Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mi hatásos a hajhullás ellen? fórum

Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)

3694. uracsvivi
2010. márc. 23. 11:01
A Banfi sampon nekem is bevált.
2010. márc. 23. 10:58

sajnos a hajhullás, ha nem egyszerűen tavaszi őszi hajváltásról van szó, akkor nem egyszerű dolog. nem tüneti kezelés szükséges.

egy nagyobb kivizsgálást ajánlanék, egy góckutatást.

a hajhullás az egy tünet és egy apró probléma is okozhatja. nőgyógyászati gond, rossz fog, vagy gyulladt mandula

hajrá és jobbulást

Én bánfi hajsampont használok, meg hajszeszt és nekem bevált. Nekem Ajánlani tudom azt is. Nekem vékony szálú a hajam (mert szőke vok) és ráadásul hullott is. De szépen rendbetette.
A ricinusolaj olcsó és jó is.
2010. márc. 23. 10:57

szia. szerezzetek diófa levelet gyógynövényesben talán van, pakolást kell csinálni belőle hetente 2szer átmaszírozni fele a fejbőrt, nekem így nőtt vissza, csak akkor tudtam levelet szedni :))

plussz: olvasd el csigusz fórumját : ricinusolaj, az is jó :))

ja és nézesse meg magát dokival, és ne fesse

3689. Wenta
2010. márc. 23. 10:56
Először célszerű az okot megkeresni. Fog, mandula v valamilyen gyulladásos góc. Varga hajcseppről jókat hallottam, egy ismerősömnek szülés után a Vichy termékek használtak.
2010. márc. 23. 10:54
akkupunktúra...
3687. soospityu
2010. márc. 23. 10:53
Tud valaki hatásos szert hajhullás ellen, mert a feleségemnek nagyon hullik a haja?
3686. sysy66 (válaszként erre: 3684. - Hegina)
2010. márc. 21. 21:22

szia.veszteni nem vesztesz semmit vele..hiszen mivel vény és hajgyogyász nélkül is megvehető biztos kárt nem csinál:)

2500 ft 125 ml.egy honapig elég de én már második honapja használom igaz felhigitva.

3685. hegina
2010. márc. 21. 21:12
Na azért akkor, ha tényleg gyógyszertárban beszerezhető lehet teszek vele egy próbát sose lehet tudni!:)
3684. hegina (válaszként erre: 3678. - Sysy66)
2010. márc. 21. 21:11

Úhhh...Pedig ebben nagyon reménykedtem!

Nekem Trichocenter-es termékeket írt fel a hajgyógyász.

Csepegtető és sampon.

Nem mondhatnám, hogy segítettek én sem!:(

Na most akkor nem is tudom rougj-oljak vagy ne rougj-oljak?! :)))

Most elbizonytalanodtam!

Az biztos, hogy váltanom kell, csak még az a kérdés, hogy mire...

Lehet tényleg mind ketten jobban járunk valami gyógynövényes cuccal!

Írd meg, ha találtál valami hatásosat, és majd én is! :)

3683. sysy66
2010. márc. 21. 21:04
nálunk minden gyogyszertárban van.nézzd meg hátha nálatok is
3682. sysy66 (válaszként erre: 3681. - Hegina)
2010. márc. 21. 21:04

szia gondolom akkor neked nem ezt irta fel. hanem az O...ing-et

hát igen az joval drágább.

3681. hegina (válaszként erre: 3677. - Sysy66)
2010. márc. 21. 21:02

Szia!

Én már olvastam , itt a fórumon szerintem éppen Te írtad ezt a rougj-ot ami nagyon érdekel is!

Nagyon jól hangzik és a fejbőrtisztító még árban is elfogadhatónak tűnik a többi "csodaszerhez" képest!

Csak még nem tudtam, hol beszerezni!

Én Miskolc közelében lakom.

Esetleg tudna nekem Valaki segíteni, hogy hol megvásárolható???

3680. hegina (válaszként erre: 3676. - Nikike26)
2010. márc. 21. 20:58

Szia!

Most a hajamra semmit sem kenek, kivéve ezt az Ökonet-es sampont használom.

Ami abból a szempontból jó, hogy most kevésbé zsíros, de a fejbőrömet nagyon tönkre vágja így hígítva is.

Ezenkívül belsőleg próbálok küzdeni a hajhullás ellen...

Candidának tulajdonítja az orvosom a hajhullásom, úgyhogy ezerrel diéta, lucerna tabletta, homeopátia, B vitamin komplex, alga tabi, rengeteg folyadék, sport.

A hajgyógyászhoz nem akarok visszamenni mert nagyon rosszak voltak velük kapcsolatban a tapasztalataim...

De ez a fertőzés és most a fejbőröm nagyon aggaszt, mivel a hajhullás tényleg mérséklődni látszik az életmód váltás után!

3679. agnes1219
2010. márc. 21. 19:26
sziasztok.hozzászolás.sajnos.én.is.küszködöm,de.gyogycert,is,szedek,és.a.mellék.hatás,a.haj.hullás./hova.lehet.fordulni.a.problémával?agnes1219
3678. sysy66 (válaszként erre: 3674. - Hegina)
2010. márc. 21. 19:14

szia neked is a rougj ot irta fel?

én egy honapja használom de szerintem nem ér sokat. most vissza mentem megint felirta...

ki is váltottam. :) de nem hiszem hogy tobbet ki fogom inkább ezeket a gyogynovényes cuccokat fogom ki prbozni

3677. sysy66 (válaszként erre: 3674. - Hegina)
2010. márc. 21. 19:05

szia valoszinuleg nem birja a fejborod ezt a szert.

ne használd. nekem is rougj ot irt fel

mert ha varrasodás lesz ott soha tobbet nem no hajszál

3676. Nikike26 (válaszként erre: 3674. - Hegina)
2010. márc. 21. 18:44

Szia Hegina!

