - Csipogó)
2009. nov. 4. 10:07

Kedves csipogó!

Hát igen - aza baj ezekkel a szerekkel, hogy piramisjátékot csinálnak belőle és akik ezt csinálják ott nincs valós szakértelem, csak kereskedői. Jó reklámmal az elkeseredett embereknek mindent el lehet adni és mivel piramis szerű az egész, az árát is jól megdobja.

Akkor jön az elkeseredett ember és megvesz ezt is, azt is, tehát kísérleti nyúl lesz.

A különféle gyógyszer, gyógynövény keverékeknek - és itt a keverék a kulcsszó - pedig klinikai előtapasztalatok nélkül kiszámíthatatlan a hatásuk.

A gyógynövényeket pl. ugyanúgy túl lehet adagolni, mint a gyógyszereket!

A kereskedők piramisban szereplők, pedig a legritkább esetben képzett szakemberek.

Amint már előzőleg írtam is: egyes kezelések ismeretlen szerekkel akár félre is vihetnek egy diagnózist.

A klinikai vizsgálatok nagyon drágák , de aza cég aki köllt erre az nálam megbízhatóbbnak számít, mint egy síma kereskedőkből álló csapat.

Üdv, mindenkinek kitartást én is kitartok.

Bambusz

1622. Bambusz58 (válaszként erre: 1620. - Kerkira)
2009. nov. 4. 09:56

Kedve Kerkira és a többiek!

Sajno tényleg van esély arra, hogy nem nő vissza, de azért szerintem nemreménytelen. Ez a dolog véleményem szerint nagyon egyénfüggő.

De nagyon fontos ehhez a belső karbantartás.

Én tényleg a férfi hajhullásról beszélek és igaza van annak is aki aki különbséget tesz a nők és férfiak között.

Nyilván a nők hormonálisan is mások.

A HEPABENE-t meg próbáld ki tényleg egy két hónapnál több nem kell kúraszerűen. Az biztos hogy ártani nem árt.

A sejteket meg fel kell tölteni energiával! - mert csak akkor tud kifejlődni egészséges erős sejtfal, ami a sejt elsődleges vonala.

Legjobb tudomásom szerint a fő energiaellátó szer a cukor. Az agysejteknek is ez a fő "tápláléka" és a DNS lánc is egy cukorvázra épül, erre kapcsolódnak a bázispárok.

És nem másod sorban a sejtek Oxigénnel való ellátása.

Nekem azzal kezdték, hogy az ujjamra csiptettek egy csipeszt, ami megmérte a szaturációt (a vér oxigén telítettségi szintje).

Nekem 97 volt ami olyan jónak mondható. Azt tudom, hogy műtéteknél a 95%-nál már riaszt a műszer, szóval elég kicsi a határsáv a telítettségnél.

Nem tudom mekkora átverés az Oxigénes víz, de esetleg segíthet.

Üdv: Bambusz

1621. 5e48d37001 (válaszként erre: 1620. - Kerkira)
2009. nov. 4. 09:41

Szia:)

Én nem akartom elkiabálni,de nekem kezd visszanőni közel egy év ritkulás után,elől egyre több a pici haj.Nem baba haj,vagy szőr,rendes hajacskák,és a fejtetőn is van.Én nem kenem semmivel,csak a belülről erősítem magam.

Én is kifogom próbálni azt amit Ivcsu szed ,mert nagyon meggyőző veszteni már nem vesztek semmit.

Én is egyetértek Bambusszal belülről kell keresni a bajokat,viszont Ő férfi sajnos a férfiak hajhullását tényleg nem nagyon hozza helyre semmi,de mi nők vagyunk.Nem ugyanaz a kettő,nem lehet egy kalap alávenni a két nem hajhullását 100%-osan.

1620. kerkira
2009. nov. 4. 09:35

Sziasztok Lányok!

Teljesen egyetértek a Bambusz által leírtakkal. Szedhetünk, kenhetünk bármit a hajhullásra, ez egy örök rejtély marad, hogy egyes nők miért kopaszodnak mostanában.

