Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
sajnos a hajhullás, ha nem egyszerűen tavaszi őszi hajváltásról van szó, akkor nem egyszerű dolog. nem tüneti kezelés szükséges.
egy nagyobb kivizsgálást ajánlanék, egy góckutatást.
a hajhullás az egy tünet és egy apró probléma is okozhatja. nőgyógyászati gond, rossz fog, vagy gyulladt mandula
hajrá és jobbulást
szia. szerezzetek diófa levelet gyógynövényesben talán van, pakolást kell csinálni belőle hetente 2szer átmaszírozni fele a fejbőrt, nekem így nőtt vissza, csak akkor tudtam levelet szedni :))
plussz: olvasd el csigusz fórumját : ricinusolaj, az is jó :))
ja és nézesse meg magát dokival, és ne fesse
szia.veszteni nem vesztesz semmit vele..hiszen mivel vény és hajgyogyász nélkül is megvehető biztos kárt nem csinál:)
2500 ft 125 ml.egy honapig elég de én már második honapja használom igaz felhigitva.
Úhhh...Pedig ebben nagyon reménykedtem!
Nekem Trichocenter-es termékeket írt fel a hajgyógyász.
Csepegtető és sampon.
Nem mondhatnám, hogy segítettek én sem!:(
Na most akkor nem is tudom rougj-oljak vagy ne rougj-oljak?! :)))
Most elbizonytalanodtam!
Az biztos, hogy váltanom kell, csak még az a kérdés, hogy mire...
Lehet tényleg mind ketten jobban járunk valami gyógynövényes cuccal!
Írd meg, ha találtál valami hatásosat, és majd én is! :)
szia gondolom akkor neked nem ezt irta fel. hanem az O...ing-et
hát igen az joval drágább.
Szia!
Én már olvastam , itt a fórumon szerintem éppen Te írtad ezt a rougj-ot ami nagyon érdekel is!
Nagyon jól hangzik és a fejbőrtisztító még árban is elfogadhatónak tűnik a többi "csodaszerhez" képest!
Csak még nem tudtam, hol beszerezni!
Én Miskolc közelében lakom.
Esetleg tudna nekem Valaki segíteni, hogy hol megvásárolható???
Szia!
Most a hajamra semmit sem kenek, kivéve ezt az Ökonet-es sampont használom.
Ami abból a szempontból jó, hogy most kevésbé zsíros, de a fejbőrömet nagyon tönkre vágja így hígítva is.
Ezenkívül belsőleg próbálok küzdeni a hajhullás ellen...
Candidának tulajdonítja az orvosom a hajhullásom, úgyhogy ezerrel diéta, lucerna tabletta, homeopátia, B vitamin komplex, alga tabi, rengeteg folyadék, sport.
A hajgyógyászhoz nem akarok visszamenni mert nagyon rosszak voltak velük kapcsolatban a tapasztalataim...
De ez a fertőzés és most a fejbőröm nagyon aggaszt, mivel a hajhullás tényleg mérséklődni látszik az életmód váltás után!
szia neked is a rougj ot irta fel?
én egy honapja használom de szerintem nem ér sokat. most vissza mentem megint felirta...
ki is váltottam. :) de nem hiszem hogy tobbet ki fogom inkább ezeket a gyogynovényes cuccokat fogom ki prbozni
szia valoszinuleg nem birja a fejborod ezt a szert.
ne használd. nekem is rougj ot irt fel
mert ha varrasodás lesz ott soha tobbet nem no hajszál
Szia Hegina!
Miket használsz? ( bocsi de most nincsd kedvem visszakeresgetni)
Szia berka!
Sajnálom, hogy nem használ neked semmi. Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb rátalálsz valami számodra hatékony szerre.
Őszintén kívánom, hogy így legyen:-)
Sziasztok!
Fertőzésről a fejbőrön hallottatok már???
Ha igen, mi az ami megszünteti???
A kedves hajgyógyász kijelentette, hogy van egy pici ilyenem...
A felírt cucca nem tudom mi célt szolgált az ő meggazdagodásán kívül mert a köv.kontrollokon is ugyanúgy megállapította újból és újból!
Gondoltam kézbe venném az ügyet! :)
Tetézi, hogy amint már az előzőekben írtam az új sampont amit orvos ajánlott még hígítva sem bírja a fejbőröm...
(Annyi pozitívum, hogy már kevésbé zsírosodik)
Korpásodni kezdett
( vagyis inkább ilyen fejőr szerű izék pontosabban nem korpa)
és nagyon viszket, pici var szerűségek lettek ott ahol megvakartam...
Vagy ez a fertőzés alakult már látható formájúvá???!!!
Teljes tanácstalanság!
Segítség!!!
szia én mindenképpen azt tanácsolnám neked hogy menj el egy hajgyogyászhoz, ő látja igazán mi a problémád..
én is igy tettem. képzeld nekem is zsirosodott nagyon nem tudom talán attol h kivetettema manduláimat és nekem meg zsiros korpát állapitott meg.még jo hogy elmentem mert ebbol késobb hajhullás lett volna. felirt szereket. két honap és rendbe rakja
szio
Sziasztok!
Most kentem fel először a ricinust, 3 ek ric.+ 1 ek. étolaj. 2 és fél órát hagytam fenn, a kimosás elég nehéz volt, nem is jött ki teljesen. Lehet a sampon miatt, Alpecic C1 sampon, lehet ez nem oldja.
hát, mókica, nézd meg a fotómat és utána mehetsz a beachre úszni egyet, igyál meg egy pezsgőt, és adj hálát! :) de most komolyan
sok puszi
Egy amerikain oldalon olvastam, hogy hasmosásnál tegyünk a samponba szódabikarbónát. Nagyon sok kenceficét használunk(hajfixálók, hajlakk, mindenféle olaj, hogy fényes legyen és csillogó,megvédjük a hajvasalótól..stb..) és azokat segit rendesen "kimosni" a hajunkból!!
Én kifogom próbálni!!
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!