Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
2404.
És azóta sem nőtt vissza de legjobban elöl zavar
amikor copfba rakom.
De akkor milyen céllal használod a ricinust?
Mézes-tojásos pakolás biztos jó a hajnak.
Csak a fejbőrt kenem és azt bemasszírozom.
A hajamra tojásos mézes pakolást rakok.
Vagyis a párom szokott segíteni benne Ő keni rá.
Jobb mint bármelyik drága pakolókrém amiben nemtudni mivan benne.
:)
és a ricinus oakolással látsz változást a hajadon?mármint szépen ápolja?
Én nagyon ritkán hagyom a hajam magától száradni,mert van hogy nincs időm kivárni a teljes száradást mert valahova mennünk kell,pedig biztos jobb a hajnak.
Hosszú hajam van és hála égnek nagyon sűrű :-)
Csak ritkán használok hajszárítót hagyom hogy magától száradjon ez sokat számít!
BUÉK :)
Köszi :) remélem segítenek.
2 alkalom után babahaj? gratula.
Igen igen,csinálj fotót,meg ne add föl,van akinél 1 hónap után indult be a pillanövekedés.
Kukuccs:-)
Sziasztok csajok, B.U.É.K. !
Csigusz most olvasgattam a naplódat,sok hasznos tanács van benne! Kösziii :-)
Már 2 alkalommal használtam pakolásként,és megjelentek a babahajak.Ki gondolta volna :-)
A pilláimon még nem látom a változást de lehet le kellene fotóznom.
Nincs az 500 :o)
Igaz,a pasikat nem zavarja,végülis ez legyen a legnagyobb testi bajunk :) de nekem már a térdhajlatban is van,meg máshol is,gondolom örököltem,meg esetleg gyorsan nőttem (nem nagyra :) de azért egy szoknyát nyáron szivesen húznék,meg a strandon is jó lenne halványabb csíkokkal :) viszont még nem szültem :-O képzeld volt aki megkérdezte hogy mennyi gyerekem van! :-O mert azt hiszik stria csak a terhesség alatt van...
Megyek csajok a gyerkőcömért,a nagyszülők vigyázznak rá,de 1 óránál többet nem bírnak,kifárasztja őket.
Puszi:)
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!