Én most elkezdtem szedni a lucerna kapszulát, szinte fillérekbe kerül a sok csodaszerhez képest. (rossmannban 1700 ft, 150 darab, 75 napra elég) Állítólag van lucerna-cékla verzió is, az még hatásosabb.

Illetve beszerzem a Bambusz által javasolt "májkarbantartót".

Nem akarok senkit elkeseríteni, de úgy tűnik ami egyszer kihullott az már soha többet nem nő vissza :(((

Nekem mostmár fél éve nem hullik, de egyáltalán nem akar dúsúlni. :(( A fejem tetején annyira kopasz vagyok :(

1619. csipogó (válaszként erre: 1600. - Bambusz58)
2009. nov. 4. 08:29

Bambusznak pedig üzenem,hogy amíg van remény,csak addig van LEHETŐSÉG!

Én nem hiszek abban,hogy egy folyamatot nem lehet visszafordítani!

Egyetértek azzal,hogy valamiképp a szervezet játssza a főszerepet,és a problémák oka belülről kezdődik,de vannak gyógymódok erre is,ha megtalálják,és ki tudják kezelni.A genetikával persze más a helyzet,de pl.nekem sem volt tudomásom szerint egy ősöm sem akinek ilyen kevés haja lett volna ebben a korban.

Egy hajhullásnak több oka is lehet,és vannak köztük gyógyíthatóak.

Még az úgynevezett "csodaszerek"is segíthetnek,ha a megfelelő problémára használják;mert például egy zsíros,vagy erősen korpás fejbőrt,netán egy sebhoreás bőrre hatásosabb lehet a külső,vagy felszíni kezelés,ha megfelelőt alkalmazzák.

És van erre pozitív példa!

Mi itt mind abban reménykedünk,talán még egy kicsit Te is,bármennyire is széleskörű az ismereted a témában,- hogy megtaláljuk a problémánkra a gyógymódot.

Persze minden fajta ismeret jól jön akinek van tapasztalata!

Neked is a legjobbakat!

1618. csipogó
2009. nov. 4. 08:17

Na ezt aztán jól megírtam :))

...csak akkor próbálkozom a csodaszerekkel!

1617. csipogó
2009. nov. 4. 07:41

Szia annika!Ide válaszolok,ha esetleg mást is érdekel.

A bőrgyógyász szerintem is hitelesebb lehet,mivel ő nem próbál mindenáron eladni valamit ami neki is üzlet.Sajnos a hajgyógyászok kivétel nélkül valami csodaszerrel állnak elő,melyről a legjobbakat állítják.Van egy fodrász ismerősöm,őt is be akarták vonni ebbe a "piramisjátékba"de ő nem ment bele.

Ezzel nem azt szeretném mondani,hogy nem használnak,csak itt az üzlet is nagy szerepet játszik!

Egy bőrgyógyász segített egy 24 éves lánynak is akit mostmár személyesen ismerek.

Lásd:

[link]

a 1451-es beszámolóm.

Remélem Te is sikerrel jársz!Jómagam is odakészülök csak sajnos nem kevés idő,na meg pénz,hogy ezt végigjárjam.Ha majd minden belső okot kizárhatok,csak akkor próbálkozom.Írod,hogy végigjártál mindent.Én még nem vagyok ezekben jártas,de azt gondolom a bőrgyógyász a fejbőrödre tud valamit ajánlani.

Sok sikert!

1616. Bambusz58 (válaszként erre: 1615. - Bambusz58)
2009. nov. 3. 23:03

Bocsánat, egy nagyon fontos dolgot elfelejtettem említeni ezidáig.

Az amerikai prof. mondta: a haj a szervezet egy indikátora, mivel minden bekerül a hajhagymába, ami a szervezetbe. Amikor megindul a hajhullás, nem biztos, hogy egyből génhiba van mögötte.

A szervezet jelzi, védekezik a belsőből kiinduló bajok, mérgek ellen és igyekszik akár hajhullással is megszabadulni az összegyült bajtól. Egyszerűen kilöki magából.

Olyasmi ez mint a láz. A szervezet lereagálja a behatolót és hogy elpusztítsa, megemeli a testhőmérsékletet.

Ráadásul a hajhullás ellen szedett a fejre kent szerek akár hamis diagnózishoz, analitikához vezethet ami tovább nehezíti az alapbaj korrekt behatárolását.

Legfőbb ehhez kapcsolódó szerv a máj.

Arra kell nagyon ügyelni.

Amit én használok a máj karbantartására, az a világon a legjobb szer (képes megvédeni a gyilkos galócától !! nem vicc) és természetes!

A máriatövis őrölt magja, orvodi füstikével.

Ez itthon HEPABENE néven van forgalomban patikában vény nélkül, olcsón. A hatásai csodálatosak utána érdemes nézni a neten.

Estleg segíthet valakinek:

Üdv: Bambusz

1615. Bambusz58 (válaszként erre: 1613. - Nikike26)
2009. nov. 3. 22:42

Kedves Nikike!

Nem tudom ugyanarról a termékről beszélünk-e? - de ez itt nem a reklám helye. Ez egy Thaiföldi valami.

Egyébként olvastam sok ésszerű hozzászólásodat, látom te is foglalkozol a dologgal.

Hozzá kell tennem, hogy apám ugyan már nem aktív, de orvos.

Én hallgatok az ő véleményére, illetve az amerikai professzor tanácsára és nem használok kívülről semmit, mert meggyőződésem, hogy az kidobott pénz.

Genetikai vizsgálatot az USA-ban csináltattam.

Azokkal is egyetértek, akik a külső pl. szennyezett levegőt említik. Biztos, hogy van benne valami. Kéndioxidtól kezdve minden.

Bár hajlamosak vagyunk elfelejteni a nyáron is rekordokat döntő UV sugárzást, aminek már régóta bizonyították a DNS roncsoló hatását.

A samponokról annyit mondott Bécsben az orvosom, hogy valóban vannak benne un. káros anyagok, de azok annyira hígított formában vannak jelen és ahhoz képest egy hajmosás rövidebb ideig tart, mint, hogy ezek roncsoló módon felszívódjanak, hogy igazából nem túl sok jelentősége van.

Természetesen nem ellenkezek a vegyszermentes samponoktól, de biztos vagyok benne, hogy nem ez a főbűnös.

A másik:

Természetesen nézegettem a neten a természetes dolgokat és azt tapasztaltam, hogy mindegyiknek - mert ugye kismillió van - csak OÉTI engedélye van.

Tehát nincs mögöttük hosszas, sok emberen elvégzett klinikai teszt!!

Márpedig az volna a mérvadó, mert ha bárki utánanéz, akkor rájön, hogy síma OÉTI engedélyt kapni nagyon egyszerű dolog.

Semmi vizsgálat nem kell hozzá, csak akkor utasítják el, ha valamely hatóanyaga tiltólistán van. Viszont a hatóanyagokat elég csak leírni, nincs kémiai analízis semmi.

Ráadásul egyre több jó hangzású szer kerül így forgalomba, természetesen mind távolkeleti, mert az jó egzotikus.

Ennek ellenére egyáltalán nem biztos, hogy az egzotikus növényekből öszeállított keverék neked, vagy bárkinek egyforma hatással bírna, esetleg allergiát vagy mást okozhat.

Nem szeretem a TV-ben agyonreklámozott dolgokat, de annyival jobbak, hogy azok mögött hatalmas cégek állnak és ők bizony nem csak OÉTI, hanem OGYI - klinikai teszteket is csinálnak.

Az átlag kereskedő "csodaszert áruló kis cégeknél" szinte biztos vagyok benne, hogy még orvos sincs. Kereskedők és ennyi.

Sok sikert!

Bambusz

1614. Nikike26
2009. nov. 3. 18:22
Még egy dolgot elfelejtettem. A sóról már én is sokat hallottam. Találtam az interneten egy oldalt, hunza.hu, ahol kristálysót lehet venni, használni lehet kívülről belülről. Mi a véleményed ( Bambusz ) erről, hatásos lehet ennek az alkalmazása?
1613. Nikike26 (válaszként erre: 1600. - Bambusz58)
2009. nov. 3. 17:58

Sziasztok!

