Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Ricinus olaj ami olyan sok mindenkinek használ.
Jó zsíros korpás esetekben is?
Úr Isten!!!
Erre még gyűjtenem kell!!!
Ha tényleg meg leszel elégedve vele akkor talán kipróbálom.
Mire megírod talán össze is kaparok annyit...
Szia!
Köszi az infót!
Vállig érő nagyon ritka vékony szálú hajhoz vajon hány tojás fehérjéje kellhet?
Vagy azt majd kitapasztalom?
Hmmm...még sosem gondoltam sampon ként a tojásfehérjére...
Barátkoznom kell a gondolattal.
A sárgájából meg meg lesz a reggeli ;D
és a fekete henna az milyen
az is ártalmatlan vagy abban is van ilyen ppd? vagy mi a franc??
Szia berka01!
Az a baj ezekkel az antioxidáns mérőkkel, hogy csak 2-3 féle antioxidánst mérnek a közül a sok közül, ami a szervezetedben van. Az egyik pl. a likopin, ami a paradicsomban megtalálható. Ezért ezeket a mérőket át is lehet verni rendesen, ha mondjuk a mérés előtt 3-4 napig teleeszed magad paradicsommal, meg répával.
Szia Sárgakörte!
Ha kipróbálod a teafaolajt, akkor csak óvatosan. Mikor először kevertem a samponomba, akkor úgy voltam vele rakok bele rendesen, mert nekem elég zsíros a hajam. Majd levakartam a fejbőrömet, úgy kiszárította, pedig csak 7 csepp volt. :) Először maradj 3-4 cseppnél, az is bőven elég.
Szia!
Köszi a választ én azt hiszem,hogy felfogom verni a fehérjét és belekeverem a sárgáját ,mint a sütinél,hogy legyen valamilyen habos állaga.
Amiket bemásoltatok Nekem azok el vannak mentve,de még nem rendeltem semmit.Most fogok jobban utánajárni a témának.Amit eddig alkalmaztam,az,hogy háziszappannal fürödtem,az nem tartamaz mérget ,de mivel nagyon szárít ezért a következő pakolást alkalmazom hetente 2x:
tojássárgájába belekeverek 5 kanál tejet(házit) és egy teáskanál mézet.Sűrűsödésig keverem és ezt kenem magamra.Nagyon jól bevállt.De áttérünk majd a mosakodókrémre,amit a babáknak írnak fel 2 éves korig.Ezt gyógyszertárba kverik és hidratál is.
Alapozót száműztem és a smink dolgok nagy részét.Csak szempillaspriráll és szemceruza,esetleg ha alkalom van akkor kenek fel alapozót.
Egyenlőre itt tartok az átállással.
Most fogok jobban átállni,az ünnepek miatt nem igazán volt időm kutakodni.
Az almaecetes öblítést mindenféleképpen kipróbálom Én is.
Örülök,hogy nőtt a szempillád Neked is:)
:D
Jézusom,agyadra ment a ricinus :DDD na jó,én se vok komplett :D
fölvagyok :D
éppen most készülök aptyuk hasára ugrálni :D
olvasd el az uccsó bejegyzésemet...megőrültem :D
Szóval...most ne aludjon. kezelje az elmebajomat :D
pusza
Te még fölvagy? :)én most értünk haza,éhesek vagyunk,tehát főzök :D
Nekem is teli a fejem új hajakkal :DDD és igen,nálam is hülyén néz ki ha összefogom,de majd megnő :)
nem azonnal kértem a választ.
több napja is..egy órája is.
mind1.
Nugi,nem fog igy maradni,az én új hajaim is nőnek,báááár mindig vannak újabb szálak :D
"sajnos" ezzel jár,mivel a tövét kenjük nő mindenhol :O)
Éjjelre szoktam,de egyszer csak rövid időre hagytam este,vélemyényem hogy egész éjjelre a szuper!
Lehet nappalra is,de 1-2 óra nem sok neki.
nem tom. akárhányszor kérdeztem ezen a fórumon vkitől nem igazán válaszoltak még..
hm..a másik hajas fórumon barátságosabbak..
ma is kenem úgyis :D
de basszus, ha így maradnak a babahajak, tényleg abbahagyom... nem kócosbabát akartam magamból csinálni, csak hosszabb hajat szerettem volna.
de mikor olajozod? estére vagy napközben is lehet pakolásként?
és a munkám miatt nem tudnám...
nekem a lucerna nagyon bejött- úgy tűnik.
wow :D
nem semmi :) szépen megnőtt a hajad :P
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!