Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Hát nem tudom,sok külföldi oldalon olvastam hogy sokat halványodott vagy el is tűntek a csíkok.
No mindegy,folytatom tovább :)
Akkor így éjjel már biztos nem törlődik le,van ideje beszívódni.
Nos akkor a tervem : ma este bekenem,masszírozom kicsit,hajszárítózom,aztán valamikor lefekszem :)
Ja,ma hajamra is kenek+ugye 1 órát a csíkjaimra :Dkész ricinus napom van :D jó kezdem az újévet :D
Ez jó :)fogysz és még a melled is nő,te máááázlista :DD
Na,akkor ma bekenem én is :)de nem tudom hogy :-O éjjelre?nem törlődik le?vagy jóval lefekvés előtt masszírozzam bele és várjak még felszívódik?
eddig kemény 5 alkalommal kentem be. Az tűnt fel, hogy most fogytam 12 kg-t, abbahagytam a fogigátlót, terhes nem vagyok, és közben bugyognak kifelé a melltartóból a drágák XD
Mondjuk nem tudom, minek hordok.... a DD-s melleim állnak, mint a cövek XD
De valahogy kell az a cicifix... leszakad, ha sietek...meg himbálózzon az anyjának :D
ááá szóval te bögyös vagy,hahh,hát nem tudom nálam hatna e a ricinus mellre,75A-val büszkélkedem,felül tök gebés vagyok :D
Mennyi idő után láttál növekedést?
( bocsánat az offért :o)
hát nézd... alapban meg vagyok áldva rendesen...most, hogy meg vagyok hízva (bár már fogytam 12 kg-t) DD-s csöcseim vannak (bocs, de ez már nem mell...)
Alapban sosem voltak C-nél kisebbek, 55 kilósan se...
csöcsösfajta vagyok :D
biztos hogy megér ennyit a hajad szépsége?
nem veszélytelen a dolog, amellett, hogy a szervezetedet is leterheli.
Úgy ahogy írtam.Elektromos mellszívóval.Az agy olyan jelzéseket kap,hogy a csecsmő szopizik közben meg csak a mellszívó szív.
Abban viszont van valami,mert Én mikor suoptattam akkor bvabaolajjal masszíroztam,hogy több tejcsi legyen.
Olyanoknak ajánlják a ricinust mellre akinek be van gyulladva vagy hogy az anyukának több teje legyen.
" Ricinusolajjal masszírozzák az anyák mellét, hogy növeljék a tejhozamot."
Én még mellre nem próbáltam,de nem a tejcsi miatt hanem mert gondoltam oda minek :)aztán olvasom itt hogy lehet nő tőle a mell is :-O hát teszek egy próbát (csak kisebb ne legyen :D :D
Hogy érted hogy "mesterségesen beindítod"? :-O bocsi,csak nem értem :)
A tejcsit mesterségesen a következő képpen lehet csak beindítani:
Elektromos mellszívóval napi 2-3x 10percet szívni egyik és másik cicit,olyan kb. 2-3 hét után megjelenik a colostrum vagyis az előtej,egy kicsivel később a rendes anyatej.Ilyen módon az örkbefogadott babákat is lehet szoptatni.Ez sikerült a szomédnéni lányának is.
Szerintem az olaj erre nem képes főleg nem egy éjszaka alatt.
Viszont ha nem fog dúsúlni a hajam Én beindítom mesterségesen,na most gondolhatjátok,hogy nem vagyok normális,pedig ezt tervezem,de ez már a végső lesz.Nekem szoptatás alatt csodaszép volt a hajam:-)
Amit kifejek azt meg megiszom így nem megy ki a calcium és a vitamin sem.:-DDDD
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!