Miket használsz? ( bocsi de most nincsd kedvem visszakeresgetni)

2010. márc. 21. 17:33

Szia berka!

Sajnálom, hogy nem használ neked semmi. Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb rátalálsz valami számodra hatékony szerre.

Őszintén kívánom, hogy így legyen:-)

3674. hegina
2010. márc. 21. 17:27

Sziasztok!

Fertőzésről a fejbőrön hallottatok már???

Ha igen, mi az ami megszünteti???

A kedves hajgyógyász kijelentette, hogy van egy pici ilyenem...

A felírt cucca nem tudom mi célt szolgált az ő meggazdagodásán kívül mert a köv.kontrollokon is ugyanúgy megállapította újból és újból!

Gondoltam kézbe venném az ügyet! :)

Tetézi, hogy amint már az előzőekben írtam az új sampont amit orvos ajánlott még hígítva sem bírja a fejbőröm...

(Annyi pozitívum, hogy már kevésbé zsírosodik)

Korpásodni kezdett

( vagyis inkább ilyen fejőr szerű izék pontosabban nem korpa)

és nagyon viszket, pici var szerűségek lettek ott ahol megvakartam...

Vagy ez a fertőzés alakult már látható formájúvá???!!!

Teljes tanácstalanság!

Segítség!!!

2010. márc. 20. 17:21
Csak most néztem be ide.Nekem is hullott(remélem nem kiabálom el a múlt időt)a hajam. Leírom én mit tettem.Általábban vmi gyulladás vagy vitamin hiány okozza.Irány vérvételre ott minden ok volt.Majd irány a fogorvos na az talált ezt azt,renbe is tette a fogaimat.Azután rátaláltam a rossmanban hair-revall nevű samponra és balzsamra.400ml-esek és kb 1500ft körül vannak.Sztem még elfogadható ár,nekem nincs pénzem a méregdrága kapszulákra.Nekem nagyon bevált!Remélem tudtam segíteni!
3672. sysy66 (válaszként erre: 3668. - Little-girl)
2010. márc. 19. 16:19

szia én mindenképpen azt tanácsolnám neked hogy menj el egy hajgyogyászhoz, ő látja igazán mi a problémád..

én is igy tettem. képzeld nekem is zsirosodott nagyon nem tudom talán attol h kivetettema manduláimat és nekem meg zsiros korpát állapitott meg.még jo hogy elmentem mert ebbol késobb hajhullás lett volna. felirt szereket. két honap és rendbe rakja

szio

3671. little-girl (válaszként erre: 3670. - Zsuko84)
2010. márc. 19. 15:44
Szia! Koszonom a gyors valaszt,ma megprobalok venni koromvirag teat,ha talalok az uzletben. :)
3670. zsuko84 (válaszként erre: 3668. - Little-girl)
2010. márc. 19. 12:21
Szia! Ha szétvakartad a fejed, akkor érdemes lenne hajmosás után körömvirág teás áztatást csinálnod. Segíti a sebgyógyulást. Valószínűleg kiszárította a fejbőröd a sampon.
2010. márc. 19. 10:37
Eucerin gyogyszertarban kaphato sampont talaltam az intnerneten,szaraz vagy erzekeny fejborre,valaki hasznalt esteleg ilyet?
2010. márc. 19. 10:36
Sziasztok!Sajnos rengeteg munkam van most ezert par napig nem is tudtam jonni ide es irni,de koszonom szepen a jo tanacsokat mindenkinek! :) Vettem DM-ben vasat,azt szedem par napja.Nekem nagyon zsirosodik a hajam miota nam szedem a fogamzasgatlot,ezert vettem gyogyszertarban pantenolos sampont zsiros hajra.Par mosasig szuper volt,nem zsirosodott annyira a hajam es szep fenyes lett,vizsont most meg annyira viszket a fejborom hogy tegnap este veresre kapartam :(( Nemtudom,vajon a sampon miatt,vagy esetleg mastol? Elotte is elegge erzekeny volt a fejborom de azert ennyire soha.Most nagyon faj ha megfogom a szetkapart reszt.Nincs valakinek tapasztalata ezen a teren,mit csinaljak vele,mi lenne jo ra?
3667. Malika
2010. márc. 19. 10:15

Sziasztok!

Most kentem fel először a ricinust, 3 ek ric.+ 1 ek. étolaj. 2 és fél órát hagytam fenn, a kimosás elég nehéz volt, nem is jött ki teljesen. Lehet a sampon miatt, Alpecic C1 sampon, lehet ez nem oldja.

3666. berka01 (válaszként erre: 3662. - Mókica)
2010. márc. 18. 21:49

hát, mókica, nézd meg a fotómat és utána mehetsz a beachre úszni egyet, igyál meg egy pezsgőt, és adj hálát! :) de most komolyan

sok puszi

3665. Mókica
2010. márc. 18. 18:16

Egy amerikain oldalon olvastam, hogy hasmosásnál tegyünk a samponba szódabikarbónát. Nagyon sok kenceficét használunk(hajfixálók, hajlakk, mindenféle olaj, hogy fényes legyen és csillogó,megvédjük a hajvasalótól..stb..) és azokat segit rendesen "kimosni" a hajunkból!!

Én kifogom próbálni!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook