Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
sziasztok, kipróbáltam végre az ecetes öblítést.
1 kupak almaecet (öblítősüveg kupakja) + kb 1,5 kupak víz (össz ennyi fért a rekeszbe) + 10-10 csepp illóolaj: fahéj - rózsafa
biztosra mentem, konyharuháknál :o) próbáltam ki. Hát tényleg nem lettek büdös ecetszagúak! ahogy száradtak egyre kevesebb szaguk maradt, végül olyan semmilyen-szagúak lettek (szóval illatosítani kell még valahogy. én utoljára a vasalóvízbe tettem illó-t, de sztem a vasalónak nem tesz jót hosszú távon, bár nemtom)
most narancs-citrommal próbálkozom (kanapé huzat) de már csak 8-8 cseppel.
-
légyszi javasoljatok természetes stresszoldót, ami bevált és tényleg hat.
a gyógytea amit most próbáltam jó volt, de csak 4 hétig lehetett és nemtom mi van benne, m keverék. Meg utálom figyelni h meddig ázik és ha sokat, gyomorsavat csinál. macskagyökér tuti volt benne.
-
kerastase: több hajam van, dúsulok - már le merem írni :o), viszont még nem állt el a hullás. ez fura...
szia és ezt biotékában lehet venni?
vagy rendelni kell vmi netes oldalrol?
koszi
Ez döbbenetes!!! :))
na szerintem folytatom én is a ricinusozást, mert mostanában hanyagoltam.
Szia! Köbüki sima zselatin port kevert, azt hiszem joghurtba. Ez egy olcsó, és ezek szerint hatásos megoldás.
Amit én vettem, az kifejezetten (a hobbi szinten is) sportolóknak ajánlott izületvédő. Kicsit borsos az ára. (4570Ft/40 napi adag)
Bemásolom mit írnak róla:
Liquid Collagen (1000 ml)
Struktúrális szöveteket erősítő hidrolizált kollagén
* ERŐSÍTI AZ ÍZÜLETEKET, BŐRT, HAJAT ÉS KÖRMÖKET!
* 10,000 MG-OS EXTRA ERŐS ADAGOK!
* B6-VITAMINNAL MEGERŐSÍTVE!
* 40 ADAG FLAKONONKÉNT!
A kollagén egy teherbíró, rostos protein, ami fontos alkotóeleme a csontoknak, porcoknak, ínaknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek (bőr, köröm, haj). Védő és regeneráló hatások eléréséhez kollagén alapanyagot kell biztosítani a testünknek. A mi hidrolizált - már lebontott - folyékony formulánk gyorsan felhasználható kollagént biztosít a szervezetnek a maximális eredményekért. B6-vitaminnal is megerősítve!
Adagolás: Napi 1 adagot (25 ml) fogyassz éhgyomorra.
Tápérték (1 adag = 25 ml):
Adagonként tartalmaz
Energia - 235 kJ (55 kcal)
Protein - 10 g
Szénhidrát - 2.5 g
Zsír - < 0.1 g
B6-vitamin - 6 mg
szia és milyen szinű hennvál festetted be?
azzal a porral ugye?
Sziasztok!
Töltöttem fel képet a naplómba a szempilláimról és a hajamról illetve csak az új hajszálakról.
kollagén vagy zselatin kapszula az ugyanaz?
mert zsalatin kapszulát láttam a biotékában is
Szia Berka! Vettem hair clinicet, és kollagént is. Holnaptól kezdem mindkett, mindenképpen beszámolok a hatásáról, de úgy emlékszem Köbüki azt írta, hogy neki is 2 vagy 3 hónap után hatott a zselatin. :(( addig én megkopaszodom.
Cickafarkot én is iszom :)
Ja kérdezted a lugos vízet, családilag beszereltettük a vízszűrőt, így megérte, de én sem iszom mindig, most pl. Pásztóról hoztunk vas tartalmú forrásvízet, ingyen. (nekem sokszor van vashiányom)
Rovely!
Mi van veled? Használod a Neocapilt?
Sziasztok!
Már lassan 4 hete lesz, hogy a kerastase-t használom. Úgy emlékszem dec.2-án kezdtem el a kúrát. Hullani még mindig hullik, de hál'isten nem olyan mértékben. Hajmosás után a szűrőben vannak hajszálak, ám jelentősen kevesebb a mennyiség. Naponta dorzsolöm a fejbőrömbe, majd ezután kifésülöm a hajam és ekkor kb.70-80 szálat számolok össze. Tudom, hogy még ez is rengeteg, de nálam már ez is haladás, mivel a kezdetek-kezdetén napi szinten kb.200 szálat fésültem ki.
Apró hajszálakat nem látok csak egyet-egyet elvétve. Annyira aggasztó ez a helyzet...
Na, megyek és beolajozom a hajam :-)
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!