Bambusz, én teljesen egyetértek veled, minden baj belülről fakad. Ezért is mostanában megpróbálok minél kevesebb mérget bevinni a szervezetembe, csak sajnos egy nagyon nehéz. Bár én még szerencsének mondhatom magam, mert falusi vagyok és sok mindent termesztünk magunknak, zöldséget, gyümölcsöt, húst, de ezen kívül rengeteg mindent kell vásárolni a nagyobb boltokban.

De kívülről is igyekszem olyan tusfürdőt, sampont haszálni amiben nincs káros, kémai anyag.

Ezért is válaszotottam azt a terméket amit sztem te is említettél. Valóban zsírosít egy kicsit a sampon, de szerintem ez közel sem tartalmaz annyi káros anyagot mint amit a boltokban megveszel. Bár nem vizsgáltam meg a sampont nem tudom én akármilyen műszerrel mert nem értek hozzá, ezt az alapján mondom ami rá van írva a dobozra.

Pl nekem ( 1 hónapja használom) soha egyetlen sampontól sem volt ilyen jó tartású a hajam és erősödött is. És azt ajánlották hogy egy másik bio samponnal váltogassuk mert igen zsírosít.

Sztem azért nem mindegy, hogy kívülről mit használunk mert a fejbőrőn meg az egész testünkön keresztül is sok minden beszívodik, és a véráramba kerül. De ez csak az én véleményem.

Azt szeretném tőled kérdezni, hogy pesten hol csinálnak ilyen génvizsgálatot, vagy csinálnak e egyáltalán?

És akkor te kívülről nem is használsz semmi a hajadra?

Válaszod köszönöm. Niki

1612. rovely
2009. nov. 3. 17:49
No még annyit, hogy ma voltam bőrgyógyászaton megnézetni az eredményeimet (labor, vizelet) és a vizeletemben megint jelentősek az eltérések fehérvérsejt, laphámsejt, és baktériummal zsúfolt. Évente egyszer fel szoktam fázni, most panaszmentes voltam és tessék lássék...a véremben meg megint magas a lymphocita százalék. A bőrgyógyász a jövőhéten vizelet, s nőgyógyászati tenyésztést csinál. Megemlítette, hogy ez is nagyban közrejátszhatnak a hajhullásomba. Ezért fontos, hogy lehetőleg mindenki nézessen végig mindent, én is tünetmentes voltam!
1611. rovely
2009. nov. 3. 17:45
Genetikai vizsgálaton én is részt vettem, itthon is meg külföldön is. A vizsgálat során egy olyan panelt vizsgáltak, amely mutációt okozhat (aminek a lehetősége meglehetősen kicsi, mondván a sok tényező közül, jelenleg csak ezt ismerik). Az eredményem negatív lett, holott a családomban női vonalon előfordult a hajhullás bizonyos kor után tehát fennáll az esélye h én is örököltem. Ezek után több magyar orvost is felkerestem az eredményeimmel, s mindenki megerősített abban, hogy a genetikai hajhullás nem génhibára utal, hanem egy tulajdonság, amit örököltem, egyáltalán nem számítok géndeffektesnek. Tehát az gondolom, felesleges volt a vizsgálat elvégzése, amellett h meg sem tudnák mondani, mi az a folyamat amit elindít egy ilyen genetikai mutáció. Azzal egyetértek, hogy belülről kell keresni az okot, csak az ember eleve sok minden félrevezetheti a keresgélés során. Mellesleg amíg én is külföldön voltam egy déli országban a hajam a lehető legjobb volt, én sem jöttem még rá mi lehetett a különbség...
1610. babesz81
2009. nov. 3. 16:34
Elkezdtem a héten a barna rizs-kúrát. A tegnapi volt a 0. nap, húson kívül még bármit ehettem, mától viszont péntekig csak barna rizst. Már most utálom.. reggel még örömmel ettem, de most délután már alig tudtam rávenni magam, hogy egyek valamennyit belőle.. éhes is vagyok rendesen. Remélem igaza van a hajdokinak, és tényleg kiméregtelenítem így a szervezetem, mert nem nagy öröm csak ezt enni. Nem is a hús hiányzik igazán, nekem már az is elég lenne, ha csak egy kis majonézt rátehetnék, lenne egy kis íze. Mindegy, túlélhető. Lehet, hogy közvetlenül hatással nem lesz a hajamra, de az biztos jót fog tenni, hogy megszabadítom a szervezetem a mérgektől.
1609. 2a446eeaf0 (válaszként erre: 1608. - 2a446eeaf0)
2009. nov. 3. 15:18
Hát nem tudom!!!!
2009. nov. 3. 15:17
Szerintem a levegőbe is lehet valami mert,én bevallom tanyasi lány voltam és teljesen egészséges.Aztán városi középiskolába jártam és ott kezdődött minden.Először allergiás lettem,majd rá 1-2 évre a hajhullás kezdődött.Hát ne tom!!!
1607. sárgakörte (válaszként erre: 1604. - Bambusz58)
2009. nov. 3. 15:11

Köszi Bambusz!

Ezt én is tapasztaltam bár én "csak" Görögországban voltam. Ilyenkor nincs stressz, fáradtság...és máris sokkal fittebb az ember, ami mint külsőleg és belsőleg is megmutatkozik. Sok sikert neked is!

1606. 2a446eeaf0 (válaszként erre: 1604. - Bambusz58)
2009. nov. 3. 15:09
Én is szívesen eltöltenék pár hetet Tunéziába,vagy bárhol ahol gyógyulhatnák,csak hát nincs rá keret,és szerintem ezzel sokan így vagyunk sajna.A többivel egyetértek,azzal is,hogy génhibás vagyok.:)
1605. Bambusz58 (válaszként erre: 1603. - Ice kuszi)
2009. nov. 3. 15:02

Kedves Ice Kuszi!

Igen a megoldás nem egyszerű, de nem is kivitelezhetetlen.

Én egyszerűen nagyon odafigyelek mit hol veszek és kialakítottam BP.- hez közeli vidéki beszerzési forrást is. Van is hatása.

Tudom ez nem problémamentes megoldás, de jobbat nem tudok.

Üdv. Bambusz

1604. Bambusz58 (válaszként erre: 1602. - Sárgakörte)
2009. nov. 3. 14:59

Kedves Sárgakörte!

Nagyon együtt érzek veled!

Teljesen igazad van! Minden ide érkező déligyümölcs kezelve van, érésgyorsító stb. Ráadásul sokszor sugárkezelik is.

Hidd el én amint írtam vagy másfél évig kutattam a problémám okát és már elég sokat tudok ezekről, hála komoly professzoroknak.

A táplálkozással kapcsolatban azért szerintem nincs akkora gond.

Nem tudom, hogy merre laksz, de szerintem vidéken lehet kapni őstermelőktől származó gyümölcsöket, na nem narancsot.

A hajhullást le lehet lassítani, akár megállítani is, de a nagy koponyák szerint nem a fejre-hajra kent szerekkel.

A belső energia bevitel, vitaminok főleg az antioxidánsok bevitele a lényeg.

Én tartózkodom pl. a nagy bevásárlóközpontokból származó műanyagoktól, még a hús, pláne a pácolt , füstölt dolgok a legrosszabbak.

Nekem van egy ismeősőm, aki ugyan nem kimondottan hajproblémával küzdött, de a bőrproblémáját szemvillanás alatt oldotta meg az, hogy 3 hetet töltött Tunéziában. És ez nem vicc.

Az ott frissen szedett gyümölcs és csak azt evett tartalmazza az összes olyan enzimet, ami mind kivesz belőle, mire ide kerül.

És a tengeri só, sós víz. Nem tudom ez általános gyógymód, de a vérképe is beállt.

Sok sikert neked a küzdelemben!

Bambusz

1603. ice kuszi (válaszként erre: 1600. - Bambusz58)
2009. nov. 3. 14:52
Ebben biztos, hogy sok igazság van, csak azt is mondja már meg valaki, hogy hogy oldjam meg, hogy ne vigyek mérget a szervezetembe, mikor az mindenhol ott van, a levegőben ugyanúgy, mint a kajában???
2009. nov. 3. 14:40

Igen, erre a dologra már én is gondoltam, hogy génhibás vagyok, de ezt egy fiatal nő képtelen elfogadni. Próbálok egészségesen élni, de ezt a mai világban szinte lehetetlen.

Itt a tél, narancs, mandarin és egyéb déli gyümölcsök szezonja. Csak ott van a bibi, hogy ezeket lekezelik valami penészesedésgátlóval, hogy mire ideérnek még pár napig pulton lehessen tartani őket. Így ha eszel egy narancsot a vitaminon kívül méreganyagot is juttatsz a szervezetedbe. Sajnos ezt nem lehet kivédeni.

Így alakult ki az allergia is.

2009. nov. 3. 14:01

Sziasztok!

Nekem még mindig nagyon hullik a hajam. Elkezdtem méregteleníteni, (colonix) de nagyon fájt reggelente a gyomrom, így két hét után abbahagytam. Most Dm saját márkás hajvitaminját szedem és szója-lecitint. Hatásuk eddig nulla.

Bioboltban ajánlották a korall kálciumot, hogy próbáljam ki mert ennek nagyon jó a felszívódása és lúgosít is. Csak az ára... De mindegy kipróbálom, hiszen olcsóbb mint a paróka.

1600. Bambusz58
2009. nov. 3. 14:00

Nem vagyok igazán fórumozó típus, de mivel nekem is komoly hajhullási gondjaim vannak és nagyon-nagyon komoly helyeken néztek már utána a dolognak, ezért megosztanék veletek néhány információt.

Visszaolvastam több száz bejegyzést és úgy érzem sokszor nagyon nagy a naivitás.

Én egy befektetési cégnél dolgozom és Bécsben , illetve Los Angelesben is van érdekeltségünk, anyacégünk.

Bécsben van egy nagyon-nagyon komoly belgyógyász, Los Angelesben meg egy kis biztosítási trükkel sikerült genetikai vizsgálot is csináltatnom.

Az eredmény és a szakvélemény mindkét helyen szinte ugyanaz lett.

Egyszerűen lassítani lehet a hajhullást különböző „csodaszerekkel” de a kopaszodást nem lehet megállítani.

Az amerikai genetikai vizsgálat is ezt támasztotta alá. A genetikusok ma már pontosan tudják, hogy melyik DNS szevencia, melyik génje kódolja a hajat alkotó sejtek növekedését, szaporodását. És ezt nem lehet manipulálni kívűlről bevitt valamilyen szerrel hanem ez a genomban van kódolva.

Amennyiben itt hiba van, akkor ma még nem létezik az a tudás, amivel ki lehetne ezt javítani.

Továbbá minden hajhullás okát mindig belülről kell keresni, nem a fejtetőn, a hajra kent szerekkel lehet kezelni. Az sem biztos, hogy ehhez bőrgyógyász kell.

A hajsejteket és az ezekből épülő hajhagymákat hajszálerek nagyon sűrű hálózata hálózza be, így minden eljut a hajhagymákba ami a szervezeten belül történik.

A folyamatot lassítani leginkább a táplálékokkal bevitt mérgek, testidegen anyagok csökkentésével és antioxidánsok bevitelével lehet elérni.

Továbbá rendkívül áralmas még az UV sugárzás, aminek DNS károsító hatása van.

Ezenkívűl érdemes még tudni, hogy minden a testben lévő DNS láncot egy Telomeráz zár le.

A tudomány mai állása szerint ez a Telomeráz a fő felelőse a programozott sejthalálnak is.

Ha ez nem lenne, akkor minden sejt elburjánzana, rákot okozna.

A Telomeráz viszont minden DNS másoláskor – amikor új sejt képződik – lerövidül és amikor elfogy a DNS életképtelenné válik.

Állítólag a hajat alkotó sejtek telomeráza eleve rövidebb, talán a természet így gondoskodik, hogy ne legyünk olyan szőrösek, mint a majmok.

Ráadásul a hajhagymák, mint egy „szemétgyűjtő” működik, minden ami a testbe kerül az kimutatható a hajból.

Amint a hajhagyma a DNS másolási hibák sorozata miatt végleg elhal, helyette egy „értéktelen” szövet képződik, amiből aztán sose lesz haj.

Tehát röviden összefoglalva – és ezeket nem én találtam ki – a hajhullás okát belülről kell keresni.

A kismillió a piacon kapható „csodaszer” gyakorlatilag semmit se ér.

Illetve ér azoknak akik forgalmazzák ezeket a kenőcsöket, bedörzsölőket, samponokat stb. hatalmas reklámmal és haszonnal.

Mára már odáig jutottunk, hogy vagy 2 hónapja kaptam ajándékba egy a piacon újnak mondható „csodaszer” szettet ( a márka most mindegy) de a cég nem kevesebbet állít, mint , hogy ez a szer sejtosztódást indukál és nő majd a haj, meg nem hullik stb. és biztos valami atkaféle van a hajamban..

Tremészetesen semmi sem történt, ugyanúgy hullik a hajam viszont a hajam jobban zsírosodik, tehát valamit csak csinál.

Emberek! Ehhez nem kencék kellenek, hanem hibátlan DNS! Ez a sejtosztódás dolog már lassan egyenlő a világmegváltással.

Viszont ezek a „csodaszerek” szépen meg tudják csapolni a jogosan elkeseredett emberek pénztárcáját.

Szóval én örülnék a legjobban, ha valaki jelentkezne ezen a fórumon, akinek bizonyíthatóan megállt a hajhullása és rendesen visszanőtt a haja valamelyik „csodaszertől” úgy, mint annak rendje-módja lenne, de sajnos ezzel a dologgal sem Bécsben, sem Amerikában nem bíztattak.

Tehát én javaslom mindenkinek, hogy nem kence a hajra, hanem belgyógyász, genetikus segítségét kell kérni és odafigyelni a bevitt mérgekre, amit nem a hajmosással viszünk be hanem a táplálékokkal, illetve az alkoholfogyasztással és nem árt a szervezet feltöltése energiával sem.

Üdv. Bambusz.

1599. Kebili (válaszként erre: 1594. - 5e48d37001)
2009. nov. 3. 12:17

Szia Anonima! Én nem tudnám ezt csinálni. Mármint hogy ne mondjam el, mi történt a hajammal. Én az a kibeszélős fajta vagyok, legyenek tisztában a környezetemben lévők azzal, hogy mi nyomaszt (főleg hogy látványos) és hogy próbálok tenni érte, de sajnos sikertelenül :-(

Szegény biztos már olyan állapotban van, hogy már minden mindegy...

1598. rovely
2009. nov. 3. 09:33
na meg a tojássárga a biotin miatt...
1597. rovely
2009. nov. 3. 09:21
Egy német kutatás szerint a kecsketejben található telítetlen zsírsavakra és olajokra a sejtépítéshez és a zsírban oldódó vitaminok hasznosulásához van szükség. A kecsketej jótékony összetevői, amellett, hogy csökkentik a vér koleszterinszintjét, hatékonyak a hajhullás ellen is.
1596. rovely
2009. nov. 3. 09:20
A skandináv országokban a hajhullás és a kopaszodás sokkal kevesebb férfit érint. Egyes vizsgálatok szerint a dús hajkorona a magas tengerihal-fogyasztással magyarázható. Klinikai kutatások során bebizonyosodott, hogy a béta 6 aminofehérje képes megállítani a hajhullást és serkenti a hajnövekedést.
1595. rovely
2009. nov. 3. 09:20
Most olvastam: Javasolt hajgyökértápláló vitaminok és ásványok szedése is: biotin, linolénsav, vas, kalcium, cink, szelén, magnézium, B-vitaminok, E-vitamin, béta-karotin, inositol, PABA, tyrosin, cisztin, metionin.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook