Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Hat lehet,hogy nem tunik annyira szornyunek,de azert engem bant elegge :( Mikor hullott a hajam akkor oldalt ritkult meg,a fejtetomon suru maradt.Csak par napja vettem eszre,hogy a kolleganom igencsak nezi a fejem,ezert fenykepeztem le otthon,hogy lassam mi a helyezet.Es hat megijedtem mert nekem ott azert tobb hajam volt.Majd probalom mashogy fesulni,hogy ne lehessen latni :( Es csinaltam kepet oldalrol is,ha szet van engedve akkor jo,de ha osszefogom mar rosszabb es ha "beleturok" kezzel akkor meg szornyu :(((
Hat kepzelem mennyire rossz lehetett,hogy ezt mondta,de ne is figyelj az ilyenekre,nem ertem,hogy tud valaki ilyen paraszt lenni,en soha nem tudnek ilyet mondani :( Velem ez meg nem tortent meg,de neha az ahogy ram neznek tobbet mondd minden szonal.
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat, nagyon aranyosak vagytok :))
Nem vettem igazán magamra meg nem is foglalkoztam vele annyira csak azért mégis.
Próbálok kitartani, és én is ezt mondom mindenkinek, mert csak így érhetjük el amit akarunk!!!! És igen tigris szavával élve a parasztok menjenek a fenébe ( ez nagyon tetszik) :))
Jó éjt mindenkinek!
Nem tudom, hogy lehet ilyen bunkó valaki, hogy megjegyzést tesz a másik "gyenge" pontjára. Nem szabad az ilyenekkel foglalkozni. Tudom nehéz, mert rosszul esik az embernek, de meg kell próbálni elhatárolódni. Nekem nem a hajamat, hanem a súlyomat szokta kritika érni. Már páran megjegyezték, hogy nagyon sovány vagyok, és sürgősen hízni kéne. De érdekes módon a 100 kiló felettiek szoktak ezzel macerálni. Én meg úgy veszem, hogy irigykednek. :)
Remélem minél előbb helyre jön a hajad. Kitartást! :)
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én egyáltalán nem látom szörnyűnek a hajad. Sajnos én még nem jutottam el oda hogy rakjak fel képet, mert annyira gáz.
Talán majd egyszer...
Főleg ha zsíros akkor nagyon csúnya, ma pl az egyik ügyfél ( nő) megjegyezte hogy de csapzott a hajad. Hm mondom kösz. Hát jó szarul esett, mondjuk leszarom mert utálom azt a nőt, de azért akkor is, mondjuk nem mintha az övé makulátlan lett volna. Csak azért nem jó érzés ha a szemedbe mondják hogy de csúnya a hajad. Ez van.
szia majdnem biztos vagyok benne hogy ez a zsiros korpa. ez rosszabb mint a száraz. menj el a hajgyogyászhoz. nekeem is ő állapitotta meg.
szio
Csak ajánlani tudom a ricinus pakolást.Ha heti egyszer alkalmazzátok, már az is sokat segít - és az a néhány óra "dunszt" a hajmosás előtt igazán nem nagy áldozat. Megerősödnek a hajszálak, jó tartásuk lesz és már apró új hajakat is észlelek. Többet ér mint bármelyik drága kence - ebben biztos vagyok.
Dúsulást mindenkinek!
Igen, a ricinust elkezdte valaki, aztán mi meg követtük. És milyen jól tettük. :)
Örülök, hogy javul a hajad. :) Remélem nemsokára teljesen rendbe jön. Ez a szünet a ricinusnál jó ötlet. Nem szabad nagyon elkényeztetni a hajhagymákat. Én csak úgy szoktam, hogy van 1-2 hét, amikor elfelejtem, vagy nincs időm rá. :)
Igen dúsúl a hajam vannak apró szálak ,néhol tincsekbe állnak össze.A ricinus és lucerna segített szerintem.
Balerát kezdtem el szedni a dianne helyett,ez gyengébb levezető gyógyszer,hogy ne legyen hirtelen az elhagyás.Használtam neocapilt,egy fél üveggel,de mintha jobban hullott volna tőle,és az is hormonális,már nem akartam több méreggel mérgezni magam.
Szia!
É úgy tudom szájhagyomán útján terjedt itt a hoxán.Valaki leírta 20cm-t nőtt a haja kipróbálták és tényleg.így terjedt el.Javítsatok ki ha tévedek.
Én kikértem viszont az orvosom véleményét,Ő nem látta akadályát a heti 1 használatnak.
Sziasztok,már régen írtam é is az állapotomról.Úgy vettem észre,hogy dúsúlt a hajam,már nem látszik annyira a fejbőröm,és már világos fürdőszobában fürdök:-)De még nem cseréltem le 100wat-ra az égőt:D
Most 2 hete szüneteltetem már a ricit,nem akarom,hogy hozzászokjon nagyon a hajam és csak a ricivel dolgozzanak a hajhagymám.Úgyhogy 1 hónap szünetet tartok.Ezt nem olvastam sehol,csak saját kútfő.
Már leálltam 1,5 hónapja a Hair clinic-kel,csak a fél szem elevitet szedem,Lucerna kapszulával.Még szedek fogigátlót(már nem diane),de ha látom ,hogy jelentősebb lesz a javulás leállok vele.
Piszihésen jöttem rendbe,nem érdekel a hajam napi szinten,ennek tudom be a javulást.
Minden jót lányok és kitartás,nem adjuk fel!
Nálam is pont ez a helyzet. Most kezdtem ricimusozni+Alpecin sampon+Regaine+DM-es hajvitamin. Pajzsmirigyemmel is gond van úgyhogy bejelentkezek dokihoz is, habár már voltam többször...
Tudja valaki, hogy a ricinuspakolás honnan ered, doki ajánlotta valakinek?
Szia Mókica!
Ha téged zavar akkor az bizony elég bosszantó lehet, de nem vészes a helyzeted.
Nekem az egész fejemen egyenletesen ritkul, de leginkább elől és a fejtetőn. De nekem nem hullik, csak nem nő újra. És ez által ritkul. Én is kipróbáltam már mindent, de semmi nem használ. Most abbahagytam a fogigátlót mert gondoltam lehet attól, de még semmi változás.
Próbálkozom én is hátha valami beválik.
Hormon vizsgálatra megyek még el, de állítom ott se mutat majd ki semmit.
Elég gáz a helyzet, de még azért reménykedem.
vagy pajzsmirigyalulműködés
ezeket meg kell nézni
Valóban itt kellene kezdeni,és ha nincs belső elváltozás,akkor jöhet a Revalid vagy a Kalcium-kovaföld kapszula.
Nekem ezek segítenek már sokadjára.
Kívülre:
Alpicort F és
Rising Caduta sampon + olaj
Helianthis balzsam
ampullák...
Belülre:
Revalid - napi 3x2 3 hónapig
Nekem ez vált be... hajgyógyász javasolta
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!