Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mi hatásos a hajhullás ellen? fórum

Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)

2674. sysy66 (válaszként erre: 2673. - Berka01)
2009. dec. 28. 13:01

szia ez nincs gyogyszertárban :D:

biotéka-- 100% én is ott vettem 120 darabos 1200 ft

2673. berka01 (válaszként erre: 2660. - Kerkira)
2009. dec. 28. 12:05

hello csajok, a luverna kapsz.t annyian dícsértétek, h szedni akarom, de a gyógyszertáros csaj tök hülyének nézett, amikor kértem

Holnap megyek újra próbálkozni. Meg lakmusz papírért is :o))

csajok, én nullát tornázom, mégsincs hajam. szeritnem nem sok köze van ehhez ... Meg vki írta a cigit. Amikor leszoktam róla, ugyanúgy nem nőtt ki

na, azért írok, mert sajna abbahagyom az ezüstkoll. kúrát

sajna visszatérő mind a gyomorégésem, a hüvelyirritációm, a képem is kicsit vörös még (de szebb lett).

Cickafark kúrát kezdtem el, beszámolok majd (gyomorhurutra, belső gyull.csökk.) és ülőfürdőt is csinálok.

KERKIRA, nem akarod kipróbálni a zselatinos sztorit? ha utánanézel neten, dokik is szokták ajánlagtani. ha terheled az izületeidet, sztem neked talán érdemes lenne (engem is érdekel, az áll.lagos kötőszöveti gyengeségem miatt)

-

kül.ben még nekem is hullik, de talán kevésbé

-

csajszik, még a tusfürdő-témához: val.szeg szappant kéne használnunk, de natúrt (a baba sz.ban is vannak gázos anyagok)

2672. Ivcsu (válaszként erre: 2664. - Sysy66)
2009. dec. 28. 11:27

Szia!

Egy hónapig 2 utána csak napi 1 szem. Én este veszem be. Bár én először 4 hónapig szedtem, féltem a leállással, hátha újra hullani fog, valóban 2, 3 napig hullott a pihi hónapomban, de abbahagyta, utána újra kezdtem szedni hajerősítés céljából 2 db-bal kezdtem, de most kb fél hónapig, aztán azóta csak napi 1, mert nekem nem hullik már, így gondoltam nem kell 2. DE nekem is drasztikusan hullott, valóban a kopaszodás szélén álltam, minden dokinál voltam, nem 1 "csodaszert" próbáltam ki, de nem segítettek, vagy csak ideiglenesen, vagy csak tünetet szüntették meg a kiváltó okokat nem, majd kezdődött minden előről...de most nem hála Istennek :)

2671. 5e48d37001 (válaszként erre: 2667. - Marticica)
2009. dec. 28. 09:40
Szia!De jó!Akkor ezekszerint jó úton haladsz,valamelyik szer biztos használ,úgy emlékszem mikor előszőr írtál akkor 130 hajszál hullott ki a hajmosásaid alkalmával.Ez az 50 szál ez már jelentős javulás.Legalább vannak itt pozitív hírek is:)
2670. Aysel (válaszként erre: 2667. - Marticica)
2009. dec. 28. 00:21
nagyon jó stresszoldó gyógynövényekböl készüló tabl.van
2669. hegina
2009. dec. 27. 19:35
Sziasztok!Szerintetek,ha huzamosan tartózkodik valaki dohányfüstös környezetben nap mint nap az okozhat hajhullást, vagy legalábbis közre játszhat benne? Azt gondolom, hogy nagyon nem tesz jót...De közvetlenül közre játszhat a hajhullásban szerintetek???
2668. sysy66 (válaszként erre: 2667. - Marticica)
2009. dec. 27. 19:31

szia hát a xanaxot nem ajánlanám..

tobbb gondod okoz mint hasznot hidd el..

inkább valami nyugtato teakeveréket vagy nervenpflege drazsét amit lehet venni biotékában,,

2667. marticica
2009. dec. 27. 16:01

Sziasztok Lányok!

Ismét bejelentkezek de most valamivel jobb hírekkel:)

Voltam bőrgyógyásznál az összes eddigi leletemmel együtt, azt mondta hogy szerinte a stressz okozza az erős hajhullásomat és amíg magamban nem rendezem ezeket addig tuti hullani fog, illetve már az attól való félelmem, hogy tuti kopasz leszek ront a helyzeten. Azóta a tanácsára bekapok esténként egy fél xanaszot (nem szeretném sokáig szedni csak amíg valamelyest megnyugszom a hajgondok miatt) illetve szedem a forcapilt és a hair cliniket, alpecin samponnal mosom és kenem vargával. Második hajmosáson vagyok túl...az elsőnél 30 szál hullott ki, a másodiknál 20 szál. Ettől én már nagyon boldog vagyok:))))) Egy-egy fésülködés során azért a 10 szál alatt nem végzek sosem, de ha végighúzom a kezem a hajamon akkor nem marad benne semmi szinte. Nem tudom, hogy ez a javulás minek köszönhető de nagyon bíztató!

Egyébként javasolta még az alpecin hajszeszt is, de amikor csak az alpecineket használtam meg a forcapilt amit ugye javasolt, akkor baromi sok jött ki hajmosásnál, úgyhogy maradok a fentebb leírt dolgoknál amitől jóval kevesebb hajat veszítek. Remélem a hiányos területeken hamarosan új hajacskákat is látok majd. :)

2666. 31bc25d879 (válaszként erre: 2655. - 5e48d37001)
2009. dec. 27. 15:32
Köszönöm, megfogom nézni.
2665. cca887cff8 (válaszként erre: 2663. - Ivcsu)
2009. dec. 27. 14:29

jajj ez biztató

a másik ilyen fórumban is használták sokan és jó eredmények vannak.

én is csak az első hónapban akarok napi 2dbot szedni utána napi 1et csak...

2664. sysy66 (válaszként erre: 2663. - Ivcsu)
2009. dec. 27. 13:57

jaj de jo:)

örülök neki..én is szedem és azota napi egy két szál esik ki

te hogy szedted? napi egy vagy két darab?

2663. Ivcsu
2009. dec. 27. 13:55

Sziasztok!

Gondoltam ismét jelentkezem, én vagyok a "legősibb" lucerna fogyasztó. 4 hónap utána 1 hó pihi és most lassan 2 hónapja ismét szedem, de a hajhullásom azóta gyakorlatilag nulla (hát egy két szál néha előfordul) nincs kint a fejbőröm már, pedig tavaly még azt hittem meg fogok kopaszodni. Erős egészséges az új hajam, meg is lehet látni meddig egészséges és hol van még "régi" a végéből még kellene pár centit vágatnom és eltűnik. Mindenkinek hajhullástól mentes új évet kívánok!!!!!!!!!!!!!!!

2662. sysy66
2009. dec. 27. 13:41
én szerintem viszont ez nem igaz hogy aki sokat tornázik annak hullik...nézzétek meg csak a sportolo csajokat szép hajuk van:)
2661. sysy66 (válaszként erre: 2654. - Cca887cff8)
2009. dec. 27. 13:40

szia én egy honapja szedem de csak napi egyet. mert ugye a lovak is esznek lucernát és hogy felvuvodnak tole...D::D

ezért nem merek tobbet

meg amikor kinn a kertbe van lucerna én abbol is enni szoktam:D

2660. kerkira (válaszként erre: 2659. - 5e48d37001)
2009. dec. 27. 13:25

Hát lehet, hogy itt van a kutya elásva, mert az utóbbi hónapokban nagyon sokat tornázom. Tegnap is reggel-este 1-1 órát edzettem. Csak sajnos én nagyon hízékony vagyok, és most így Karácsony körül ha enni is akarok....

Hétfőn veszek kollagént is, állítólag az kiegyensúlyozza, mert akik sokat sportolnak azoknál elsősorban az izületek használják fel a kollagént és nem marad a hajnak.

2659. 5e48d37001 (válaszként erre: 2658. - Kerkira)
2009. dec. 27. 13:12

Szia Kerkira!

Ez baromira elkeserítő:(((Szerintem Már Te is mindent megtettél.Talán a hair clinic megfékezi.Én amúgy berendezkedtem arra,hogy életem végéig szedni fogom.

És a tornaadagomat is lecsökkentettem amióta olvastam,hogy ez is okozhatja.Olyan napi 40 percre.Ami nem túl megterhelő,mondjuk hasizom és popsi abból 1 óra per nap.Amitől izzadok mint állat abból csak 40 perc per nap.De úgy átlagban 40 percet tornázok már csak ,és beiktattam pihenőnapokat.Ez heti két nap.

Lehet meg kellene ezt neked is még lépni,legfeljebb ha nincs javulás visszatérsz az eredeti eddzéstervhez.

2658. kerkira
2009. dec. 27. 12:50

Sziasztok Lányok!

Nálam sajnos a helyzet egyre csak rosszabbodik.

:((

Már annyira hullik a hajam, hogy akármikor végighúzom rajta a kezem (nem túl erősen) akkor is a kezembe marad 8-10 szál.

Folyton azon gondolkozom, hogy mit rontottam el. Van aki szerint az erős hajhullás előtti 6. hétre kell visszamenni, van aki szerint 3-4 hónappal korábbi események következménye, de akárhogy is gondolkozom, semmi olyan nem történt ami indokolná ezt. Ez már maga a pokol. :(((

A lucernát már több mint 2 hónapja szedem, de hajamra nincs hatással. Viszont nekem sem ég azóta a gyomrom, és az évek óta tartó körömgombám elmúlt. Tehát ez egy nagyon jó kis cucc.

A kerastase-ból kb. 5 ampullám maradt, ezt még felkenem. A ricinust hanyagoltam mostanában, nem úgy alakultak a hajmosások, hogy éjszakára is fennt tudjam hagyni.

Hétfőn mindenképp elkezdem szedni a hair clinicet, mert ha így folytatódik a dolog tavaszra teljesen meg fogok kopaszodni. Vannak apró kis babahajak de azok is hullanak mint állat.

2657. 5e48d37001 (válaszként erre: 2654. - Cca887cff8)
2009. dec. 27. 12:37
Én kettesével szedem,az van rá írva,hogy szükség esetén,a kopaszodás szerintem az már belefér a szükség esetén kategóriába:)
2656. 5e48d37001 (válaszként erre: 2650. - Cca887cff8)
2009. dec. 27. 12:36
Szió Én 2 hónapja szedem a lucernát,gyomorsavam azóta nincs és nem száraz a bőröm,ja és a fogamzásgátló miatt megnem szűnő hüvelyi candidám is elmúlt.
2655. 5e48d37001 (válaszként erre: 2653. - 31bc25d879)
2009. dec. 27. 12:35

Szia!

antalvali.com az oldal neve.

Be kell regelni rá és úgy tudod letölteni a káros anyagok listáját.

Én is szeretem a parfümöket,azt hiszem nem fogok olyat találni amniben nincs mérgező anyag ezért lehet letudok róluk mondani ,de a sminkcuccokról nem sajna.

2654. cca887cff8 (válaszként erre: 2652. - Sysy66)
2009. dec. 27. 12:33

szia, és te mióta szeded a lucernát?

én ár hete.

és ajánlották az első hónapban h kettesével szedjem naponta és utána már csak napi egyet...

2009. dec. 27. 11:35

Hali Lányok!

Mi van a parfümökkel???

Hol lehet megtalálni azt az oldalt? Én elég nagy parfüm felhasználó vagyok és szeretném tudni, hogy vannak-e károsak, illetve mit írnak róluk. Ha valaki tudja, linkelje be, köszönöm:-)

Egyébként nem gondoltam volna...de ha az ember józanul és őszintén belegondol mi nem káros már??!!

2652. sysy66 (válaszként erre: 2651. - 5e48d37001)
2009. dec. 27. 10:27
szia a lucernát én is szedem és tényleg nagyon jo
2009. dec. 27. 10:06

Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépen a sok hasznos infót.Megnézem az oldalakat,aranyosak vagytok,hogy egy csomót beírtatok:-)

Én is egészségesen próbálok táplálkozni.Szencsére a szüleimnek van kertjük és ott mi szinte mindent megtermelünk.Tudom,hogy kukacos az alma és a körte és a dió,de bio a kukacot kivágjuk és attól még meg lehet enni.Szóval a zöldség és gyümölcs az nálunk totál bio.Baromfik is vannak amik nem táposak,saját terményt fogyasztanak amik szintén nem műtrágyázottak,ugyanez a sertéssel is.Szóval totál szerencsés vagyok.

Amibe meg tartósítószer van azt már eleve nem veszem meg.

Viszont elképedtem,hogy még a Nivea babasampon is amit használunk mérgező.

Most erre fogok átállni,mindegy,hogy milyen hatással lesz a hajamra,de nem akarok öregedni ezektől a szaroktól.Lehet ha kitísztítom a szervezetem akkor mínusz 5 év is lehet az eredmény:)

Nikike,nem tudom mitől kezd visszanőni a hajam,lehet a ricinustól,lehet a lucernakapszulától ,és lehet mindkettőtől.

Azért gondolom inkább a ricinust mert a lucernától nem nőtt 3 centiket 11 nap alatt,viszont az első olajozás után már 3 nap alatt a pajeszom 17 centiról 18-ra változott.

Ha visszahozza valamennyire a hajamat akkor Én is abbahyagyom a tablettát,mert az abbahagyás után csak az elöregedett hajszálak hullanak ki az új hajszálak megmaradnak.Ezt már sikerült kinyomoznom a nőgyógyászomtól aki kopasz:)

Kellemes vasárnapot mindenkinek!

2009. dec. 27. 08:41

sziasztok

én is hajhullással küszködök.

nekem egyenletesen hullik - de mintha nőne az új haj is...

a másik hajhullós fórumon a lucerna tablettát ajánlották. ott szedik sokan és 2-3 hónap után érezni hatását.

nekem ajánlottak mellé még cink tabit is.

most lucernát és cinket eszem. nem régóta csak pár hete. de mintha pár napja kevesebb hullana...

2649. Csigusz 79 (válaszként erre: 2648. - Nikike26)
2009. dec. 26. 23:29
1ml??????????? úúúúúristen :-O
2648. Nikike26
2009. dec. 26. 23:19

Sziasztok!

Ezt a rózsás krémet én is néztem, de ez túl macerás. Viszont vettem rózsaolajat, nagyon drága!!!!!!!!!!!!!!!!! El se hittem mikor megláttam, majdnem 3000 ft 1 ml. Anyám!!!!!!!!!!!!! De nagyon erős illata van. Abból aztán 1 csepp bőven elég. :))

Viszont van egy másik a keratinos krém, azt majd megcsinálom, csak a bioboltba nem volt sárgarépaolaj, majd csak januárba tudok venni. Tök vicces volt mikor vettem hozzá az alapanyagokat a gyógyszertárba ( valami jót csak lehet ott is kapni ) megkérdezte az eladó hogy kozmetikus vagyok e. :))

Jó éjt mindenkinek!!

2647. sysy66
2009. dec. 26. 19:15
köszi nagual:D
2646. riamiam (válaszként erre: 2643. - Berka01)
2009. dec. 26. 19:10

sziasztok :)

én megcsináltam ezt az olivaolajba tett rózsaszirmos cuccot a nyáron, 4 hétig érleltem. Megmondom őszintén, hogy nagyon gusztustalan lett és majdhogynem büdös, abszolút nem keveredett el a kinyomkodott rózsaszirom az olajjal, leülepedett az aljára apró pici szemcsékben, ezért nem is kevertem a krémhez. Persze ettől te nyugodtan csináld meg majd alkalomadtán :), nem lebeszélni szeretnélek, csak tapasztalat. Egyébként meg magánvéleményem szintén, hogy minek a rózsaszirmos olajos áztatás, ha egyébként is 15 csepp valódi rózsa illóolajat kell még beletenni, ami nagyjából azt jelenti, hogy egy csepp megfelel kb. egy maréknyi rózsasziromnak /de mivel kiváncsi voltam, így pacsmagoltam én is/:)) Én is lelkes olvasója voltam az általad jelzett forrásnak, sokat lehet tanulni onnan, ugyanis én is áttértem a natúr dolgokra fokozatosan "vénségemre" :D

2645. berka01
2009. dec. 26. 19:07

a dr hauschka pont hu alatt vannak bio webáruházak, pl. bioillatszer pont hu.

a hauschka tusfürdői 1800-3500ig vannak, szal lehet h itthon sem drágább... (hanem q drága itt is. haha)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook